Şimdi Ara

300 IQ'lü Biriyle Nasıl Sohbet Edilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akşam sırf IQ yüklü 2 tane adam gelicek.

öyle konuşuyorlar ki çoğu kelimenin anlamını bilmiyorum. 2 gün bende kalıcaklar ne yapmalıyım.

ulan fena geriliyorum en korktuğum nokta beni konuya dahil edip soru sormaları.

edit : 1 saat sonra geliyorlar elim ayağım terledi lan 1'i kız 1'i erkek 2 rezil gün beni bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 14 Ağustos 2014; 18:52:51 >

• x'i em diye karşılık ver zekana hayran kalıcaklar
  • Beyle
     300 IQ'lü Biriyle Nasıl Sohbet Edilir
  • Bişey söylemene gerek yok mimiklerinden anlarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150den sonra dahi oluyosun zaten
    300 değil 30dur o
  • quote:

Orijinalden alıntı: xe17

Bişey söylemene gerek yok mimiklerinden anlarlar

her konuştuklarını hıhı hıhı diyorum. arada melih dimi diyorlar aynen diyorum.

ama arada topu bana atıyorlar işte o kötü. en son pasific filmini izlemiştik bana helikopterin robotu kaldıramayacağını

fiziksel terimlerle açıklamasını yaparak kaldıramaz değil mi ? dediler öyle kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [KaLoNa]

150den sonra dahi oluyosun zaten
    300 değil 30dur o

Toplam 300 demek istemiş.Anlatım bozukluğu var başlıkta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper

quote:

Orijinalden alıntı: xe17

Bişey söylemene gerek yok mimiklerinden anlarlar

her konuştuklarını hıhı hıhı diyorum. arada melih dimi diyorlar aynen diyorum.

ama arada topu bana atıyorlar işte o kötü. en son pasific filmini izlemiştik bana helikopterin robotu kaldıramayacağını

fiziksel terimlerle açıklamasını yaparak kaldıramaz değil mi ? dediler öyle kaldım.

Onlar soru sormadan sen sormaya bak o zaman
    Kendi silahlarını kullanmaya çalış bildiğin bir filmi vs kullan çaktırmadan googleyi kullan aynısını onlara yap arkandayız karşim goster dhnin gücünü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olduğun gibi davran ve onlarla bir şeyler paylaşmaya çalış
  • onlara mahcuz mala istihkak davasına ilişkin istihkak iddiasının zamanaşımını kesip kesmediği konusundaki doktrin tartışmalarından bahset sanki dahi olunca her moktan çakacaklar
  • Benimle çalışabilirsin dostum istersen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çıkamam siz inin de onlar anlar
  • ofsayt ı tartışın
  • Fehem abi hakkında ne düşünüyorsunuz? de bu videoyu aç onlar eziklik hisseder belki

• Biz kendi aramızda karı kız konuşuruz. Onlar aralarında ne konuşuyolar bir sölesene merak ettim.
  • Abi onlar biraz garip konuşuyor ya birde sosyal davranışları çok garip ilk başta özürlü falan sanıyon
  • pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?

bunu ezberleyip söyle eğer cevap verirlerse tek yol boğaz köprüsünden kendini atman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 14 Ağustos 2014; 22:36:25 >
  • aradılar 1 saat sonra geliyorlarmış.

bittim olum ben evde danık zaten

edit : daha dağınık bile yazamıyorum ben bu cahillikle ne yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 14 Ağustos 2014; 18:55:21 >
  • Hayattaki başarıları ne 300 iqmuz var diyip geziyorlar mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytı Bozan Stoper

aradılar 1 saat sonra geliyorlarmış.

bittim olum ben evde danık zaten

edit : daha dağınık bile yazamıyorum ben bu cahillikle ne yapıcam

soğanlı acılı lahmacun söyle 10 tane işte o zaman özlerine dönüceklerdir dostum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.