Bildirim
3 telefon arasinda kaldim yardim edin!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: fatal_17
htc one s , galaxy s 2 , galaxy nexus beyler 3 telefon arasinda kaldim yardimlarinizi bekliyorum
ben interneti surekli kullanirim oyun oynarim muzik dinlerim fotoğraf felan 2. planda
hepsi iyi telefon ama nexus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
One S S4 işlemci bulabilirsen 2 sinden iyi ama TR de S3 işlemcili satılıyor.
S2 ve Nexus arasında ise tabiki Nexus -
evet one s alirsam s4 olacak -
quote:
htc one s , galaxy s 2 , galaxy nexus beyler 3 telefon arasinda kaldim yardimlarinizi bekliyorum
ben interneti surekli kullanirim oyun oynarim muzik dinlerim fotoğraf felan 2. planda
-
one s tabiki tercihim olurdu . -
konu guncel -
Htc one s arkadaşımda var telefon çok harika ama batarya 1 günü çıkaramıyor
S2 diyorum ben 1-2 aya kadarda jellybean gelecek çok kurcalamassan şarjı 2 gün dahi dayanıyor 2000mah batarya bile takabilirsin daha çok dayanır
Nexsus güzel telefon ama yazılımsal tuşlar --tip -- kalınlık ve ağırlıktan dolayı ben vazgeçtim S2 aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 18 Eylül 2012; 16:36:14 > -
quote:
konu guncel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X