Şimdi Ara

3 saattir bir test çözmüşüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet benim belki de gerizekali olduğumu düşünebilirsiniz ama maalesef ben böyleyim. Millet günde bir konu bitiriyor. Ben ise 3 saattir Çarpanlara ayirmadan bir test çözüyorum. :D Bugün Okuldan eve geldim. Dershaneye gittim. Ordan da geldim. Ders çalismaya oturdum. Hedefim matematik,fizik,kimya falan karışık çalışmaktı ama dediğim gibi çok az ilerliyorum.Ayrica Fem simetrim var mesela onda konuyu bitiriyorum mesela çarpanlara ayirma(2 günde).
    Testine gecince 4.soruda tıkanıyorum. İlerisi içinde böyle.Sorunumu anlamiyorum.yardim istiyorum Lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklıma 11.sınıftaki halim geldi vektörlerle toplama yapamıyordum 12de dershane yardımıyla baya ilerletmiştim ama çalışmaktan vazgeçmedim geodan kimyadan fazla çalıştım fiziğe ipin ucunu 1 kere yakalarsan fizikte gerisi gelir çok zorlanmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: PeakaFeLLeR

Aklıma 11.sınıftaki halim geldi vektörlerle toplama yapamıyordum 12de dershane yardımıyla baya ilerletmiştim ama çalışmaktan vazgeçmedim geodan kimyadan fazla çalıştım fiziğe ipin ucunu 1 kere yakalarsan fizikte gerisi gelir çok zorlanmazsın

fizikten de yavaş gidiyorum aslinda ya. Matematik için yazmistim ama sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Steinway23

quote:

Orijinalden alıntı: PeakaFeLLeR

Aklıma 11.sınıftaki halim geldi vektörlerle toplama yapamıyordum 12de dershane yardımıyla baya ilerletmiştim ama çalışmaktan vazgeçmedim geodan kimyadan fazla çalıştım fiziğe ipin ucunu 1 kere yakalarsan fizikte gerisi gelir çok zorlanmazsın

fizikten de yavaş gidiyorum aslinda ya. Matematik için yazmistim ama sağolun.

Hani fizikten yaklaştım olaya matematik simetriler güzeldir anlatım olarak iyiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Steinway23

Evet benim belki de gerizekali olduğumu düşünebilirsiniz ama maalesef ben böyleyim. Millet günde bir konu bitiriyor. Ben ise 3 saattir Çarpanlara ayirmadan bir test çözüyorum. :D Bugün Okuldan eve geldim. Dershaneye gittim. Ordan da geldim. Ders çalismaya oturdum. Hedefim matematik,fizik,kimya falan karışık çalışmaktı ama dediğim gibi çok az ilerliyorum.Ayrica Fem simetrim var mesela onda konuyu bitiriyorum mesela çarpanlara ayirma(2 günde).
    Testine gecince 4.soruda tıkanıyorum. İlerisi içinde böyle.Sorunumu anlamiyorum.yardim istiyorum Lütfen.

soru çözmek çokta önemli değil öğrenmek yorum yapkmak önemli. x kare eksi biri gördün mü herhangi bir yerde hemen çarpanlarına ayıracaksın türevini alacaksın yoksda mat yürümez tüm dersler için böyle

• Bu duruma öğrenci literatüründe ''bozuk plak sendromu'' diyoruz. Bozuk plak sendromunda bazı öğrenciler bir soruya takılıp dakikalarca çözümü için uğraşırlar. 2 olumsuz etkisi vardır; birincisi vakit kaybına neden olması, ikincisi çalışılan derse/konuya karşı ön yargı veya özgüven kırılması. Bozuk plak sendromundan kurtulmak için çözülemeyen soruyla cebelleşmeyi bırakmak ve mümkünse bir bilene çözdürmek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penguen Gagasi

Bu duruma öğrenci literatüründe ''bozuk plak sendromu'' diyoruz. Bozuk plak sendromunda bazı öğrenciler bir soruya takılıp dakikalarca çözümü için uğraşırlar. 2 olumsuz etkisi vardır; birincisi vakit kaybına neden olması, ikincisi çalışılan derse/konuya karşı ön yargı veya özgüven kırılması. Bozuk plak sendromundan kurtulmak için çözülemeyen soruyla cebelleşmeyi bırakmak ve mümkünse bir bilene çözdürmek gerekir.

sevdim bunu :) evet deneyeceğim :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu gerizekali olmayla alakali değil matematikte konuyu bileceksin örnegin kombinasyonu biliyorsan 1 yerine 3-4 soru cozersin konulari calis soru tipleri bak matematik sorulari cozebiliyosan saran bir ders sayisalla aram yok gibi sözler ön yargi ve basarisizliktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.