Nautilus İstanbul Forum ve Cevahir'de Turuncu İndirim 37d6000 çok iyi fiyat 999 tl çok kötü stok 15 :) Ps3 160gb + Gt5. 699 tl 40d5003 1279 tl 70 adet Lenovo notebook 599 tl 100 adet Asus notebook 699 tl 180 adet Sony 40cx520 1279 tl 34 adet Sony 46 cx520 2049 tl 15 adet
Benden bu kadar Gerisi Hurriyet le birlikte
Yarınki turuncu indirimler Antalya mağazalarında varmı acaba ?
turuncu indirim ankara'da hangi mağazada birde flash bellekte indirim var mı?
takip ettiğim biz tv var. iki gün önce fiyat 3299 TL idi hafta sonu indirimi denk gelirse alacaktım dün fiyat 3699 olmuş bakalım ne kadar turuncu indirimi olacak bu kırmızıdan turuncu gibi oldu
Yine mi bamya
arkadaşlar dikkatli okumadınız herhalde...
Konuyu açan arkadaş......> Nautilus İstanbul Forum ve Cevahir'de Turuncu İndirim
demiş....
Ben İstanbulda oldugum için gazeteden bu bilge için olan broşür çıktı. Belki bir kaç sehirde daha indirim yapabilirler.
Teknosa bu turunculardan iyi götürüyor sanırım. Ayda 1 di 2 ye çıktı, vatan gibi teknosada da hergün indirim olacak ancak onlar kurtarır.
Batıkent Carrefour'daki Teknosa'ya sordum, öyle bir indirim olsaydı haberimiz olurdu dediler.
Zaten Hürriyet'in içinde de herhangi bir katalog göremedim.
hürriyette broşür vardı bugün. Ayrıca izmir'de de var indirim mavişehir ve balçovada.
quote:
Orijinalden alıntı: VirtualFrog
Özdilek + Terracity
Var
Ayrıca ;
Samsung NP-NC110-AM3TR netbook (pembe) ve Samsung NP-NC110-AM2TR netbook (mavi) 399 TL stok 70 nokia N97 mini 549 TL stok 350 LG 32LV3550 649 TL stok 34
quote:
Orijinalden alıntı: MaTRiX
quote:
Özdilek + Terracity
Var
Orda Panasonic plazma varmı acaba :)
izmir forum bornovada varmı acaba ???
quote:
terracity de var
merhaba su ınsortu nerden gorebılırız acaba lınk atabılcek yada tarabılcek olan varmı
samsung bulunabilecek olsa gidilir de ihtimal vermiyorum :) 15 kişi dizilmiş olur zaten :) o da tek magaza stoku değildir heralde..
insört ü goremıycekmıyız..?
n97mini den uzak durun derim :)) birebir aktif kullanıcısı olarak söylüyorum..
3D led tv için PM den mesaj atıp bilgi istiyenler için foto ekliyorum.