Şimdi Ara

3 Mps Hız alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

16 mblik tarife kullanıyorum sözde son 2 aydır sokak lambalarına parelel akşamları hattım kopuyor. 4 mb gündüzleri sorun yok ama akşamları hat sürekli kopma yapıyordu.

4 mb den 2 ye düşürdük hat şuan sorunsuz çalışıyor ama net hızım çok yavaşladı. Merak ettiğim 3 mb olarak hattımı nasıl ayarlayabilirim. Böyle bir seçenek var mı?

SAMSUNG GALAXY S III
    4.8" Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.1.1 (Jelly Bean) İşletim Sistemi

• Bu hat zayıflaması aşırı yüksek, benim yazlık internetimde bile 5km uzakta olmama rağmen 41db oluyordu. Sizinki 47 olduğu için hat sık sık kopacaktır. Kaç metre uzaktasınız santralden ?

Ayrıca size bir tavsiye adsl modunuzu adsl.gmt yaparsanız daha iyi bir bağlantı kurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 8 Haziran 2020; 20:47:3 >
    ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskindvd

Bu hat zayıflaması aşırı yüksek, benim yazlık internetimde bile 5km uzakta olmama rağmen 41db oluyordu. Sizinki 47 olduğu için hat sık sık kopacaktır. Kaç metre uzaktasınız santralden ?

Ayrıca size bir tavsiye adsl modunuzu adsl.gmt yaparsanız daha iyi bir bağlantı kurabilirsiniz.
    Tavsiyenizi deneyeceğim. Tahmini mesefe 5 km den fazla var saha dolabı ile aramda. Köyde olduğum için tek aboneyim. Telekom hattı gözden çıkarmış maalesef.

SAMSUNG GALAXY S III
    4.8" Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.1.1 (Jelly Bean) İşletim Sistemi
  • idris-tolar kullanıcısına yanıt
    Allah sabırlar versin .. Tek oldu mu görünmez oluyorsunuz malesef

PSN : Kadirizm_TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadirizm_TR

Allah sabırlar versin .. Tek oldu mu görünmez oluyorsunuz malesef
    Eyvallah Hocam. 3 mb hattım kaldırıyor ama 3 yok ya 2 olacak illa ya da 4mb. 4 alınca gece kopuyor hat, garip garip işler.

SAMSUNG GALAXY S III
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.