Şimdi Ara

3 tane Shark içtim. 4ü içsem bir şey olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buraya sormak saçma gerçi herkesin dediğini yapmamak gerek ama merak ettim. İçen var mı 4 tane enerji içeceği ? Red-Bull değil ama. Shark'tan bahsediyorum. Çünkü Red-Bull'da 350mg/Lt. kafein var , Shark'ta ise 148mg/Lt. kafein var.

• bi dene bizde ogrenmis olalim en merak ettigim konularin basinda geliyor ya tutarsa diyorum
  • Tabi yazarım buraya zavallı insan.

Unutmadan yazayım. Mesajlarının hepsi aynı tür. Boş yorumlar saçmalıklar. 1 aylık üyeden ancak bu olur zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikola Tesla -- 17 Nisan 2009; 6:38:22 >
  • Shark tuzlu olan enerji içeceği değil mi?Köpekbalıklı olan? Tadı berbat :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nikola Tesla

Tabi yazarım buraya zavallı insan.

Unutmadan yazayım. Mesajlarının hepsi aynı tür. Boş yorumlar saçmalıklar. 1 aylık üyeden ancak bu olur zaten.

20 Mayıs 2005'de kayıt olmuşsunuz ama hala hangi üslup ile konuşacağınızı öğrenememişiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

20 Mayıs 2005'de kayıt olmuşsunuz ama hala hangi üslup ile konuşacağınızı öğrenememişiniz.

Adamına göre muamele yaparım. Saygıyla yaklaşmayanlara böyle cevaplar yazarım. Ama aklı selim üyelere boynum kıldan incedir. Herkes haddini bilsin ortamı cıvıtmasın. Neyse büyütmenin de bir anlamı yok.

@Muhammed VeyseL İçecek tuzlu değil. Tadı Burn'e çok yakın. Hatta hemen hemen aynı.

• içerdiği aşırı solüt yüküyle karaciğeri yoran vücut kimyasını alt üst eden zamazingolar,mineral ve su dengesini korumaktan ibaret powerad tarzı sporcu içecekleri tercih edilmeli,ben bunu içeceğime ot sarar dumanıyla kafa yapar kalanıylada sabah çay demlerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mor ya da mavi olursun, içme.
  • arkadaşlar redbull içmek zararlı mı faydalı mı ya hiç içmedim ?
    özellikle halısaha macı öjncesi redbull içmek fayda eder mi ya da powerade ?
  • üzerinde günde 500ml den fazlası zararlı yazıodu okudun mu hiç üstünü
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Adamına göre muamele yaparım. Saygıyla yaklaşmayanlara böyle cevaplar yazarım. Ama aklı selim üyelere boynum kıldan incedir. Herkes haddini bilsin ortamı cıvıtmasın. Neyse büyütmenin de bir anlamı yok.

@Muhammed VeyseL İçecek tuzlu değil. Tadı Burn'e çok yakın. Hatta hemen hemen aynı.

Adamına göre veya değil. Lafı koymuş arkadaş

• quote:

Orjinalden alıntı: Solitare

arkadaşlar redbull içmek zararlı mı faydalı mı ya hiç içmedim ?
    özellikle halısaha macı öjncesi redbull içmek fayda eder mi ya da powerade ?

Herhangi bir spor aktivitesinden önce redbull içmek zararlı maç sonrası powerade içersen kaybettiğin su ve minarelleri rahatlıkla geri kazanırsın
  • Kafeinli içecekler spordan önce içilmemelidir çünkü kafein kalp atışını hızlandırır. Dolayısıyla üstüne bir de koşturmak iyi gelmeyecektir.
    Powerade'de kafein yoksa içilebilir. Redbull tarzı enerji içecekleri sabah kendini zinde hissetmek için içilebilir, ama direkt kahve içmek daha faydalı diye biliyorum.
  • nicloa tesla; sen konudışının çok fazla seviyesinin düşyüğünü devamlı çocukların takıldığı zeka yaşının düştüğünü vs.. daha bir çok fikirlerini paylaşmış ve veda etmiştin.
    bunu herkes saygıyla karşılar.. fakat bunca lafa rağmen neden halen daha buradasın. neden onaylamadığım bir işin içinde var olmaya uğraşıyorsun?
    şu anda burada bulunmama konulara yorum yazman ve kimileirini saçma bulacağı bu konuyu açman kendinle çelişkiye düştüğünün göstergesi değil mi?

cevaplarsan sevinirim.
  • @metarc Cümlelerini zorlukla okudum. Kişi eklerin hep yanlış. Benden mi bahsediyorsun kendinden mi ilk başta anlayamadım. Sende bir kez daha okursan mesajını bana hak vereceksin. Yazdıkların doğru şeyler. Evet zamanında veda etmiştim ve uzun bir süre uğramadım. Ama bir habere öyle sevindim ki forumun tekrar eskisine döneceğine inanıyorum. Artık kız konuları yasaklandı. Çok büyük bir gelişme. Yeri olmayan konular açıldığında anında taşınacak ve kişiye ceza verilecek( Bu uygulama zaten vardı ama daha da sıklaşacağını söylediler ve ceza olayı eklendi ). Bunlar çok iyi uygulamalar. Biraz geç kalınmış olsada yerinde kararlar. Bu yüzden geri döndüm ve hafiften eski tadı alıyorum. Umarım eski haline tekrar döner. Umarım soruna cevap verebilmişimdir.

Unutmadan konuyla ilgili cevabımıda vereyim. Bu enerji içecekleri hakkında internette biraz araştırma yaptım ama sorduğum soruyla ilgili pek cevap bulamadım. O yüzden böyle bir konu açtım. Açarken düşündüm "Acaba saçma mı ?" diye ama önemli sayılabilecek bir konu olduğuna karar verdim ve açtım konuyu.

@prescott_pcl Lafı kim koymuş ?

@quicksand Üstünde yazıyor ama 3 tane içenleri duydum. Merak ettim sordum. Gerçi ben 3 tane içtim bir şey olmadı. Fakat hissettim vücudumdaki farklılıkları. 4'ü içsem zararlı olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikola Tesla -- 17 Nisan 2009; 16:38:03 >

• Bu açıklamaların beni hiç tatmin etmedi. her zaman için bir bahanenin ardına sığınıp "fikrim değişti, geldim" diyebilmek işin kolayı. Sende işini bilen birisisin sanırım. Hayatta asla güvenilmez denilen insan tipi.
    yolun açık; bana uzak olsun!
  • Gideceğim diyip gitmemişsin demek..
  • Aga ben sharkı markı bilmem deee... Geçmiş zaman ( iki yıl kadar önce ) bir kız arkadaşım vardı. Redbul manyağıydı. Sürekli redbul içerdi. Üzerinde günde 500 ml den fazla tüketmeyiniz yazdığı halde bir gecede 4-5 tane redbull içtiğini bilirim. Gazoz gibi içerdi. Birşey de olmazdı.

Gecenin ilerleyen saatlerini anlatmıyayım burda şimdi.

Kız hala normal bir şekilde yaşıyor. Geçenlerde yolda karşılaştım. " Kız sen hala yaşıyor musun ? " dedim.

" Evet yaşıyorum ve hala redbul içiyorum " diyor...

Düşülmesi gerekli duyulan dipnot : Bünyeden bünyeye fark gösterebilir. Ben sadece şahit olduğum olayı anlattım. Hiçbir mesuliyet kabul edilmedi, edilmezde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.