Şimdi Ara

3 Yıllık İlişkim Bitti | Fikirlerinize İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 hafta kadar önce 3 yıldır çok güzel sürdüdüğüm ilişkim sonlandı. Daha doğrusu terk edildim. Bunu hem sizinle paylaşmaya, hem de neler yapabileceğime ve sebeplerine dair fikir ve düşüncelerinize ihtiyacım var. Mümkün olduğunca kısa yazmaya çalışacağım. Okuyan ve cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.

İlişkimiz 3 yıl önce başladı. İlk yıl aynı şehirdeydik daha sonrasında benim şehir dışını tutturmam sebebiyle, geriye kalan 2 yılımızı uzaktan yürütmek zorunda kaldık. Fakat bu ikimiz için de sorun olmamıştı hiç bir zaman -ta ki şu son 2-3 aya kadar. Herkesin imrendiği, kıskandığı bir ilişkimiz vardı. Şu zamana kadar hiç ayrılmamıştık bile. İkimiz çok fedakarca davranıyorduk birbirimize.

Sorunların başlangıcına gelirsek; ben bu yaz bölümüm ile ilgili bir işte çalışmaya başladım ve daha sonrasında şirket tarafından yapılan teklif ile birlikte bu dönem için part time çalışmaya devam ettim. Haftaiçi 2 gün ofise 3 gün de okula gidiyorum. Bu senenin başlangıcına kadar 3-4 haftada bir izmire giderdim ve birlikte vakit geçirirdik onun haricinde uzakta olduğumuz günlerde de skypetan görüşürdük. Bu sene ise, hem iş hem okulun yoğunluğu ile kendime dahi vakit ayıramaz olmaya başladım. Hafta içi tamamen yorgun oluyordum. Birkaç kere beni haftasonu için yanına çağırmıştı ancak ben gerçekten haftasonu dinlenmeye ihtiyacım olduğu için hep erteledim.

Gelgelelim, 3 hafta önce benden ayrılmak istediğini söyledi. Ben de emin misin vs. gibi sorulardan sonra zaten kafa olarak yorgun da olduğum için sinirlendim ve tamam deyip kapattım konuyu. Ayrıldaktan sonra hiçbir şekilde aramadı hiç. 10 gün sonra ben aradım ve neden ayrıldık ne oldu gibi sorular sordum. Ve hepsinde aldığım cevap;
    İlişkiden yoruldum, ilişki ile kendimi çok baskı altında hissediyorum, kafamı dinlemek - tek başıma özgürce yaşamak istiyorum gibi şeylerdi. Tabi bunlarla birlikte artık beni sevmediğini söyledi.

Nasıl olur, daha 2 hafta önce yılbaşında bir plan yapmak için yalvarıyordun ne değişti bir anda dediğimde ise; uzun zaman önce böyle hissetmeye başladığını, görüşemediğimiz hergün giderek benden uzaklaştığını falan söyledi.

Şimdilerde ise, ara ara konuşuyoruz ancak ben aradığımda tabi. Her defasında, bu ilişkinin tamamen bittiğini yineliyor. Normal sohbet ederken hiç bir problem olmuyor, gülüyor eğleniyoruz ama ne zaman ki konuyu ilişkimize getirsem ortam geriliyor.

Gerçekten birlikteyken çok mutluyduk yani bana olan sevgisinin böylesine bir anda komple biteceğine inanmıyorum. 2 hafta sonra finallerim bitecek ve izmire gideceğim. Gittiğimde illa ki görüşürüz ama sizce bu haftasonu gideyim mi ?

Bana, sanki gerçekten uzak ilişkiden sıkılmış ama yüzyüze geldiğimizde kendini tutamayacak gibi geliyor. Ya da gerçekten her şey bitti, bu kadar kolaymış. bilemiyorum.

Sizin görüşlerinizi bekliyorum bu konuda. Teşekkürler.

• unutmak için başka aktiviteler yapabilirsin, spor yapabilirsin, hobi edinebilirsin, kendini grliştirebilirsin.
    ama lütfen alkole sigaraya verip harap etmeyin kendinizi.Siz onu kaybetmediniz, o sizi kaybetti.
    eden bulur.İleride birinden kazık yiyecek ve köpek gibi pişman olacak.
    tecrübeyle sabittir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3yilin sonunda artik seni sevmiyorum demesi dogru degil gibime geliyo belki altinda baska seyler vardir yada bi kotu ihtimal senden uzak olmak onu sikmaya baslamis ve baskasina ilgi duymaya baslamis olabilir

• Benimde 2 senelik ilişkim 6 gün önce bitti , daha önceside ayrılık yaşamıştık ozaman çok kötü olmuştum. Ama şuanda inanılmaz derecede iyiyim. Sebepsiz yere mutlu oluyorum , gitmek istemedigim okula gitmek istiyorum. O neymiş öyle ya mesajlaş , ara konuş , aklın hep onda kalsın. Kafam acayip rahat artık. Benden sana tavsiye düşündükçe daha kötü olucaksın , beynine bir duvar ör ve sağlam bir duvar olsun o duvarın arkasına onla yasadıklarını koy. Bilgisayarında fotograflarınız filan varsa herşeyi sil. Ne olursa olsun onu arayıp mesaj çekme. Kötü oldugunu görmesin , güçlü dur. Evde fazla durmamaya çalış. Onun gibisini bir daha bulamam diye düşünmeye başlarsan ozaman bitersin. Sakın öyle düşünme , ayrıldıgım her sevgilinin ardından öyle düşünürdün bunun gibisini bulamıcam diye , daha iyileri bile var

• Şunu söyleyebilirim,başka birine çarpılmış olma ihtimali çok yüksek,aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum,uzun süredir bu ilişki devam ettiği için senden sıkılmış,bunun nihayetinde başka bir erkeğe his duyuyor olabilir.

iPhone 3GS 8GB Black- iPhone 4 16GB Black-iPhone 4S 16GB Black-iPhone 5 32GB White-
    Lenovo IdeaPad Y500 [GT750M] SLI
    -iPad Mini 32GB White-
  • Dostum, ruh halini tahmin edebiliyorum daha önce hiç bu kadar uzun süreli bi ilişki yaşamasam da. Hala sevdiğin için unutman mümkün değil gibi geliyo olmalı sana ve hala peşindesin zaten. Ama bence kendini çek biraz kızdan, o da sensizliğin nasıl işlediğini tam olarak görsün; belki bu ikiniz için de daha iyi olacaktır. Ayrıca mümkün olduğunca sosyalleş, yeni insanlarla tanış ya da zaten olanlarla, eskilerle takıl biraz. Yalnız kalınca aklında hep olur ama başka insanlara odaklanırsan kesinlikle daha kolay olur senin için de.
    Daha Fazla Göster
  • Bir anda bitmemiştir zaten iki tarafta yıprandığı için bitmiştir veya senin önemsemediğin ufak sorunlar belki sevgilin için önemli meselelerdir bunu kafasına takmıştır o yüzden bitmiştir. Son olarak 3 yıl dile kolay ama unutuluyor emin ol acını yaşa sonra da sil gitsin hayatından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.