Şimdi Ara

30 bin tl 2012 dizel polo,C 4 veya golf hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6 HDİ citroen c4 ler var 2006 2008 arası bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atsız jokey -- 13 Nisan 2017; 8:48:38 >

Orijinalden alıntı: Senkei

hocam şahsi fikrim 4 kişilik bir aileye vey etişkin olduğunuzu düşünerek C sınıfı bir araç bakmanızı tavsiye ederim.

Peki siz ne önerirsiniz, çok geniş arabada sevmiyorum. Citroën c-elysee fena değil sanki.
  • Niye kimse 30 bine hasar kayıtsız 2012 model hemde dizel polo bulunmaz demedi ?

Orijinalden alıntı: websosyal

quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Niye kimse 30 bine hasar kayıtsız 2012 model hemde dizel polo bulunmaz demedi ?

Merak konusu...

Belirtilen bütçe ile 2012 ve üzeri dizel araç bulmak güç... Başlıktaki araçların ağır hasar kayıtlı, pert olanlarına o fiyatlar isteniyor... Tercih edermisiniz bilmiyorum ama 2009-2012 SYMBOL bulunabilir o fiyat bandında yada daha düşük model dizel araçlar...

En korktuğum şeyin bu olduğunu biliyor musun? Bakalım kısmet ama aslında düşünmüyorum. Bir önceki mesajımda dediğim gibi bir miktar bütçeyi yükseleceğim sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hb tarzında alacağım.Polo,c4 ve (keşke bu bütçeye bulabilsem.Belki zorlarsam 35k) GOLF.Bu bütçeye hb başka araç önerirmisiniz?Clio hiç beğenmiyorum,onun dışında bir araç olursa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmatic1 -- 12 Nisan 2017; 22:27:31 >

• Şimdiden hayırlı olsun.O fiyat aralığında alacağınız araçların km si yüksek olur alırken ince eleyip sık dokuyun.Bir sürü insanın başı ağrıyor aldıktan sonra.Punto gelebilir size bir bakın isterseniz.
  • İ20 almaktan vazgeçtim.Anlaşamadık.Aklımda önceden de olan Wv polo var.Bu bütçeye 2012 bulabilirsek.Malum sitede denk geliyorum 2 parça değişen veya 3 parça boyalı ağır hasar kayıtlı değil.Dizel olacak.Bluemotion isterdim ama bütçe aşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmatic1 -- 29 Mart 2017; 11:52:51 >
  • 4 kişilik bir aileye Polo alinmaz. En az C sınıfı bir araç alin. Eski model araç almaktan bu kadar korkmayin. 2012 model polo alacaginiza 2006 2007 model C veya D sınıfı bir araç bakın. Alırken ustaya, expertize iyi baktirirsaniz, saticinin güvenilir olduğuna kanaat getirirseniz bir sorun yaşayacağınız sanmıyorum.
    Polo o boya gitmez gibi 1.73-75 arasındayım yalan olmasın tam bilmiyorum O uzunlukta bunaltır gibi dizelinde 2012 küsürlerin 30 bine sıkıntısızı bulunur mu bilmiyorum bizim 1.2 trendline piyasası temizleri 35 den başlayıp 40-42 ye kadar çıkıyor...

Bu arada 5 kişilik aileyiz polo gitmiyor onuda söyleyeyim bagaj çok küçük arka çok dar biz b sedan aldık Attrage polo bagaj yeri sıkıntısı vs çok oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 29 Mart 2017; 12:1:46 >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Evet 35 -38 aralığında temiz araba bulmak daha kolay.Bir tek benim oğlumun boyu uzun ben ve eşim 1.70 -75 civarlarındayız kızım 1.50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmatic1 -- 29 Mart 2017; 12:14:53 >

F-4E Phantom II
    1987-2014
    F-4E 2020 Terminator over Turkish Skies

1958-2018 Baba Phantom 60 yıldır göklerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: karizmatic1

quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

hocam şahsi fikrim 4 kişilik bir aileye vey etişkin olduğunuzu düşünerek C sınıfı bir araç bakmanızı tavsiye ederim.

Peki siz ne önerirsiniz, çok geniş arabada sevmiyorum. Citroën c-elysee fena değil sanki.

elyseede olabilir Lineada mantıklı hocam.
    4 OCAK DOĞUMGÜNÜMÜ KUTLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.:)
  • Bu kararsızlık ve karmaşa beni deli edecek. 30.000 tl.ye dizel hatchback tarzı hangi arabayı almalıyım?
    Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG comfortline Parlak Kırmızı (eski)
  • b sınıfı araçta sıkışırsınız, c4 güzel seçenek
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.