Şimdi Ara

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü *** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.331
Cevap
38
Favori
399.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün özellikle bi'kaç public oyuna girdim...İstisnasız hepsinde "rush rush rush" havası hakim, lütfedip moblara dahi bulaşmıyorlar, barrel buster hiç skill kullanmıyorlar çünkü barellere dokunmuyorlar, yerdeki corpse'lara tıklamak eziyet sanki, düşen gold sadece bir ayrıntı. Tek bir amaç var SK'ya ulaşmak, bunun için alt kata iniş görüldüğü anda haritanın % kaçı açılmış kimsenin umurunda değil. Utanmasalar elite/rare mob paketlerini dahi ürkütmeyecekler. Çok ciddiyim bir saniyesinden dahi keyif almadım.

Tamam oyun beta ona lafım yok ama feedback için beta tester değilsen azıcık hakkını ver. Yılların hatırası var be, 30+'ya girmezlerse anlaşamayacak mıyız?_?

Oyun çıktığında haritada açılmamış yer kalırsa, kırmadığım bir fıçı olursa bana batar ki en iyi item de hep o en son fıçıdan düşer.

• ana konuda gördüklerimin nerdeyse hepsi 30+ imiş.
  • @layneth

Dostum genelde artık beta hep aynı hep aynı olunca sıkılmaya başlıyor insanlar ben de son oynadığımda mümkün olduğu kadar her yeri açsamda ben de sallamamaya başladım biraz. Beta çok kısa bir oturuşta bitiyor haliyle sıkılıyor insanlar. Ama oyun gerçekten gelince yine köşe bucak başlarım keşiflere kesin.

Oyuna başladığımızda zaten friend listemizi bi temizleyip 30+ kulübünden herkesi ekleyeceğiz değil mi? hıııııı???
  •  *** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü ***
  • Saygılar ağabey
  • +30 o da iyiymiş.

30'a yakın... Acemi D2 oyuncusu ve WoW Bağımlısı olarak:

BATTLETAG
    Paratoner#2750

Bu resim benim hep favorim olmuştur... Sırf bu resim için WoW'da Paladin açmıştım...
    Hepsi umutsuzluğa sürüklenirken, Paladin daha yeni başlıyordu;
     *** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü ***
  • sayın 30+ ahalisi, Grind Gear Games ekibini biliyorsunuzdur sanırım, Path of Exile'ın yapımcıları. Sağ olsun arkadaşlar bana 5. defa friend invite yolladılar. İçimizde Path of Exile ne menem bişeymiş diyerekten merak edenler varsa bu invite'ı 30+ dan birine hediye etmekten onur duyarım.

Path of Exile, hack n slash bir oyun, oyunu yapan ekip Diablo fanatiği ve diablo3'ün geç çıkışına tepki olarak bu oyuna başlıyorlar, ardındna proje alıyor başını gidiyor, fena sayılmayacak derecede grafikleri var. Ancak Skill , Pasiff Skill ve Pot sistemi mükemmel derecede yaratıcı.

Dediğim gibi denemek isteyen varsa 1 adet invite hakkım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Ana konuda şöyle mesajları gördükçe;

quote:

Bu kadar karanlık atmosferli bir oyunu bu kadar çok kişinin sevmesi ilginç birde üstüne üstlük mmporg olacak.

Bu kulübü neden kurduğumu bir kez daha hatırlıyorum. Yanlız bırakmayın beni buralarda

of allahım of Diablo gibi bir oyuna MMORPG diyen zihniyetten uzak bir dünyada tek başıma yaşamak istiyorum.

MMORPG : Massive Multiplayer Online Role Playing Games

Diablo : Hack and Slash Role Playing Games

Ne alaka MMORPG ile Diablo :( Her online ya da Lan destekli oyun MMORPG mi ? Her bıyıklı baban mı ?

30+ olmaktan, duke nukem, doom , Quake , Heros gibi oyunları oynayabilmiş zevk almış biri olmayı seviyorum.

DiabloIII MMORPG ise, bende Hülya Avşar'ım.

yok bi'de mmporg, mmorpg bile değil bak dikkatinizi çekiyorum.

bu arada bi'tane beta buldum, bu gece diablo gecesi

• d2 ve d2exp de açılmadık harita ve mezar kırılmadık fıçı kutu böcek şeysi kalmamıştır bende

benim hala beta keyim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serden Geçti -- 20 Mart 2012; 23:01:19 >
  • mosan dostumun katkıları ile;

• quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

+30 o da iyiymiş.

Vay hoş geldin. Bu kadar uzak kalma ortamlardan özletme kendini

WoW olayını bırak rahatına bak. Yeterince zamanımı yedi WoW yeter sende yakma kendini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

mosan dostumun katkıları ile;

sevindim adına güzel pratik yap bizim içinde yap ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

+30 o da iyiymiş.

Hoşgeldin. Özlettin kendini.

Yoklama vermek için geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deeside -- 21 Mart 2012; 9:53:09 >
  • yaw şu beta bi bize mi gelmedi arkadaş oyunu da aldık insan bir key gönderir ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baldan_tr

yaw şu beta bi bize mi gelmedi arkadaş oyunu da aldık insan bir key gönderir ya.

Ohoo sen satın aldıysan ceptesin artık beta hiç gelmez heheheh
  • Günlük yoklamamı veriyorum ben burdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qmandan

Günlük yoklamamı veriyorum ben burdayım

Seni süper üye yapacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: Qmandan

Günlük yoklamamı veriyorum ben burdayım

Seni süper üye yapacam

hep beraber zindanlara dalalım kısacası hep beraber oynayalım bana yeter
  • sice hangi hero ile başlnamlı diablo 2 deki gibi sorceress(wizard) la başlayıp item toplayıp mı gitsek yoksa sistem bunda farklı mı işliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baldan_tr

sice hangi hero ile başlnamlı diablo 2 deki gibi sorceress(wizard) la başlayıp item toplayıp mı gitsek yoksa sistem bunda farklı mı işliyor?

Bu sorudan biraz hardcore tipi sezdim sende? Şüpheleniyorum meğerse 18likmişsin. ın ın ın ın ııııın

Valla ben kafama ne yatarsa oynarken ne zevk verirse onla oynayacağım öle hardcore theory crafting yapacak zaman mı kaldı

Bu arada Demon Hunter düşünüyorum ama Witch Doctor da çok aklımı çeliyor. Monk da güzel. Ama Barbar ve Wizard en çok oynana karakterler olacak o yüzden onları oynamam sanırım ilk karakter olarak.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.