Şimdi Ara

3. köprü inşaatı başladı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
12.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben hergün 2. köprüyü kullanan biri olarak diyorum ki, 3. köprüde olsun 4. köprüde, ayrıca her gün geçmeyenler bu konuda fikir ileri sürmesinler, uzaktan davulun sesi çok hoş gelir, biz saatlerce köprü trafiğinde bekleyelim, kırk yılda bir geçen beyfendiler tutsun ne gereği var, bal gibi gerekli, istemeyenler 1. 2. köprüyede karşıydılar, o zaman onlar köprüleri kullanmasın vapurla karşıya geçsinler.

Yahu, 2. köprü inşaatı yapıldıktan sonra 1. köprü trafiği hafifledi mi zannediyorsun?

Peki 2. köprü trafiği açıldı mı?

Peki 3. köprü yapılsa trafik rahatlayacak mı?

Köprü trafiğinin açıldığını rüyanızda görürsünüz..

İsterse 2 köprü daha yapsınlar bu mantıkla köprü trafiği açılmaz..

(Hoş o rüyalar 1 sene sonra gerçek oluacak ama hiç tahmin edilmeyen bir şekilde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazardousmen -- 21 Ağustos 2009; 12:29:12 >

• Yahu bir deli kuyuya taş atmış,bin tane akıllı çıkartamamış. Ortada sadece söylentiler mişler müşler var... Köprünün yeri belli değil, nereden geçeceği belli değil. Boşu boşuna tartışma yaratıyorlar.

Eğer bir fikre karşı çıkıyor isen yanında çözümünü söyleyeceksinki yıkıcı değil yapıcı olasın. Hayır bana ne ben istemiyorum,yapılmasın.. Eee tamam yapılmasın, peki senin bu konuda çözümün nedir, İstanbullu çile çekiyor nasıl çözülmeli? Cevap yok, takmış bozuk plak, bana ne ben istemem. Böyle yapılınca çözüm bulunamazki, peki tamam yapmayalım. Sonra?... Sonrasına ya akılları ermiyor yada iş yapılmasın istiyorlar. Başka türlü mantıklı açıklaması yok...

Hep aynı sözler , ormanlara yazık olmasın, köprü yapılmasın. Yahu köprü güzargahı açıklanmadı bile, kimse bilmiyor. Ne biliyosun ormandan geçeceğini... Tamam güzel diyosunuz , boğazdaki ormanlık arazinin yok edilmesine, oraya villalar yapılmasına, hatta ismini söylemeyeyim oradaki ormanlığı yok edip üniversite kampüsü yapılmasına ses eden yok.

Bana öyle geliyorki bu karşı çıkış gerçekten ormanlık arazi düşünüldüğü için, planlamacılık düşünüldüğü için değil başka nedenlerden dolayı... Derine inmeyelim,siyasete girmeyelim. Geniş düşünmek lazım. Medyaya,yazılıp çizilenlere temkinli yaklaşmak lazım. Neticede onların amacı haber yapmak, dikkat çekmek, kavga gerilimden nemalanarak haber yapmak, onlarında işi bu. Yoksa TV leri nasıl seyredilecek, haber bültenleri nasıl seyredilecek, gazeteleri nasıl satacak. Onlara olay lazım, kavga lazımki işlerini yapabilsinler. Onlara bomba gibi haberler lazım... Saygı duyarım,onlarında işi bu.

Kaportacılar kazaların artmasını isterler. Bu dilek hoş gelmesede,olmasın densede bu onların işidir. Onlar elbette olmasını isterlerki hasarlı araç gelsin,yapıp para kazansınlar,karınlarını doyursunlar.

Bilmem anlatabildimmi...

Saygılarımla.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: aaykun

ben hergün 2. köprüyü kullanan biri olarak diyorum ki, 3. köprüde olsun 4. köprüde, ayrıca her gün geçmeyenler bu konuda fikir ileri sürmesinler, uzaktan davulun sesi çok hoş gelir, biz saatlerce köprü trafiğinde bekleyelim, kırk yılda bir geçen beyfendiler tutsun ne gereği var, bal gibi gerekli, istemeyenler 1. 2. köprüyede karşıydılar, o zaman onlar köprüleri kullanmasın vapurla karşıya geçsinler.
    ayrıca köprüden dolayı yapılaşma artıyor diye resim koyanlar, 1980 de 3 milyon olan nufus 30 yılda 15 milyon olduysa bu insanlar sudamı yaşayacaktılar, mecburen bu kadar nufus her yeri apartmanla dolduracaktır, bunun neresi anormal, ankarada köprü yok 1980 den beri hiç mi apartman dikilmedi.

