Şimdi Ara

300 İHA (drone) Zafer Bayramı için havalandı. İHA 'lar Atatürk silüeti oluşturdu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300 İHA (drone) Zafer Bayramı için havalandı. İHA 'lar Atatürk silüeti oluşturdu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneyTalks_ -- 30 Ağustos 2020; 22:52:59 >

• he he gazımızı aldılar  

Arkadaş bir kere de bişeyi beğenin. Biz fikirlerimize hakimiz. Fikirlerimiz bize hakim olmamalı.

Bunu görünce hoşuna gitti mi, gitmedi mi? Benim hoşuma gitti.

AnıtKabir'in üstünde yapılsaydı daha da hoşuma giderdi, artık o kadar olur.

RTE hepinizin malumu biraz megaloman bi adam. Kendi sarayının üstünde yaptırıyor şovu.

• Bu dron fragmanı olası Yunan savaşı sonucu hakkında düşmana çok güzel mesajlar veriyor. Almasını bilene :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aferin la helal valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldılar mı gazınızı yarın uyanın gene artan zam ve vergileri yaşaya yaşaya uyuyun.Böyle başa böyle tarak.

• figürlerin dronelar ile yapıldığını bilerek izlemek heyecan vericiydi.19 mayıs kutlamalarındada yapılmıştı sanıyorum ama bu seferki gösteri çok daha güzeldi.

elbette drone teknolojilerinde gelinen noktayı dünyaya subnuminal mesaj olarakda verildi.geleneksel olarak bu tür ulusal bayramlarda askeri uçak veya tank geçiş törenleri yapılarak politik mesajlar verilirdi,bu yöndende farklı bir zaman diliminde bunlara şahit oluyoruz.

• he he gazımızı aldılar 300 İHA (drone) Zafer Bayramı için havalandı. İHA 'lar Atatürk silüeti oluşturdu! 

Arkadaş bir kere de bişeyi beğenin. Biz fikirlerimize hakimiz. Fikirlerimiz bize hakim olmamalı.

Bunu görünce hoşuna gitti mi, gitmedi mi? Benim hoşuma gitti.

AnıtKabir'in üstünde yapılsaydı daha da hoşuma giderdi, artık o kadar olur.

RTE hepinizin malumu biraz megaloman bi adam. Kendi sarayının üstünde yaptırıyor şovu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneyTalks_ -- 30 Ağustos 2020; 23:17:21 >
  • çok güzel gösteriydi gelişmiş ülkelerin yaptıklarına benzerdi emeği geçenlere teşekkür,şu selçuk bayraktara bayılıyorum zehir gibi adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ağustos 2020; 0:29:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atamın silüetini dronların koreografisiyle gökyüzünde görmek gerçekten duygulandırdı. Emeği geçenlere teşekkür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun özellikle atamızı çok beğendim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muhteşem bir gösteri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarda , Atatürkçüleri iyice 18 yaşında kız moduna soktu.İki güzel lafa geçmişı unutucağız falan sanıyorlar.

• Gardrop Atatürkçüleri unutsun sorun değil , ben unutmadıkça oyun devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

Gardrop Atatürkçüleri unutsun sorun değil , ben unutmadıkça oyun devam eder.

ya güzel bir iş yapılmış,30 ağustosu yasaklüyöööööllleerr lö lö diyenlere kapak olsun diyede gösterişli şaşalı yapılmış orası kesin, o iddalara hitaben bu yıl corona olmasına rağmen devlet erkanı gostere gostere kutladı bunlara kapak şeklinde 300 İHA (drone) Zafer Bayramı için havalandı. İHA 'lar Atatürk silüeti oluşturdu! olay o akp ye sempati besle diyen yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ağustos 2020; 0:36:25 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Gerçekten harikaydı. 11 dakika soluksuz izledim.

Yalnız Selçuk Bayraktar ülkemiz için , yıllardır kanayan yaramiza "panzehir" dur.

Düşmanlar için zehir300 İHA (drone) Zafer Bayramı için havalandı. İHA 'lar Atatürk silüeti oluşturdu! 

• Öyle gaza geldim ki camdan atlayacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 31 Ağustos 2020; 12:18:56 >
  • Gayet güzel olmuş. Başka yönlere çekmeye gerek yok.

• Güzel iş

• Konu pek ilgi görmemiş. Başarılı bir çalışma bunu siyasete malzeme yapmadan görmek gerekli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.