Şimdi Ara

3 Mbps iternet ile Ps4'de oyun oynanır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ps4 alırsam acaba 3 mbps ıle bf4, cod ghost, fıfa 14 gibi oyunları onlıne oynarken sıkıntı yaşarmıyım acaba ?

• bende 20mbps internet var ona rağmen fifada karşımdaki adamdan dolayı kasıyo bence 3mbps yetersiz kalır
  • amator ruhlu A kullanıcısına yanıt
    tüh.. el mahkum bf4 falan takılıcaz ozmn acaba onlar oynanır mı ?

bilgili arkadaslar bir el atalım
  • mustocins kullanıcısına yanıt
    Ben de korkuyordum bu sıkıntıdan onun için 10 mb eko kotalıya çevirdim paketimi hem 10 mb hem de 3 mb'ı denemiş olurum diye.

10 mb'da nasıl oynuyorsam aynı şekilde oynadım 3mb'da da BF4 ve Fifa'yı.

Varsa da ufak farklar vardır tam bilmiyorum daha iyi anlayan arkadaşlar açıklar ama benim oyun oynamama engel olmadı...
  • Hızın bir önemi yok, oyunu oynadığın serverın hangi bölge sunucusuna ait olduğu önemli. Gidip Amerika tabanlı serverlara girersen eğer, hızın kaç olursa olsun lag sorunu yaşarsın. Avrupa ya da varsa Türkiye tabanlı serverlar seç, 1mbit bile yeterli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustocins

arkadaşlar ps4 alırsam acaba 3 mbps ıle bf4, cod ghost, fıfa 14 gibi oyunları onlıne oynarken sıkıntı yaşarmıyım acaba ?

Her ayın 20-22 si gibi AKK ya girip, sorunsuz oynuyorum PC'de battlefield ps4'te fifa sorunsuz. Yeterki aynı anda bi kaç kişi yada pc internete girmesin sadece konsol çalışırsa sıkıntı "0" diyebilirim.
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    hmm teşekkürler elie saglık rahatlattın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 mb'e kadar olan ttnet pakedini kullanıyorum normalde 4-5 mb alıyorum akk olunca 1 mb bazen kb'a bike düşüyor çıldırıyorum online oynarken fiber gelmedi hala gelsede kurtulsak şu dertten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan ben daha 2 ay öncesine kadar 1 mbps'lik netimde oynuyordum hiç bir problem olmuyordu :D Hatta arkadaşta bilgisayardan online oyun oynamasına rağmen :D
  • Download hızından çok, upload hızı önemlidir aslında. 3mbps download, 1 mbps upload ise sorun olmaz. Ben 1mbps up, 256kbps down ile oyun oynayan gördüm, herhangi bir sorun yoktu. FIFA dahil. Önemli olan sunucuların yakınlığı ve karşıdaki adamın bağlantısı. Her zaman sağlıklı olmaz bağlantınız ama çok da oynanamaz halde olmaz. İdare eder yani.
  • Karşıdaki oyuncu fakirse lag oluyor. Isin özeti bu aslında. Bazen Fifa oynarken 10 atacağım adama ondaki net problemi yüzünden lag oldugu icin yeniliyorum. Sınır bozucu biraz.

• nediyorsunuz siz arkadaşlar? ne 20mbit'i? ne 3mbit az gelmesi?

ps3 2007 de cıktığında hatırlayan varsa megavizyon mağazaları avrdı oradan almıştım direk.O zamanlar 256kb ile online modern warfare oynuyordum lagsız...100mb alın arkada biri internet sayfası acsın notebooktan darmaduman olursunuz.
  • Baglantın stabilse çok rahat oynarsın onemli olan hatda dalgalanma olmaması.

• türkiyede ne doğru ki internet doğru olsun bağlantı hızı yerlerde insan sinir oluyor gerçekten hükümet facebook youtube interneti yasaklayacağına altyapıyı düzeltsinler
  • zaten internet hızın 100 mbit bile olsa server yokki yutta sıkıntı hep var
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    bir insan bu kadar muhalefet olabilir.. nerelerden nerelere geldi..
  • Kardeşim 13 Mbit ile oynuyorum, ayın 22'si gibi AKK'ye yakalanınca hızım 3'e düşüyor. Ama hiçbir fark yok gayet normal.

Upload ile de alakası yok, download 13 Mbit, upload 0,67 Mbit benim ama bi sorun yok. Rahat olsun için.

Ama arkadaşın dediği gibi bazen olabilir sorun onlara birşey diyemem ama bana sorun çıkarmadı hiç. Çıkan sorunlar oyunlardan dolayı oluyor genelde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

türkiyede ne doğru ki internet doğru olsun bağlantı hızı yerlerde insan sinir oluyor gerçekten hükümet facebook youtube interneti yasaklayacağına altyapıyı düzeltsinler

Adam haklı

• Akk varken online'da sorun olmuyor. Hızım 8 akkli 3 mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 9 Mart 2014; 21:21:20 >
  • Beyler internet hiziyla ne alakasi var? Ping e bagli degil mi bu olay sonucta hangi oyun 300kb/sn ile indirme yapar ki?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.