Sana katılıyorum. Ben de FSM'yi kullanıyorum. Köprü trafiğini bilmeyen bilmiyor. Öylesine konuşuluyor.

Bir de beni şaşırtan doğaya ne çok duyarlı arkadaş varmış bu ülkede.
    Konu açıldı diye mi birden çevreci oldular yoksa yaşamları içinde de çevreciliği savunuyorlar mı.
    Arabasından izmarit atan bir hıyarı uyardınız mı hiç? YA da bira kutusunu denize fırlatan bir ayıyı?

Biri bana şunun cevabını versin: 3. köprü yapılmazsa ya da alternatif çözümler sunulmazsa 10-15 yıl sonra İstanbul trafiği ne olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: set

Yahu bir deli kuyuya taş atmış,bin tane akıllı çıkartamamış. Ortada sadece söylentiler mişler müşler var... Köprünün yeri belli değil, nereden geçeceği belli değil. Boşu boşuna tartışma yaratıyorlar.

Eğer bir fikre karşı çıkıyor isen yanında çözümünü söyleyeceksinki yıkıcı değil yapıcı olasın. Hayır bana ne ben istemiyorum,yapılmasın.. Eee tamam yapılmasın, peki senin bu konuda çözümün nedir, İstanbullu çile çekiyor nasıl çözülmeli? Cevap yok, takmış bozuk plak, bana ne ben istemem. Böyle yapılınca çözüm bulunamazki, peki tamam yapmayalım. Sonra?... Sonrasına ya akılları ermiyor yada iş yapılmasın istiyorlar. Başka türlü mantıklı açıklaması yok...

Hep aynı sözler , ormanlara yazık olmasın, köprü yapılmasın. Yahu köprü güzargahı açıklanmadı bile, kimse bilmiyor. Ne biliyosun ormandan geçeceğini... Tamam güzel diyosunuz , boğazdaki ormanlık arazinin yok edilmesine, oraya villalar yapılmasına, hatta ismini söylemeyeyim oradaki ormanlığı yok edip üniversite kampüsü yapılmasına ses eden yok.

Bana öyle geliyorki bu karşı çıkış gerçekten ormanlık arazi düşünüldüğü için, planlamacılık düşünüldüğü için değil başka nedenlerden dolayı... Derine inmeyelim,siyasete girmeyelim. Geniş düşünmek lazım. Medyaya,yazılıp çizilenlere temkinli yaklaşmak lazım. Neticede onların amacı haber yapmak, dikkat çekmek, kavga gerilimden nemalanarak haber yapmak, onlarında işi bu. Yoksa TV leri nasıl seyredilecek, haber bültenleri nasıl seyredilecek, gazeteleri nasıl satacak. Onlara olay lazım, kavga lazımki işlerini yapabilsinler. Onlara bomba gibi haberler lazım... Saygı duyarım,onlarında işi bu.

Kaportacılar kazaların artmasını isterler. Bu dilek hoş gelmesede,olmasın densede bu onların işidir. Onlar elbette olmasını isterlerki hasarlı araç gelsin,yapıp para kazansınlar,karınlarını doyursunlar.

Bilmem anlatabildimmi...

Saygılarımla.

yoook öle degil rant vardır bu işte sen bilmezsin 1. köprüye de biz karşı cıktık 2. sine de karşı cıktık ama yapıldıgında en önde biz koştuk kullandık. dedilerki hani karşıydın hani rant vardı, biz dedikki dün dündür bu gun bu gundur, şapkamızı cıkardık..

