Bildirim
3 yaneye indirdim hangisi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sanırım bana e.Mail den soran sendin ve bende 5090 demiştim!!
"NEDEN" bu biraz göreceli olur!
Bana göre nedeni yok sadece 5090
Ama sen istersen Sitenin Pio başlığını bir güzel oku!
++ -
quote:
Orjinalden alıntı: onnow78
sizce hangisi ve neden ?
bence her daim Sony çünkü "It's a Sony"
Bunun yanısıra genel olarak TV'nizi ne amaçla kullanacağınızı (TV izlemek, maç izlemek, Blu-Ray izlemek, PS3 takıp oyun oynamak vs.) belirtirseniz daha mantıklı cevaplar verebiliriz. -
evet arkadaslar merak ettigim herkez neyi tercih eder ve niye tercih eder o yuzden burdada sordum, ben % 80 tv % 20 diger seyler icin aliyorum ,
yani puanlamada yapabilirsiniz
pioneer 9 puan , samsung 8 , sony 8 gibi :) -
Sahip olduğum model (40W5500) için puanlamayı yapayım o zaman:
SD yayın kalitesi: 10
Siyah/kontrast kalitesi: 9 (Sağ üstten hafif bir clouding var ama sadece karanlıkta film izlerken farkediliyor)
100Hz kalitesi: 10
PS3 uyumluluk / Blu-Ray 24p: 10
Şekil şemal: 7 (kasası çok klasik, tasarım zayıf) -
Biraz detaylı araştıracak olursanız sizde göreceksiniz ki, kesinlikle ve bana göre rakipsiz Pioneer 5090.
Keşke param olsaydı da alabilseydim eğer bütçeniz yetiyorsa başka bir ürüne bakmanıza gerek yok. -
Pioneer 5090 varken Sony, Samy hikayedir. -
quote:
Orjinalden alıntı: okean
Sahip olduğum model (40W5500) için puanlamayı yapayım o zaman:
SD yayın kalitesi: 10
Siyah/kontrast kalitesi: 9 (Sağ üstten hafif bir clouding var ama sadece karanlıkta film izlerken farkediliyor)
100Hz kalitesi: 10
PS3 uyumluluk / Blu-Ray 24p: 10
Şekil şemal: 7 (kasası çok klasik, tasarım zayıf)
Hocam tv nizden memnun olmanız çok güzel ama yaptığınız puanlamanın fazla iyimser olduğunu düşünüyorum -
arkadaslar samsung hıkaye dıyorsunuz . ama hıc 46b6000 led tv nın goruntusunu ızledınızmı bu yorumu yaparken . çok gerçekçi renkleri var . bence şuan 1 numara performans bakımından ama samsunga guvenemıyorum orası ayrı . sonye gelınce adamlar kalıte yapıyor kafan rahat olur alınca . ve goruntusu samsung ıle yanyaneyken tek fark var led tv renkler daha gercekçı ve 3 boyutlu gıbı . hatta arka planlar çok net .
bunların ikisinide inceledim ve zaten kafam karışıkken işin içine birde pioneer lx5090 girdi . pioneerların hoparlörü olmaması dışında sanki bana eski teknoloji gibi geliyor . sony ve samsung gibi arastıramadım fazla daha dogrusu yanyana kıyaslıyamadım bunları . ama herkez pioneer çok iyi diyor o yüzden yanyana koyup o şekilde incelemem gerekecek .
