Öğün başına 3 yumurta, 1 ayran , 1 domates, biraz zeytin , 1 ekmek yesem yaklaşık 8-10 lira maliyeti var. Günde 3 öğün yumurta yesem günlük yaklaşık 25 lira falan yapar. Aylık 750 TL'ye tekabül ediyor. Ne günlere kaldık. Bazen öğün atlıyorum. |
3 öğün yumurta yemeye başladım.

-
-
Azaltin ogunleri kardesim.
2 ogun gayet yeterli, uzerine de spor yapin. 3 ogun, islama aykiridir ve consumerist kulturu asilayan kapitalist bati medeniyeti tarafindan empoze edilmistir.
Dinimizde 3 ogun diye bir sey yoktur, sabah ve aksam sunnet edilmistir.
Zaten first lady'miz de "ogunleri kucultun" diye buyurmustu bundan bir kac ay once, sultanimizin ekonomi politikalari sayesinde herkes ogun kucultuyor dogal olarak.
Aradaki ogle yemegini de atlarsan iyi olur, hem de tasarruf edersin.
Selam ve bakara bukara ile.
-
milli yiyeceğimiz makarnayı düşünememen çok üzücü bir durum
Ayrıca 3 öğünde öğün başına 3 yumurta yersen günde 9 yumurta yapar ki zaten kolesterolden bütün bu dertlerinden kurtulursun...
-
yumurta lüks oldu yalnız artık
zengin yiyecegi sayilir
3 ögün yiyebildiginize göre durumunuz baya iyi
-
Yumurta tanesi 1.35 kuruş maliyeti yanlış hesap etmişsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sarısını yemez, öğlen ve akşamları :D
-
biz tedbirli davranıp yazın mango kuruttuyduk.
biraz da ejder meyvemiz var.
bu kışı atlattık çok şükür.
-
Sagliksiz, tek yonlu beslenme. Yanlis
-
Kolestrolden gümlersin yakında.
-
Senin gibi tutmayan dolar tahmini yapınca eritir o kolesterolü merak etme favoş
Ayrıca yumurta kolesterolü yükseltmez
Bir insan her konuda mı bilgisiz olur arkadaş. Herif bilgilenmeye karşı anti tez olmak için var olmuş sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günde 9 yumurta mı? Bu ne lüks böyle? Katar mı burası?
-
Tam onu dikcektim ya.
3 öğün nedir arkadaşım.
1 ogun yeterlidir. Ne kadddderda israfa alismissiniz öyle. 3 ogunmus. Pabucumun israfcisi. Ülke girim girim givraniyor beyefendi 3 ogununden asla taviz vermiyor. Hayiiiiin . Allahimi seven biri 155 i arasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
O zenginsin ben tek öğüne düşürdüm bim mantısı alıyom 5 tl lik haşlayıp yiyom bütün günü atıyo.
-
En Beğenilen Yanıtlar

Azaltin ogunleri kardesim. 2 ogun gayet yeterli, uzerine de spor yapin. 3 ogun, islama aykiridir ve consumerist kulturu asilayan kapitalist bati medeniyeti tarafindan empoze edilmistir. Dinimizde 3 ogun diye bir sey yoktur, sabah ve aksam sunnet edilmistir. Zaten first lady'miz de "ogunleri kucultun" diye buyurmustu bundan bir kac ay once, sultanimizin ekonomi politikalari sayesinde herkes ogun kucultuyor dogal olarak. Aradaki ogle yemegini de atlarsan iyi olur, hem de tasarruf edersin. Selam ve bakara bukara ile. |
yumurta lüks oldu yalnız artık zengin yiyecegi sayilir 3 ögün yiyebildiginize göre durumunuz baya iyi
|
biz tedbirli davranıp yazın mango kuruttuyduk. biraz da ejder meyvemiz var. bu kışı atlattık çok şükür. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X