Şimdi Ara

3 Yıl Önceki Kıza Yazılır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lisede bir kız vardı işte lise son diye pek üstelemedim. Ama kızdan sene başında hoşlandım biraz kız pek takmamıştı erkek arkadaşı var diye. Sonra bu benden hoşlanmaya başladı bu seferde ben son sene zaten diye bir de en başta hoşlanmadı diye sallamadım ama 3 sene falan oldu pek unutamıyorum. İnsta'sına bakıyorum bazen erkek arkadaşı falan olsa belli olur bence ama olabilir de 3 yıl olmuş tabi.

Yazılır mı sizce? Bence yazılmaz ya kız zaten bana yürürken 15-16 falandı ben 18 civarıydım. Şimdi olgunlaşmıştır diye düşünüyorum?

• Erkek arkadaşı varken senden hoşlandıysa kıza yazmaman daha doğru, yani bunu senin kendin anlaman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brotha

Erkek arkadaşı varken senden hoşlandıysa kıza yazmaman daha doğru, yani bunu senin kendin anlaman gerekiyor.
    Yok hocam orayı atlamışım. Kız o elemanla ayrıldı falan zaten 1-2 hafta takılıp bıraktılar galiba sonra bırakınca bana yürüdü vs. bu sefer de ben yüz vermedim sallamadım pek. Ama niyeyse 3 yıl olacak unutamadım. Belki de takıntı olmuştur.
  • Hocam insan bir senede bile karakter ve istekleri bakımında çok değişiyor. 3 yıl uzun bir süre bıraktığını bulamama olasılığın yüksek. Ama fikrimi sorarsan içinde kalacağına adım atmakta fayda var. Hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekinsan_1 -- 12 Ağustos 2019; 12:27:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yksden çıkan da piyasa yapmaya çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekinsan_1

Hocam insan bir senede bile karakter ve istekleri bakımında çok değişiyor. 3 yıl uzun bir süre bıraktığını bulamama olasılığın yüksek. Ama fikrimi sorarsan içinde kalacağına adım atmakta fayda var. Hayırlısı olsun.
    Eyvallah hocam teşekkür ederim. Haklısınız aslında pek de abartmaya gerek yok ya ufak bir hoşlantı işte. Ve dediğiniz gibi 3 sene olmuş kim bilir neler değişmiştir hayatında zorlamaya gerek yok sanırım. Teşekkür ederim.

@almanyalidoktor
    Bol şans.
  • üniversiteyi kazandıysanız şansınızı orada denemek çok daha mantıklı bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

üniversiteyi kazandıysanız şansınızı orada denemek çok daha mantıklı bence.
    Salla hocam ya orada da pek düşünmem komple derslere + kulüplere odaklanırım bir de spor + part time iş. Kız işleri bana gelmiyor pek. Sana da başarılar bu sene için. Yapacaksın umarım.
  • RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. size de ileriki hayatınızda başarılar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

teşekkür ederim. size de ileriki hayatınızda başarılar dilerim
    Rica derim hocam. Sağ olun , teşekkürler. :)

Ekleme= Beyler az önce instasina baktım da kız baya güzelleşmiş , mesaj atsam da bana bakmaz daha xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemyDeGourmont -- 11 Ağustos 2019; 22:52:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sen o kıza bir selam yaz içinde kalmış belli ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen hoş beş kur. Olur gibi hissediyorsan yürürsün. Oluru yoksa sohbet etmiş olursun. Çok çekinme

• RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    İçinde kalmasın. Yaz gitsin.

• Yaz gitsin, sonra aklina ansizin acaba acaba sorulari gelecek.En fazla ne olabilir? Engeller, sen de yoluna bakarsin.Yolunun ustundeki ufak bir tasi tekmelersin cekilir onunden, boylece daha buyuk engellere daha rahat sekilde odaklanirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umbrella Corporation -- 12 Ağustos 2019; 0:42:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufaktan bir selam ver birşey kaybetmezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: analitikduzlem

Kardeşim sen o kıza bir selam yaz içinde kalmış belli ki
    Harbiden içimde kaldı yalnız hocam :D. Ama insta'm falan yok şimdi gidip sırf mesaj atmak için açsam hepten saçma bir pozisyona düşerim. En iyisi kalsın ya.

@MuharremAylar
    Hocam eğer karakteri değişmemişse olur da eğer biraz değiştiyse sıkıntı. Çünkü kızın ailesi biraz zengindi falan yani beni takmaz sanırım :(

@Whippoorwill
    Eyvallah hocam sağ ol. Belki bir ara yazarım ama şu an yazmam sanırım.

@Umbrella Corporation
    Güzel örnek vermişsin hocam sağ ol , teşekkürler. Bakalım ya yazarsam belki bir ihtimal ama yazmam sanırım o öz güven yok şu an :D.

@hescerr
    Denicem hocam teşekkürler. :)
  • Yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ilaydauditore

Yaz
    Yok hocam kız çok güzelleşmiş. Bana bakmaz bu saatten sonra. Bir de zengindi bunlar ben bunlarla aşık atamam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.