Şimdi Ara

30 iş günü sonunda yapılacak işlemler nelerdir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
1
Favori
23.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkürler.Benimki geldiğinde de verdikleri kağıtta daha önce var olan çizikleri yazmışlar.

http://www.cankayakaymakamligi.gov.tr/default_B0.aspx?content=97

30 günü geçtiği taktirde önce paramı isteyeceğim ve biliyorum ki kıvıracaklar vermek istemeyecekler o durumda bu adresteki formu doldurup hakkımı arayacağım artık ama elimdeki kağıttaki tarihe göre mi yapcam bunu yoksa telefonun servise ulaştığı vakite göre mi onu merak ediyorum.
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize.Ben cihazımı servise vereli 30 iş gününü geçti ama yenisini talep etmek için fatura lazımmış.Bu faturada ben garantiye verirken veriştim.Genpada fatura olması lazım dedi.Ne yapabilirim?Ama cihazım 5 ay önce yine garantiye gitmişti ve kağıdıda elimde.Lütfen yardimcı olurmusunuz teşşekürler.
  • Teknik servisler telefonu tamir etmek için teslim alırken fatura istemiyorlar. Siz faturayı verdiyseniz geri isteyin. Veya faturayı nereye verdiyseniz oradan geri alın. Eğer faturanızı bulamazsanız telefonu satın aldığınız mağazaya gidin faturanın yedeğini alabilirsiniz belki.
  • Arkadaslar ben aldigm Asus tableti garantiye gonderdim gidiyorum 2 ay oldu gelmedi diyorum onlarda biz gelince ariycaz deyip duruyolar oyaliyolar
    garantide gidiyor gerci bir yili bile dolmadi 2 yil garantisi var
    lutfen yardim!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.