Şimdi Ara

300 KM Oldu Yakıt Göstergesi Oynamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün genelde gittiğim benzinciye gittim. Pompacıya fulle dedim. Pompa bi yerde tık attı kendini 160 lira civarı. Pompacı da diğer taraftaydı fiyata bakıp gittim içeri ödemeye.
    İçeri girdiğimde artmaya devam ediyodu. Geri döndüm ne oldu dedim. Abim tekrar bastığını söyledi pompaya yedek depo muymuş neymiş neyse fişi slip'i alıp 215 lira ödeyip çıktım.

300 km yol yaptım. Yaklaşık 15 litre yakıt tükettim. Ha indi ha inecek yakıt göstergem hâlâ full'de gösteriyor. Bu işin doğrusu nedir biri yol göstersin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• araç benzin üretiyor

• hocam sıkıntı yok,depoyu taşana kadar fullemiş normal durum,kullanmaya devam et düşmeye başlar.

• Bogazına kadar doldurduğunuz için.

Birdenbire çakılmaya başlıycak merak etmeyin.

• Benim arac s.ici 400 km de depo bitiriyor. Forumda boyle haberleri duyunca bi tuhaf oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Benim arac s.ici 400 km de depo bitiriyor. Forumda boyle haberleri duyunca bi tuhaf oluyorum

Arac ne hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim arac s.ici 400 km de depo bitiriyor. Forumda boyle haberleri duyunca bi tuhaf oluyorum

Hiç unutmam Corolla 2005 otomatik araç vardı , taksiyle gitmek çoğu zaman daha karlı oluyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 lt LPG ile kaç km Normal
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aveo otomatik. Bi klima acayim Dedim. 30 km gittim. 15 km/h de 15 lt gosterdi yol bilgisayarı.

Ben alışık değilim boyle ortalamalara gerci yakitta oyle cok problem degil. Yinefe psikolojik. Ilerde e 180 veya 5.20 benzinli icin simdiden alıştırma yapuyorum.

• Su fed dalgasi bitsin. Araci saticam. Enteresandir arkadasima dizel aldirdim cok iyi degerler yakaliyor. Ilginc

• quote:

Aveo otomatik. Bi klima acayim Dedim. 30 km gittim. 15 km/h de 15 lt gosterdi yol bilgisayarı.

Ben alışık değilim boyle ortalamalara gerci yakitta oyle cok problem degil. Yinefe psikolojik. Ilerde e 180 veya 5.20 benzinli icin simdiden alıştırma yapuyorum.

Aynısı corsa 1.4 otomatikte başımıza geldi. 50 lira benzin aliyodum 50 km gidebiliyordum. Sayesinde bisikkete basladim kisa mesafeleri bisikletle gidiyorum

• Genleşme tankındaki yakıtı kullanmışsınız. Biraz kullanın, hemen o özlediğiniz günlere döner yakıt göstergesi
  • benzeri benimde başıma gelmişti eleman taşana kadar doldurdu. uzun yolda 580 km sonra 8 dişten biri düşmüştü :)
  • Otomatik Corolla çok fena yakıyor gerçekten. Dizelle 3 gün gidilecek yol aynı yakıtla 1 gün anca
  • Bir yakınımın 2006 fabia aracında da var. Pompanın takıldığı deliğin orada bir yere basınca yedek depo gibi bir şey yaklaşık 100 liralık daha yakıt alıyordu. Tabi bu kısım benzin göstergesinde görünmediği için uzun müddet depo dolu gözüküyor o kısım bitince normal şekilde düşmeye başlıyordu.
  • #diren_ibre

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.