• quote:

Orijinalden alıntı: erulu

quote:

Orijinalden alıntı: aaykun

ayrıca köprüden dolayı yapılaşma artıyor diye resim koyanlar, 1980 de 3 milyon olan nufus 30 yılda 15 milyon olduysa bu insanlar sudamı yaşayacaktılar, mecburen bu kadar nufus her yeri apartmanla dolduracaktır, bunun neresi anormal, ankarada köprü yok 1980 den beri hiç mi apartman dikilmedi.

Sana katılıyorum. Ben de FSM'yi kullanıyorum. Köprü trafiğini bilmeyen bilmiyor. Öylesine konuşuluyor.

Bir de beni şaşırtan doğaya ne çok duyarlı arkadaş varmış bu ülkede.
    Konu açıldı diye mi birden çevreci oldular yoksa yaşamları içinde de çevreciliği savunuyorlar mı.
    Arabasından izmarit atan bir hıyarı uyardınız mı hiç? YA da bira kutusunu denize fırlatan bir ayıyı?

Biri bana şunun cevabını versin: 3. köprü yapılmazsa ya da alternatif çözümler sunulmazsa 10-15 yıl sonra İstanbul trafiği ne olacak?

YAPILSADA YAPILMASADA TRAFİK YOĞUNLUĞUNDA BİR DEĞİŞİM OLMAYACAK.TEK ÇARE RAYLI SİSTEMDİR.EĞER YAPILIRSA İSTANBUL A ALLAH RAHMET EYLESİN.BEN ŞAHSEN DOĞMA BÜYÜME İSTANBULLU OLARAK ŞARTLARIM EL VERİRSE BAŞKA ŞEHRE GEÇERİM.ŞU HALİYLE BİLE ADAMI YAŞLANDIRIYOR

• 3.000 yılında istanbul...

3. köprü inşaatı başladı!
  • quote:

Yahu bir deli kuyuya taş atmış,bin tane akıllı çıkartamamış. Ortada sadece söylentiler mişler müşler var... Köprünün yeri belli değil, nereden geçeceği belli değil. Boşu boşuna tartışma yaratıyorlar.

Bilmem anlatabildimmi...

Saygılarımla.

Köprünün yeri belli .Hem de çok önceden belliydi.! Oturup belediye başkanınızın açıklamalarını okuyun.
    Ormanın üniversite için yok edilmesine de karşı çıktık, marmara bölgesinin en verimli tarlalarının otomobil firmalarına peşkeş çekilmesine de . Rant için 2 şeritli şehir içi yollun üstüne avrupanın en yüksek gecekondu gökdelenlerini diktikleri zaman da konuştuk . Ama bu ülkede azınlıkta kaldığımız için olaylar hep aksi yönde gelişti. Çevre bilinciniz hiç gelişmemiş ve bir adım sonrasını düşünmüyorsunuz. O yüzden hiç anlatamadın.
    Biz savaş bittikten sonra ıssız adalarda savaşı sürdürmeye çalışan japon askerleri değiliz, adam gitmiş köprüyü dikmiş köprüye karşıyız diye köprüden geçmeyelim mi ?

Aşağıdaki fıkrayı zamanında Bedrettin Dalan için türetmişlerdi hala daha güncelliğini koruyor demekki

"Bir gün bir kızılderili bir kasabanın doktoruna gelmiş ve demişki,
    -Büyük şef b.k yok
    Doktor kızılderiliye bir ilaç vermiş ve yollamış,
    Ertesi gün kızılderili yine gelmiş
    -Büyük şef b.k yok
    Doktor daha güçlü bir ilaç vermiş , kızılderili bir gün sonra geri gelmiş
    -büyük şef yine b.k yok
    Doktor bildiği en güçlü ilaçları vermiş ,birkaç gün kızılderiliden ses soluk çıkmamış, doktor kızılderiliyi rastlantıyla kasabada dolaşırken görmüş ve sormuş
    - Büyük şef nasıl?
    Kızılderili cevaplamış
    - Büyük b.k,artık şef yok. "

• quote:

Orijinalden alıntı: Umit

quote:

Bilmem anlatabildimmi...

Saygılarımla.

