Kastır dur 10 15 sene yap yarım milyon dolar para.Ver faize etliye sütlüye dokunma sonra.
ama faiz yemek pek caiz birşey değil.Ayrıca İnsanların gözüde doymaz.500 bin dolar değil 1 milyon olsun 2 milyon olsun ister.
Offf para demeyin bana.
ortalama 2.500 civarı bir şey çıkıyor Yırttım galiba
iyi uçmuşsunuz @V2 @kelberTh acaba hangi banka %20 veriyor şu zamanda merak ettim.. faizler gün geçtikçe düşüyor..
pardon arkadaşım ben 30 bin tl diye görmüşüm 3000 ile 3500 tl arasında bir rakam verir.
quote:
Orjinalden alıntı: arbuzik
sanırım 300 ytl gibi bişey oluyordu
O kadar az olmaz MrGoLd bence sen ortalığıu karıştırmak istiyorsun uyaracaksan düzgünce uyar doğrudan böyle söylemen yanlış.
aylık net 3000 tl faiz gelir. ortalama olarak bankadan bankaya değişiklik gösterebilir. %1
3000 ytl olur faizler düştü bankadayım ordan biliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: MrGoLd
faiz haramdır
Komsunun paraya ihtiyacı varsa sende ona faizle borç verirsen haramdır..En azından benim düşüncem bu..Biz bankaya veriyoruz adam aç değil açıkda değil
Adam 200 bin'e hat satın alıp , işletiyo . . Versin faize o zaman , yattığı yerden gelsin para . . Demekki aylık 4-5 bin kazanıyo ki vermiyo faize .
3000 ytl olur %1
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
Adam 200 bin'e hat satın alıp , işletiyo . . Versin faize o zaman , yattığı yerden gelsin para . . Demekki aylık 4-5 bin kazanıyo ki vermiyo faize .
haklısın aslında ama şu sıralarda parayı bankada değerlendirmek daha mantıklı geliyor
@MrGoLd evet haklısın ama ne yapabilirim ki devir bunu gösteriyor geleceğimi garanti altına almak isterim
quote:
Orjinalden alıntı: imparator_724
quote:
Orjinalden alıntı: arbuzik
sanırım 300 ytl gibi bişey oluyordu
O kadar az olmaz MrGoLd bence sen ortalığıu karıştırmak istiyorsun uyaracaksan düzgünce uyar doğrudan böyle söylemen yanlış.
'faiz haramdır' dedim bunda ne var acaba birine mi sövdüm dinine mi gömdüm tecavüz mü ettim bas bas eşcinselim diye mi yazdım ezik gibi webcame mi baktım bilgisayar hakkında az bilgisi olan biri kasayı yan yatır dedide ona mı güldüm sonra klasik oldu biz senden öncede burdaydık