Şimdi Ara

30.000 Bakımını kendimiz yapamaz mıyız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracımın 30.000 bakımı geldi.arkadaşın biri filtreleri internetten sipariş etmiş,kendisi değiştirmiş.yağını da benzin istasyonunda değiştirtmiş.yani maliyeti kısmış.acaba sanayide yaptırmak ile dediğim şekilde yapmanın maliyet açısından çok farkı olur mu?değer mi yani?

• İşçilik 50 tl alırlar sen karar ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayi kaldirip yagi akitabilirseniz her türlü yapabilirsiniz

• Torosun bakımını bu şekilde yapıyorum filtreleri kendim değiştirip yağı da yakıt aldığım yerde bedava değiştiriyorum oldukça hesaplı oluyor

Yalnız garantili yeni arabayi yağını 70 lira ucuza dışardan alıp servise götürürüm. O şekilde de uygun oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Torosun bakımını bu şekilde yapıyorum filtreleri kendim değiştirip yağı da yakıt aldığım yerde bedava değiştiriyorum oldukça hesaplı oluyor

Yalnız garantili yeni arabayi yağını 70 lira ucuza dışardan alıp servise götürürüm. O şekilde de uygun oluyor.

Bunu bende yapıyorum.
    Castrol 10/40 4 litre servisde 110-120 lira.
    Ben int. Den 65 e falan alıyorum yağı kendim getirdim diyorum.

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    10/40 iyiymiş gene bizim dizel 5w30 malum servis 150-179 civarı istiyor. Ben 80 liraya alıyorum

• Yağ+ Filtre tamam. Alırsın 80 liraya kral bir yağ, 30 lira filtre olsun, 10 lirada yağ boşaltma diyelim tamam. Eski aracımda 3 yıl sonra ben değiştirmeye başlamıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir tanıdık abim var garajında kanal var arabanın altına girebiliyor.Her türlü alet anahtarı da mevcut garajı sanayideki bir dükkan gibi.Arabadan da anlıyor her zaman kendi yapar yağ filtre kendi değiştirir ufak tefer sorunları kendisi halleder.Bana yakın olsa ben bile ona değiştireceğim de farklı şehirlerdeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

Bir tanıdık abim var garajında kanal var arabanın altına girebiliyor.Her türlü alet anahtarı da mevcut garajı sanayideki bir dükkan gibi.Arabadan da anlıyor her zaman kendi yapar yağ filtre kendi değiştirir ufak tefer sorunları kendisi halleder.Bana yakın olsa ben bile ona değiştireceğim de farklı şehirlerdeyiz

Lanet olsun apartman hayatına
  • Selamlar, bir iş arkadaşımwww.arabamaboschservisi.com'dan filtreleri içeren bakım seti aldı, Bosch Car Service'lerde check-up, işçilik ve motor yağı ücrete dahil. Aracınızın markası uyuyorsa tavsiye ederim. Çok memnun kaldı, üretici garantisi bozulmuyor üstelik.
    http://www.arabamaboschservisi.com/bakim-seti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.