Şimdi Ara

3 ten 2 ye çekmek motor kol çıkarması tahmini masraf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kulağa WD40 da sıktır hocam sanayide..oda siler kulak pasını böyle şeylere gerek yoktu

• 8 bin devir çeviren aracın varsa o zaman yap. 150'ile giderken 5'ten 3'e çekilmez. ama 100'le giderken çekilir. en azından benim araçta oluyor.

2.viteste 105'e ulaşan ben  

• Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın kol çıkarması kötü olmuş yatak falan sarsa neyse motor yapılırdı şimdi blok ara bul olctur rektefe plan proje ruhsata işletme çok iş var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

8 bin devir çeviren aracın varsa o zaman yap. 150'ile giderken 5'ten 3'e çekilmez. ama 100'le giderken çekilir. en azından benim araçta oluyor.

2.viteste 105'e ulaşan ben  

Bende nissan almera vardı 3. Viteste 144 km hız çıkıyordu 110 km hızda 5 den 3 çekip gazlıyordum arkadaş vites ve devir oranları bilmiyormuş...

Konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun. Ustalar inceden inceden öperler artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çıkma faturalı ruhsatlı motor daha sağlıklı gibi. Zaten blok değişecek bir ton evrak kürek, (motor numarası işletmek için diyorum ama tüvde hafif kusurdu sanırım) bulunursa sandık motor bulunamazsa temiz güvenilir bir yerden çıkma komple motor daha mantıklı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aynen çıkma motor en iyisi. blok kırdıysa yaptırmaya uğraşmayın. çıkma motor alıp takın..

• Kuş Kafası kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam şuanlık vaziyeti idare ediyoruz diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shegenli chingen kullanıcısına yanıt

Neden olmasın ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük geçmiş olsun. Anlatıma ve o anı canlandırmam sebebi ile biraz güldüm. 😀

Çeşke o 3 den 2 ye çekilme anında bir video olsaydı. 🙂😂

Evet bütçe olarak belki yorar ama dünya ya bir kez geliyoruz can sağlığı olsun…!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.