Şimdi Ara

30 gündür ilkez ders çalışmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS/LYS çalışmaya başlayalı 1 ayı geçti bugün sadece forumda bir arkdaşın sorduğu denemeyi çözdüm sonra konu dışını keşfettim o konudan öteki konuya atladımm saat 3 olmuş ne yapmam lazım vicdan azabım ben, yiyip bitiriyor

• Burayı hic gormesin okey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite sınavında konu dışı sorarlarsa sorun yok o zaman.
  • Ayda 1 kez bunu yapıcam de kendine,yarından itibaren çalışmaya devam.Unutma kazanıcaksın.
  • Hedefindeki mesleği yapan kişilere ve hedefindeki mesleğe bak çok hırslandırıyor. Hedefindeki üniversiteye felan bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimin aystiisi -- 4 Ağustos 2014; 3:22:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver kardeş zaten senin 1 sene çalışıp yaptığını ya elin arabı sınava girmeden okuyacak ya da zenginin biri parayı bastırıp okuyacak.

Ticarete gir, ticarete.
  • lise yi yurtdışında oku. Tr ye gelip ygs den barajı geç ve istediğin devlet üniv. git.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kai96

YGS/LYS çalışmaya başlayalı 1 ayı geçti bugün sadece forumda bir arkdaşın sorduğu denemeyi çözdüm sonra konu dışını keşfettim o konudan öteki konuya atladımm saat 3 olmuş ne yapmam lazım vicdan azabım ben, yiyip bitiriyor

Kafana takmamaya çalış arada dinlenmende gerekiyor. Bu zamanlar kafanı çok yorarsan nisandan sonra çalışamazsın. Arada dinlen hatta okul açıldıktan sonra derslerden canın sıkıldığında sinemaya falan git gez biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.