Şimdi Ara

30000 tl ye araba bulamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 kişilik Aile arabası arıyorum .Honda civic dream düsünüyorum ama bulamıyorum.Araba fiyatları abartili şekilde artmış .Honda jazz , fabia gibi araçlarida düsünüyorum jazzin tipi fabianinda boyutu yetersiz gibi.
    2008 dizel 103 bin km fabia 1.4 tdi elegance ful 29000 tl

2007 jazz elite ful 126000 km.tüpsüz 28500 tl

Civic dream otomatik 2007 model 150000 km 33000 tl.tüplü.

30000 tlye aileye uygun ne bulabilirim.

Telefondan yazdim kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yiğit* -- 21 Şubat 2015; 20:35:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=201795601&rnd=4845

• Hocam butcene gore arastirirsan bulursun 30 bine alicagin civic sana eziyetten baska birsey vermez aslinda şu piyasada 40 binde aşşagi alicagin cogu civicden fayda gelmez alicaksanda elegance donanimlisini al dream gercekten cok bos

• Temel sorununuzu basitçe anlatayım:

Bir A aracı var, bir de B aracı. A Aracının piyasası, B aracından daha yüksek (bakın A aracı daha iyi demiyorum). Siz, 30.000 liraya A aracının kötüsünü ya da düşük donanımlısını alabilecekken, B aracının temizini alabilirsiniz. Fakat genel eğilim, popüler araca yönelme isteği, kendince üst sınıf algısı, ya da almışken iyisini alayım düşüncesiyle inatla A aracına yöneliyorsunuz. Aslında beklentilerinizi B aracı daha iyi karşılayacak. Sonra A aracının temizini bulamıyorsunuz ve "Piyasa çok kötü yeaaa" feryadını koparıyorsunuz (bu kısmı şahsi algılamayın).

Şimdi beş kişilik bir ailenin yük ve bagaj durumunu düşününce, B-C sınıfı, 1.4-1.6 atmosferik motorlu bir araç yeterli gelmez. Dolayısıyla D sınıfı bir araca yönelmeniz daha mantıklı. Bu baremde tertemiz bulacağınız iki üç model var. Zaten araç ararken yapmanız gereken şey bu (zaten yapmışsınız ama bence modeller yanlış)

Bu ihtiyaçlara göre temizini bulacağınız araçlar bence Laguna 2 faz 2 2.0 veya 2.0 Turbo, Opel Vectra 1.9 cdti ya da 2.0, Mondeo 2.0 TDCI ya da 2.0 benzin/lpg. Ben Laguna'yı takip ediyorum, gayet temiz bir 2.0 Turbo bulabilirsiniz. Parça sorunu yok, servis sorunu yok, performans iyi, yakıt kasaya göre makul.

• Yılda en fazla 2-3 bin km yol yaparım bu yolun %80 i şehir içi olacak .Yani bu durumda 2000 cc motor çok fazla değilmi ?

• Yiğit* Y kullanıcısına yanıt
    Yılda 2000-3000 km yapacaksan araba alma zaten. Kirala ya da taksi kullan. Vergisi, bakımı, kaskosu, sigortası, benzini derken daha ucuza gelir. Elindeki parayı da mevduat vb yatırım aracı kullanarak çoğalmaya bak.

• selamlar nacizane benim tavsiyem 2006 2007 corolla laguna 2 veya az daha üstüne koyup laguna 3: hb veya sedan focus; ford fiesta megane 2 full versiyonu olanı tavsiye ederim vw golf skoda oktavia fabia bora cıtroen c4 pejo 308 vs . tercih cok yeterki karar verin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    100 bin TL ye saat önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jazz ın tipi mi yetersiz
  • cerato bak rio bak mazda 3 bak seçenek bol.. Bir üst sınıftanda alabilirsin zaten çok fark etmez yakıt tuketimi. 2 litrelik mondeo, nissan primera, mazda 6, toyota avensis gibi araçlara da bakabilirsin
  • megan corolla
  • Corolla yada auris

• Yılda 2-3 bin km için araç almaya ne gerek hocam ? Ben ayda o kadar yapıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit*

Yılda en fazla 2-3 bin km yol yaparım bu yolun %80 i şehir içi olacak .Yani bu durumda 2000 cc motor çok fazla değilmi ?

