Şimdi Ara

30.000-35.000 TL Arası 2.el ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

30.000 - 35.000 TL arası ederinde 2.el araç almayı planlıyorum.Yaşım 22 araçtan beklentilerim spor görünüm,atak-seri,performans ve ekonomi.

Aklımda olan öncelikli marka ve modeller sırasıyla;

1)Seat Leon (2006-2012 kasa) dizel öncelikli fakat 1.4 benzinli modelide düşünülebilir.
    2)Ford Focus HB 1.6 dizel
    3)Vw Golf V

Anlaşılacağı üzere HB kasalardan hoşlanıyorum dediğim kriterlere uygun başka marka model önerilerine de açığım.
    3-4 hafta gibi bir piyasa araştırmam oldu fazla bilgili değilim.
    Şu saatten sonrada kararımı verip fazla uzatmadan araç almak istiyorum.Bekleme araştırma sürem max. 1 ay.

Leonun kasası,focusun ekonomikliği,golfün işçiliği karışımı bişey arıyorum galiba

Cevap verecek ilgilenecek herkese şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EBTHN -- 17 Ekim 2014; 21:23:03 >

• Araçlar mesajımdaki hangi kritere uyuyor anlayamadım eren15935 :D

Heryerde focus önerisi ve her sokağın başında focus var. Leon geçtiği heryerde kendine baktırıyor. Golf V şık tasarım donanım ve VW amblemi

Çıkmaz sokaktayım vergi yakıt 2.el değer kaybı herşey önemli.. Fikirlere ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EBTHN kullanıcısına yanıt
    1.6 TDCİ 109 240 FOCUS GHİA bakın diğer iki araca göre daha dayanıklı sürüş limitleri daha yüksek tercihiniz focus tan yana olmalı
  • Honda civic derim

• Auris bulabilirsiniz o aralıkta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Civic ve aurisin yeni kasalarına bütçem yetecek olsa diğerlerine dönüp bakmam...

Uzak doğu araçları bence her konuda iddialı.

Focusu herkes öneriyor, araç hakkında heryerde herşeyini okuyup insanların düşüncelerini öğrenebilirim.

Corsaya karşı önyargım var düşünmüyorum, teşekkürler..

İkna edilmeye ihtiyacım var sanırım :)
  • O zmn al bi civic bak rahatina

• 2007 civice param yeter gibime gelio BN 35 aldim

• Seat leon 1.6 dizel kullanan yok mu? Donanım ve spor görünüm konusunda sıkıntı yok fakat yakıt ve hantallığıyla ilgili bir kaç yazı okudum

• 2011-2012 Fiat Punto Evo 1.3 multıjet hakkında bilgisi olanlar varsa düşüncelerini paylaşabilir mi ? 75 beygir durumu özellikle düşündürücü...

Donanım olarak aradığım rakamlara full bir araca sahip olabilirim sanırım.
  • Güncel...

• O fiyat aralığında Golf 6 1.4 TSI 122 beygir 6 ileri manuel tavsiye ederim.

• 27'ye 2007 polo 1.4 tdi düşünebilirsiniz

• Punto hakkında bilgisi olan yok mu?

• Yalnız o bütçeye bahsettiğin araçların turşu olmuşunu bulursun söyleyeyim.. Golf 5'in de FSI bulursun ancak.

O fiyat aralığında iki seçeneğin var: Bravo ve 308. Bunların temizini boyasızını bulursun. Bende 308 var, sorun olursa alıntı yapman yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 26 Ekim 2014; 9:19:41 >
  • Bravo daha üretilmiyor diye biliyorum. 308 ün güncel kasası a3 ü andırıyor ama tuzlu :) bide nedense peugeot düşünmedim hiç. Bravo yerine punto full donanımlı temiz bi araç nasıl olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: EBTHN

Punto hakkında bilgisi olan yok mu?

1.3 punto evo 75 bg dynamic+spk (Safety Plus Kit)donanimli araca sahibim. 75 bg araç boş iken iiyi bir ivmelenme kazandirirken, arac dolu olduğu zaman bir o kadar da hantal kaliyor maalesef. Aracı 2. El aldim mart ayinda ve 2 ay sonra chiptunning yaptirdim birde hava filtresini k&n filtre ile degistirdim. Araç kesinlikle daha seri ve daha güçlü oldu. Bunlarin yanina egr iptali düşünüyorum. Şuan tahnini olarak 95-100 bg arasinda. Egr iptali ile birlikte 100 bg üzerine rahat çıkılır. Düzenli araliklarla manifold ve map sensörü temizligi de motor için faydalı olacaktır. Yakit olarak kesinlikle ekonomik. Oturdugum yer biraz yokuş oldugu icin ve çoğunlukla kısa mesafe kullandığım için ortalama 5.5-5.9 arasinda. Uzun yolda 100-110 arasinda cok ekonomik 3.4-3.7 arasinda gider. Bir depo 45 lt dir.Işık yaninca alirim dibine kadar bitirmem. Isik yandigi zaman depoda 7lt yakit kalir ve bu yakitla 100km üzeri cok rahat seyahat edebilirsiniz. Bir depo ile istanbul içi 650-700km giderim, sehirler arasi ise 850-900km rahat gidiyor. Vergi ve yakit olarak avantajlidir. Bakimlari 20 binde bir dir. 10 binde sadece yağ ve filtre degistirirsiniz. Alacaksaniz eger mutlaka esp donanimi olan araç alin. SPK olsun yani. Ic resimlerde dörtlünün hemen sağındaki tuş asr tuşudur. Bu varsa eğer araçta asr esp msr hillholder perde hava yastigi gibi güvenlik donanımları var demektir (manuel araç için bu soylediklerim. Otomatiklerde asr standart olarak geliyor). Cruise control takilabiliyor. Lakin bana göre kullanışlı değil. Uzun yolda rahatlik sagliyor ama. Başka sorulariniz olursa elimden geldigince yardimci olurum.

Bravo düşünüyorsaniz eğer daha doğru bir secim olur. 1.6 mjet 120 bg dir. Araç lancia alfa romeo ile ayni uretim bandinda üretilmektedir. Lancia delta ve bravolarin iç resimlerine bakin ilanlarda ne demek istedigimi anlarsiniz. Bu segmentte alinabilecek en full ve en uygun fiyatli araç bravo dur. Yakiti biraz fazla olur puntoya göre birde vergi yüksek olur. Sifirinda artik full donanım yok. Ikinci ellerde 2012 model civarı full araç bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genckaptan -- 26 Ekim 2014; 11:21:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlıyorum bizim buralarda dağ bayır yokuş :) düzlüklerin hepsinde de radar :) fiattan hiç haz etmezdim ama evo 1.3 dynamic sunrooflu gözüme ve cebime hitap ediyor fakat kararsızım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.