Şimdi Ara

300 TL LIK BUTCEYE EN UYGUN TELEFON ONERISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
14.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler 300 tl var. bu butceye en guzel hangi telefon alinabilir?

• ilk önce bir telefondan istediğin özellikler nelerdir onları belirtmelisin.
    Çİft simkartlı mı ?
    yüksek kapasiteli hafıza kartlarını destekleyen ve dahili hafızasıda yüksek olan bir cihaz mı ?
    Ufak ve kibar mı ?
    Yoksa byük br telefondan mı hoşlanırsın ?
    Ben telefonda
    - Alo başka birşey yapmam, şarjı uzun gitsin mi ?

Uzar gider.. :))
    Bunlardan birini seç yada istemiş olduğun farklı bir talebi yaz ki, sana fikir sunalım..
    İyi günler.
  • oncelikle tesekkurler dostum. istedigim ozellikler ; telefon karizma dursun buyuk ya da kucuk olmasi farketmez . dayanikli saglam sarji uzun gitsin. bir de ses kaliteli olsun. bunlara uygun bi alet bulursam haftaya alacam.
  • Ben pm dende ayrıca bi tavsiye yazdım sana bi göz atarsın.
  • hocam dokunmatikler daha cabuk bozulur diyorlar.
  • Şarj konusu çok değişkendir.
    Bekleme süresi, müzik dinleme oyun oynama yada konuşmaya bağlı olarak değişkenlik gösterir..

Nokia 5130'a bir bak istersen
    http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/5130_xpressmusic

YAda hangi markayı tercih ediyorsan ona göre alternatifler sunmaya çalışayım.
    6300 Turkcell Kampanyalı 3120 de olabilir..
    700 TL Telefon Önerisi.
    11 yıl önce açıldı
    60 bin tl kasa onerısı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cakma telefonlarami yonelsem?
  • arkadaşım ozaman bence samsunglara bir yönel derim 3 g çok şarj yiyen bir özellik olmadıgından onu 3g li cihaz önermicem bence SAMSUNG M3510 Beat veya SAMSUNG M3200 çok iyi saglam şık müzik telofonları 3.5 mm kulaklık girişleri var ve ayrıca bahsettiği 2. model 4gb hafıza kartı hediyeli..
  • bahsettigim ilk model normal bar tipi çok ince saglam ve şık 259 tl diger model ise kayar kapak metalik bir kasası var ve 359 tl cepten griyosan ve opera kullanıyorsan ceptende hepsiburada.coma grip bakabilirsin bu modellere...
  • anladım bu bahsettiklerimde güzel cihazlar yani samsung falan şarj konusunda biraz daha iyi hem demek istedigim bikaç modelle sınırlı kalma bence piyasada güzel cihazlar var bence bizim millette braz nokia takıntısı oldugundan birçok güzel cihaz gözardı ediliyor.bende nokia yı çok tutarım ama braz piyasa iyi incelenmeli...
  • arkadaşım sakın demem yeterli olur inşallah.öncelikle saglıgına inanılmaz zararlı.ikincisi çok dandikler ya ses çok çıkıyor misal ama inanılmaz kalitesiz bir ses internete dersen gremessin çin işkencesi pilleri ilk aldıgında uzun gdiyor gbi görünür ama aniden anlamadan bozulur.git paranı çöpe at inan daha iyi samimiyim söylediğimde..
  • çok hoş bence içinden renkli arka kapak çıkıyo ufak zarif genç işi çok memnun kalırsın bence.bende preston kullanıyorum ve inanılmaz memnunum yani.corbyde edge ile internete baglanıcagın için şarjıda inan çok uzun gdecektir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.