Şimdi Ara

300 ₺ ve Üzeri Ayakkabı Giyenlere Keko Denilmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ucuz mal kullanacak kadar zengin değlim
    pardon +300 nike konusuymuş

Kobo Glo HD kullanıcısı
  • Ozellikle air max keko ayakkabısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

üsluba bak terbiyesiz kilasik zengin çocuğu fakiriz diye hemen aşağılamalar..

Neyse bana yazma kendi zenginlik kalitendeki insanlara yaz özür dilerim zengin

Ben hiç bir yerde zenginim diye belirtmedim ben sadece kendine değer ver diyorum tabi laflarımdan bunu anlamışsın anlamak istediğin gibi anlıyorsun zoruna giden ne biliyor musun bu gibi düşük şeyleri kabul etmen. Kendine değer vermenin zenginlikle bi alakası yoktur bunu zenginlik olarak kavraman düşüklüktür.

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

üsluba bak terbiyesiz kilasik zengin çocuğu fakiriz diye hemen aşağılamalar..

Neyse bana yazma kendi zenginlik kalitendeki insanlara yaz özür dilerim zengin

Ben hiç bir yerde zenginim diye belirtmedim ben sadece kendine değer ver diyorum tabi laflarımdan bunu anlamışsın anlamak istediğin gibi anlıyorsun zoruna giden ne biliyor musun bu gibi düşük şeyleri kabul etmen. Kendine değer vermenin zenginlikle bi alakası yoktur bunu zenginlik olarak kavraman düşüklüktür.

tamam abi altın kaplama iPhone 7ni bana yazmak için yorma

• ayakkabıyı gidip sezon fiyatına alan adam zengin veya arkadaşların zikrettiği gibi enayidir. kardeşim olsa müdahale ederim iade ettiririm gerekirse ama elin adamının ne yaptığı seni beni ilgilendirmez, ki keko da demem yani.
    malum ülkemiz pahalı bir yer. tabanı zamanla büzülüp konforunu kaybetmeyecek rahat bişey almak için 200+ vermek lazım. şahsen ben adidas boosttunun rahatlığına alışınca diğer ayakkabılarımı giyemez oldum. kışlık sezon bi adidas sneakerım var geçen onu giydim resmen topuğumun çarpmasını kafatasımda hissediyorum gibi geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zevk sahibi olmak ayrı,zevksiz olup para harcamak ayrı.Tarzına uygun güzel bir ayakkabıya param varsa 300 lira üzerinde bir fiyatı ödeyebilirim.Fakat amacım pahalı giyiyorum değil,güzel giyiniyorum olur.Zevksizlik abidesi ayakkabıya o kadar para vermem.

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Bende hayatımda bir kere pahalı nike ayakkabı aldım 4 ay sonra yırtıldı o gün bugündür uzak duruyorum

Bu ayakkabıların 2 yıl garantisi var. Eğer kendiliğinden oluşan bir şey ise zaten garanti kapsamında değiştirilir. Hakkını ararsan tabii. Kullanıcı hatası olarak tarafından yırtılmışsa bilemeyeceğim artık.

Rütbe yalnızca egonuzu tatmin eder fakat sevgi sizi yüceltir.
  • Vandalizm kullanıcısına yanıt
    İşte 4 sene evvel ayakkabının garantisi olduğunu bilmediğim için öyle yalan olmuştu.

Gerçi garantisi olsa bile yırtılmamasini beklerim o kadar para veriyorum yirtilacaksa ucuz olanlardan ne farkı kalıyor?

İşte 4 sene evvel ayakkabının garantisi olduğunu bilmediğim için öyle yalan olmuştu.

Gerçi garantisi olsa bile yırtılmamasini beklerim o kadar para veriyorum yirtilacaksa ucuz olanlardan ne farkı kalıyor?

Kullanımına bağlı. Hor kullanırsan ve bakımını yapmazsan o ayakkabı 1 ay bile zor dayanır

• Vandalizm kullanıcısına yanıt
    İşte bende ayakkabının bakımını yapan biriyim daha doğrusu ne kullanıyorsam temiz düzgün kullanırım. Ucuz aldığım ayakkabıları daha uzun süre kullandım.

İşte bende ayakkabının bakımını yapan biriyim daha doğrusu ne kullanıyorsam temiz düzgün kullanırım. Ucuz aldığım ayakkabıları daha uzun süre kullandım.

Şans mı desek?

Hayırlı olsun ne diyelim ki

• 300 den assagi ayakkabi mi var zaten duzgun?
    ayrica hayatimda 1 kez bile pahali ayakkabi giyene keko diyen birini ne gordum ne duydum. konuyu iki kere okudum dogru mu anladim diye.

muhtemelen butcesi yetmeyen fakirlerin kiskandigindan kendi iclerini rahatlatma/ego tatmini acisindan soyledikleri kelimelerdir. `he` diyip gecin.

ayrica ne demisler `ucuz mal alacak kadar zengin degilim`

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 16 Haziran 2017; 0:31:52 >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.