Şimdi Ara

3. Senem ve tam bir pislik çukuruna düştüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler. 3.senemdi ygs 40k lys 43 k geldi. Tmdede 37.500 geldi. Bekledigimden cok cok fazla yanlisim cikti ve hüsrana düştüm. Tıp istedim hep ama özeller bile gelmiyor. Ne yapayım beyler nereye gideyim bana bir akıl verin. Ailem 4. Seneye dayanabilirsen kal diyor. Benimde hiç kalasım yok çalışma azmimi kaybettim yeminle. Bıktım usandım. Nereyi yazmaliyim ne yapmalıyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ozeller gelmiyor mu? Tıp dısında baska bir yere gidemezsen kal

• Diyecek bişe bulamıyorum karar senin hocam

• ailene helal olsun
  • 4.sene ne hocam ya bir lise daha okumuş gibi, yaz git ne yapalım herkes tıp okuyamıyor benim de 17k geldi mezun yılımda tıp olmuyor mühendislik yazıp gideceğim, hayatta bazen inat etmemek gerek
  • Hocam özel dediysen imkanın var demektir.

Ukraynada tıp gayet ucuz git krallar gibi okursun avrupa birliğinde doktor olarak çalışırsın istersen denkliğini alıp buraya gelirsin

• Öyle aileye can kurban hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    1abilir
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi beyler benim tek takıldıgım nokta babamın bana sen gece ders calismadin demesiydi. Harbidende gece ders calismadim ama vallahi billahi 8 saatten fazla ders calistigim gün sayısı 8 saatden az calistigim gün sayısından fazladır. Acaba gece calismadim diye mi boyle oldu diyede icimi kurtlar kemiriyor o yuzden yazmak istemiyorum. Benim ilk sene 170kdan 140kya 2.sene 90kdan 60 kya cektim ama bu sene boyle bir talihsizlik yasadim. Bana bisey diyin Allah için. Hu arada annem doktor babam eczacı tıp tıp tıp diye diye beyin hücrelerime hep tıp nüfuz etti o yüzden tıpa karşı bakışım diğer mesleklerden daha bir ayrı oldu

• mscdd7 M kullanıcısına yanıt
    Gece çalışması iyi gibi gözüken ama çok yanlış olan bir şey hocam. Ben de gece oturmayı severim falan ama mezun senemde saat 12den sonra ders hiç çalışmadım daha iyi oldu uyku düzeni tuttu falan. Sırf bu söze takılı kalma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biqbanq6

Hocam özel dediysen imkanın var demektir.

Ukraynada tıp gayet ucuz git krallar gibi okursun avrupa birliğinde doktor olarak çalışırsın istersen denkliğini alıp buraya gelirsin

İmkanım var Allah'a binlerce kere şükür. Geçen senede azerbeycanı söylediler kalktık gittik azerbeycana gördük ortalığı hep rüşvetle olaylar dönüyor öyle iş mi olur dedik geldik geri

• quote:

Orijinalden alıntı: yldrmakshr

Gece çalışması iyi gibi gözüken ama çok yanlış olan bir şey hocam. Ben de gece oturmayı severim falan ama mezun senemde saat 12den sonra ders hiç çalışmadım daha iyi oldu uyku düzeni tuttu falan. Sırf bu söze takılı kalma bence.

Bazısı gece çalışıyor bazısı gündüz ben hep gündüz gün ışığında calismayi sevenler tarafındaydim. Acaba taktik mi yanliş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mscdd7

quote:

İmkanım var Allah'a binlerce kere şükür. Geçen senede azerbeycanı söylediler kalktık gittik azerbeycana gördük ortalığı hep rüşvetle olaylar dönüyor öyle iş mi olur dedik geldik geri

Duyduğuma göre Ukraynada öyle hocam.

Ama seneye kazanacağının kesinliği yok. Olay sadece rüşvet değil yine internlük vs yapıyorsunuz.

• Haaa beyler bu arada hepinize teker teker teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun. Cevap verdiniz dedime ortak oldunuz çıkar yol gösterdiniz. Allah gönlünüze göre verir Insallah

• quote:

quote:

quote:

Duyduğuma göre Ukraynada öyle hocam.

Ama seneye kazanacağının kesinliği yok. Olay sadece rüşvet değil yine internlük vs yapıyorsunuz.

Haklısınız sadece rüşvet değil. Herşeye eyvallahta ben şehrimden dogru duzgun cikmamis bi insanim. Ukraynada ne yaparim ne ederim nerede kalirim hicbisey yapamam

• 3.seneye kaldın ve 40 k mı yaptın ? hocam cidden üzüldüm ben olsam intihar ederdim açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanCapan2

3.seneye kaldın ve 40 k mı yaptın ? hocam cidden üzüldüm ben olsam intihar ederdim açıkcası

Kahroldum kardeşim Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu ilk açıklandiginda elim ayagim titredi gözüm karardı bayılacak gibi oldum. Allah çarpsın intiharıda düşündüm ama ben yapamam Allah'tan korkarım. Allah'tan korkmasam 1 dakika düşünmem keserim bileklerimi

• quote:

quote:

3.seneye kaldın ve 40 k mı yaptın ? hocam cidden üzüldüm ben olsam intihar ederdim açıkcası

Kahroldum kardeşim Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu ilk açıklandiginda elim ayagim titredi gözüm karardı bayılacak gibi oldum. Allah çarpsın intiharıda düşündüm ama ben yapamam Allah'tan korkarım. Allah'tan korkmasam 1 dakika düşünmem keserim bileklerimi

Hocam manyak mısın ne intiharı, alt üstü bir sınav. Sınava göre değerlendirmeyin kendinizi ki bu sınav, gelişmiş ülkelerdeki gibi falan bir sınav da değil. Saçma sapan kuralların olduğu, her sene rezaletlerle dolu bir sınav. İsterseniz 4. seneye kalın isterseniz yurt dışında okuyun. Üzülebileceğiniz tek şey kaybedilen yıllar olabilir o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunakka

quote:

quote:

Hocam manyak mısın ne intiharı, alt üstü bir sınav. Sınava göre değerlendirmeyin kendinizi ki bu sınav, gelişmiş ülkelerdeki gibi falan bir sınav da değil. Saçma sapan kuralların olduğu, her sene rezaletlerle dolu bir sınav. İsterseniz 4. seneye kalın isterseniz yurt dışında okuyun. Üzülebileceğiniz tek şey kaybedilen yıllar olabilir o kadar.

Neredeyse yasitlarim bir uni bitirdi. Kaybedilen yillar paralar en önemliside emeklerim gitti. Haklisiniz yurt disi imkani olabilir ama bunu azerbeycanda yasadim ve sogudum yorumun icin tesekkurler

• Seneye 25k olursan, yine üzülürsün olmuyorsa çok zorlamamak lazım vardır bir hayır.
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam tesekkurler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.