Bildirim
30.000 TL param var alacak araba bulamıyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fiesta bulunur güzel arabadır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ne alırsan al marka model önemli değil temiz araç al tutulmasada temiz hor kullanılmamış olsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Accent Admire
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Engin denizler gibi ol, bir taş atmayla bulanma. İnsanların yaptıkları seni incitiyorsa, sen hâlâ sığ su sayılırsın. -
1876 model 1.6Vtec civic dinazor kasa alınabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
biz de bir arkadaşa o bütçede araç bakıyoruz ama o fiyata kaç km olduğu belirsiz araçlar kalmış sadece. Maşaallah ülkemizde araç yaşlandıkça kilometreler gençleşiyor. _____________________________ 95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique... -
1995 senesinden itibaren 4 sene lada samara kullandım . genelde memnundum , elektrik tesisatı harıç sonra vegalar geldi ben vegaları bilmem ama hatchback gümüş gri renkler hep hoşuma gitti şimdi olsa almayı düşünürüm bence fiyatına göre oldukça spor görümüş.
hayırlısı
++++_____________________________ -
Bu fiyatlarda araçlar hep taklacı güvercin olmuş düzgün araba bulmak çok zor. En temizi 1 parça değişen komple boyalı. _____________________________ jACE -
Daha Yeni pejo fiyat listesine baktım 208 301 ve rifter 150 bine yaklaşmış, yıllık yürütme yakıt Maliyet eklesen 200 bin TL en baz modeller , coronadan dolayı gelirde Yok, ne yapsın insanlar videolu chat sohbet odalarında soyunup para mı kazansın, Kendi düzenimizi kurmazsak gelecek yutar minikleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 30 Nisan 2020; 16:52:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz düzgün olsun dersen Broadway e 28 bin istiyorlar... Böyle bir piyasa...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
vectra uzay kasa _____________________________ gözleri tamamen kapalı. -
Skoda favorit alın binin arkadaşlar sağlam arabadır cep yakmaz alırsınız biraz masraf edersiniz sonra seneler boyunca sanayiye sokmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hyundai Accent Milenyum kasa 1.5i Gls güzel bir tercih olur. _____________________________
En Beğenilen Yanıtlar

1876 model 1.6Vtec civic dinazor kasa alınabilir
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X