başka düşünce ve tecrübesi olan yokmu bu konularda -
Pioneer zaten 12 Şubat'ta TV ürünleri departmanını 2010 Mart'ına kadar kapatacağını açıklamıştı diye biliyorum yani desteği konusunda sıkıntı yaşayabilirsin, detaylar için:
http://www.businessweek.com/globalbiz/content/feb2009/gb20090212_424440.htm
Sony ve Samsung ikisi de benzer kalitede ürünler ama bence LED-TV diye adlandırdığı ürünleri fazlaca şişirilmiş ve fiyatını haketmeyen ürünler. Seçim yapacaksan bence Samsung B65x ve Sony 5500 serileri arasından bir seçim yapmalısın, en iyi fiyat/performans oranı bu ürünlerde çünkü. B6000 ve B7000 serileri daha çok yeni bir teknoloji kullandığı için oturmuş olan floresan ışıklandırmalı bugün kullandığımız modellere göre henüz problemleri daha fazla, B6000/B7000 ile ilgili detaylı bir inceleme istersen şuradan bakabilirsin:
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue40b7020-ue40b7000-20090502147.htm
-
PHILIPS 42PFL8404 önerebilirim.yada 42PFL7404 ..Fiyat için arayabilirsiniz.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Best Regards /Saygılarımla,
A.İlke COŞKUN
Proje ve Satış Yöneticisi
Aytel Kurumsal İletişim Hizmetleri San. ve Tic A.Ş.
E-mail :ilke.coskun@aytel.com.tr
T:+90 216 491 59 59 | F:+90 216 491 58 25 | Gsm : 0530 226 63 23
Doğu Mh. Dr. Orhan Maltepe Cd. no:76/C Pendik İstanbul, Turkey
www.aytelkurumsal.com.tr
www.aytel.com.tr
-
Sony Like.No.Other.
Görüntü kalitesi,kullanım kolaylıgı,malzeme kalitesi,muadili olan samsunga göre yansıma yapmaması ve 5 sene garantisi. -
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhanx
Sony Like.No.Other.
Görüntü kalitesi,kullanım kolaylıgı,malzeme kalitesi,muadili olan samsunga göre yansıma yapmaması ve 5 sene garantisi.
aynen Katlıyorum -
bende oyle dusunuyorum sony sonydir -
hala pioneer plazmaları diğer marka lcd ve plazmalarla nasıl bir arada tutuyorsunuz anlayamıyorum.Bütçe uygunsa sorun yok doğru karar pioneer lx5090. -
Pioneer plasma yı sony yada samsungla karşılaştırmak büyük hata!!!!Sony Samsyng marka ama nerde üretilmiş markalar fason olarak dogu bloku ülkelerinde üretilen stanadart tvlerdir!!!!Basit bir örenekle kalite farkını anlatabiliriz avrupada ve hatta ülkemizdeki marka yorumlarına bakın olay ortaya çıkar Pioneer elit bir markadır kalitesiyle ve dizaynnı ile ve çok az eleştiri ve şikayet görürsünüz forumlarda!!!Samsung ve sony nin bir çok hatali halen piyasalarda satılan ürünleri mevcuttur b650 nin avrupda insanları çıldırtması gibi sony w serisinin bazilarinin insanları cıldırtması gibi!!!
Pioneer derken önce arştırın sonra burda ezbere ''it's a Sony deyin'...Pioneer yeni serisi şuanda avrupada tartşmasız 1 numara oyle böyle testlerlede değil ses o kadar iddalı denizde dahi denenmiş ve tam bir perfeckt (mükemmel) ibaresi ile anılıyor!!!Pioneeri araştırın bakalım ne göreceksiniz!!!!
Pioneeri sony samsungla kiyas etmek bile emege haksızlıktır!!!
Saygılar
-
Pioneer TV departmanını kapatmıyor olsa dediğiniz doğru fakat 2010'da TV bölümünü kapatacak bir firmanın televizyonunu almak ne kadar mantıklı onu da bir değerlendirin bence (bkz. yukarıda verdiğim link)
Ha tasfiye sebebiyle uygun fiyat varsa ben de düşünürüm o ayrı. -
Samsung ve Sony aynı panelleri kullanıyor zaten. Ben de TV alırken çok araştırdım, hangi markanın servisi daha iyiyse onu seç bence -
valla suanda sole dusunuyorum ,
samsunga guvenemiyorum eledim,
pioneer plazma teknolojisi o yuzden istemiyorum
sony alcam galiba saolun arkadaslar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X