Şimdi Ara

3 Mbps iternet ile Ps4'de oyun oynanır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uydunet 10mbit kullanıyorum. Her ayın çoğu günüde akk sınırıyla 3mbit geçiriyorum Şöyle söyleyeyim kablosuz bağlantıda hız düşüşünü online oynarken çok az da olsa hissediyorum. Bu durumu aşmak içinde kablolu bağlantıya geçiyorum,bu sayede 10mbit ile 3 mbit arasında bir fark göremedim şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Karşıdaki oyuncu fakirse lag oluyor. Isin özeti bu aslında. Bazen Fifa oynarken 10 atacağım adama ondaki net problemi yüzünden lag oldugu icin yeniliyorum. Sınır bozucu biraz.

O değilde lagsız geçen maçlarda her ne hikmetse son dakikalar lag oluşuyor. Bunu karşı taraf bilerek mi yapıyor nedir anlamadım. Gerçekten sinir bozucu bir durum. Alacağım maçı kaybediyorum. Şaka gibi.
  • Bizde Fiber TTNET var sınırsız. Hızını nasıl öğrenebilirim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

Karşıdaki oyuncu fakirse lag oluyor. Isin özeti bu aslında. Bazen Fifa oynarken 10 atacağım adama ondaki net problemi yüzünden lag oldugu icin yeniliyorum. Sınır bozucu biraz.

O değilde lagsız geçen maçlarda her ne hikmetse son dakikalar lag oluşuyor. Bunu karşı taraf bilerek mi yapıyor nedir anlamadım. Gerçekten sinir bozucu bir durum. Alacağım maçı kaybediyorum. Şaka gibi.

Aynen, aynısına nedense denk geliyorum nadiren de olsa. Eski FIFA serilerinde online bağlantı seviyesini Windows'taki wifi çubuğu gibi görebiliyordun. Kırmızı tek veya iki çubuk olduğu zaman direkt çıkardık mesela. Şimdi Fifa'da o da yok. Rakip maça başlıyorsa, oyundan çıkmaya niyeti yoksa, topu al da oyundan çık. Eskiden 5. dakika dolmadan çıkarsanız mağlubiyet sayılmıyordu, şimdi o da kalkmış. Fifa kendi kuyusunu kazıyor benden söylemesi. FUT muhabbeti geldiğinden beri oyunun cılkı çıktı.

• 3 mgbit 8 mgbit farketmiyor test ettim onaylıyorum sadece battlefield 4 için konuşuyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pingle internet hızının hiçbir alakası yoktur önemli olan ping değerindir online oyun oynarken eğer pingin yüksekse internetin 100 mbit olsun yine lag olur
     3 Mbps iternet ile Ps4'de oyun oynanır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 10 Mart 2014; 1:28:27 >
  • Bu işin bağlantı hızıyla ilgisi yok. Oyunun tek indirdiği data karşıdaki oyuncunun verdiği komutların parametreleri. Senin sürekli kullandığın download ve upload hızlarının stabil olması önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanır...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 5 mps olması gerektiği belirtilmişti zannedersem.
  • Kesinlikle yeterli olur, zamanında 512kb/s hız ile milletin oynadığını, aynı anda chat yaptığını bilirim. Online oyunlarda hızdan ziyade ping değerleriniz önemlidir. O açıklanan 5 MBit/s'lik hız olayı da Playstation Now içindir, online oyun oynamak için değil...
  • herkeze teşekkür ediyorum arkadaşlar.. elinize sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.