Çok deil normal az bile siz 3.5 motor dahi alsanız normal olur kesinlikle dalga geçmiyorum dalga geçmiyorum çünkü 2-3 bin km bizim araba 2 ayda yapıyor .Hani yılda 20 bin 30 bin km deseniz 2.0 motor çok fazla olur

Bir abimizde bahşetmiş işiniz olduğun 1.3 dizel Linea kiralayın daha ucuza gelir ha sizin anlıyorum acil bir durumda çoçuklarda var araba kapıda yatsın mantığı var oda bir tercih meselesi

Subaru Impreza bakabilirsiniz:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2007-subaru-impreza-s.wagon-2.0-awd-160-hp-active-200138918/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-daha-iyisi-yok-201977320/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-yer-ucagini-satiyoruz-201676306/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sahibin-tum-bakimlari-eksiksiz-4x4-kazasiz-lgy-plakali-201042977/detay

Bakacağınız araçlar D sınıfı 2.0 motor altı olmasın zaten alacağın araç kapıda garfield gibi miskin miskin yatacak boşverin 1.6 atmosferik bebek puseti gibi motorlu araçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YozgatLee0666 -- 22 Şubat 2015; 4:54:51 >

• Yiğit* Y kullanıcısına yanıt
    Subaru Impreza o fiyatlara nispeten genç ve temiz bulabilirsiniz. 5 kişilik aile için SW veya Sedan olabilir. Genelde sorunsuz araçtır, biraz fazla yakar ama sizin km düşük. İkinci eli de biraz zayıftır ama Subarular iyi arabadır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Temel sorununuzu basitçe anlatayım:

Bir A aracı var, bir de B aracı. A Aracının piyasası, B aracından daha yüksek (bakın A aracı daha iyi demiyorum). Siz, 30.000 liraya A aracının kötüsünü ya da düşük donanımlısını alabilecekken, B aracının temizini alabilirsiniz. Fakat genel eğilim, popüler araca yönelme isteği, kendince üst sınıf algısı, ya da almışken iyisini alayım düşüncesiyle inatla A aracına yöneliyorsunuz. Aslında beklentilerinizi B aracı daha iyi karşılayacak. Sonra A aracının temizini bulamıyorsunuz ve "Piyasa çok kötü yeaaa" feryadını koparıyorsunuz (bu kısmı şahsi algılamayın).

Şimdi beş kişilik bir ailenin yük ve bagaj durumunu düşününce, B-C sınıfı, 1.4-1.6 atmosferik motorlu bir araç yeterli gelmez. Dolayısıyla D sınıfı bir araca yönelmeniz daha mantıklı. Bu baremde tertemiz bulacağınız iki üç model var. Zaten araç ararken yapmanız gereken şey bu (zaten yapmışsınız ama bence modeller yanlış)

Bu ihtiyaçlara göre temizini bulacağınız araçlar bence Laguna 2 faz 2 2.0 veya 2.0 Turbo, Opel Vectra 1.9 cdti ya da 2.0, Mondeo 2.0 TDCI ya da 2.0 benzin/lpg. Ben Laguna'yı takip ediyorum, gayet temiz bir 2.0 Turbo bulabilirsiniz. Parça sorunu yok, servis sorunu yok, performans iyi, yakıt kasaya göre makul.

Alıntı yapayimda gözden kaçmasın.
    Harika tespit.

Bana ne önerisiniz?
    1.4xt hdi peugeot 206 kullaniyorum
    Çocuk olunca bebek koltugu arkada sıkıştı.
    Hafta sonlri gezip senede 10.000km yaparim ama dizelden ve ekonomiklikten sasmam. 30.000 onerilere acigin.
    Puf noktam ayak cukuru buyuk olmali. Peugeot lar dar misal dizler direksiyonda almanlarda genis epey ama pahali. Hyundaidede dar ayak cukuru.
    Oneriniz :)

• oguzhant O kullanıcısına yanıt
    Olayı ayak çukuruna indirgeyince elim ayağım dolaştı

C hatchback bakın üstad. 308 olabilir mesela.

• Yılda 2-3 bin lafin gelişiydi .Bazen ayda 3 bin km yapiyorum.çaliştiğım şehre göre değişebilir.

Şuan jazz ve fabia arasinda kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Olayı ayak çukuruna indirgeyince elim ayağım dolaştı

C hatchback bakın üstad. 308 olabilir mesela.

Adamı böyle bozguna ugratirlar :)))
    Bugun kozayatagi karfurda i20 vardi.
    Bindim içine dizler direksiyonda. Benim gibi merakli bir musteri beni izliyordy koltugu indir assa diyor. Dedim inik usta.
    Ben indim adam bindi 2mt hiyuyla golfe gomulen adam gibi cuk oturdu :)

Pejoya baktim 206yi 15e aldik zananinda ama 308e o para (30bin gibi) verilirmi bilemedim. Sonra 2 de kalkarken tırrrrr yapmasin her bir yani :)

• oguzhant O kullanıcısına yanıt
    308 konusunda her şeyi sorabilirsin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.