Köprünün yeri belli .Hem de çok önceden belliydi.! Oturup belediye başkanınızın açıklamalarını okuyun.
    Ormanın üniversite için yok edilmesine de karşı çıktık, marmara bölgesinin en verimli tarlalarının otomobil firmalarına peşkeş çekilmesine de . Rant için 2 şeritli şehir içi yollun üstüne avrupanın en yüksek gecekondu gökdelenlerini diktikleri zaman da konuştuk . Ama bu ülkede azınlıkta kaldığımız için olaylar hep aksi yönde gelişti. Çevre bilinciniz hiç gelişmemiş ve bir adım sonrasını düşünmüyorsunuz. O yüzden hiç anlatamadın.
    Biz savaş bittikten sonra ıssız adalarda savaşı sürdürmeye çalışan japon askerleri değiliz, adam gitmiş köprüyü dikmiş köprüye karşıyız diye köprüden geçmeyelim mi ?

Aşağıdaki fıkrayı zamanında Bedrettin Dalan için türetmişlerdi hala daha güncelliğini koruyor demekki

"Bir gün bir kızılderili bir kasabanın doktoruna gelmiş ve demişki,
    -Büyük şef b.k yok
    Doktor kızılderiliye bir ilaç vermiş ve yollamış,
    Ertesi gün kızılderili yine gelmiş
    -Büyük şef b.k yok
    Doktor daha güçlü bir ilaç vermiş , kızılderili bir gün sonra geri gelmiş
    -büyük şef yine b.k yok
    Doktor bildiği en güçlü ilaçları vermiş ,birkaç gün kızılderiliden ses soluk çıkmamış, doktor kızılderiliyi rastlantıyla kasabada dolaşırken görmüş ve sormuş
    - Büyük şef nasıl?
    Kızılderili cevaplamış
    - Büyük b.k,artık şef yok. "

• Bu projenin alelacele yapılmasının tek bir sebebi vardır...Yandaşlara kaymaklı ekmek kadayıfı yedirmek,hortumun ucunu yandaşlara bağlamak......Bunun aksine kimse beni inandıramaz...Niçin?
    Diyorlar ki...İstanbul'un trafiğine çözüm yapacağız...Peki be adamlar...
    Şu anda İstanbul'un içinde ve çevresinde her yer delik deşik...Habire tüneller yapılıyor,marmaray yapılıyor,e5 yolunun altında inşaat devam ediyor...Yani halen bir sürü proje inşaat halinde...Madem İstanbul'u bu kadar düşünüyorsunuz...
    Niçin bu projeler bitene dek beklemiyorsunuz?Zaten iki veya üç yıla dek hepsi devreye girer...Biraz sabredin bakalım...Bu projeler hizmete girsin...
    Neyin ne olduğu ortaya çıksın...
    Trafik akıyor mu?Sıkışıyor mu?Projeler yetiyor mu?Yetmiyor mu?Anlaşılsın...
    Nasıl olsa 2050-2060 yılına kadar iktidardaymışsınız...Aceleniz ne?
    Ama yok...Acelesi var...Niye?Çünkü yandaşlar ağızlarını açmış,bekliyorlar...
    Yiyin efendiler yiyin...Aksırana tıksırana dek yiyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: uselessness

quote:

Bilmem anlatabildimmi...

Saygılarımla.

yoook öle degil rant vardır bu işte sen bilmezsin 1. köprüye de biz karşı cıktık 2. sine de karşı cıktık ama yapıldıgında en önde biz koştuk kullandık. dedilerki hani karşıydın hani rant vardı, biz dedikki dün dündür bu gun bu gundur, şapkamızı cıkardık..

Durum budur. Rant deyip dururlar ama yapılıncada seve seve kullanırlar,oh ne rahat derler.

Madem istemiyorlar,rant var diyorlar kendileri bir çözüm üretsinler,burada önemli olan çözümdür, burada önemli olan İstanbullunun rahat etmesidir.

Köprünün oradan geçeceğine dair bir tane bile belgeleri yok, hem açıklanmasıda doğru değil... Hani nerde belge,proje,ne zaman demiş belediye başkanı,diğer yetkililer. Varmı devletin bir yetkilisinim köprünün yeri burasıdır diye bir açıklaması... Yok... Zaten kendileride diyorlar yok diye... Eeee dahası? Madem öyle bende kafamdan biyer atarım, aha işte burada yapılacak derim. Ne kaybederim, maksat hadise çıksın... Varsa böyle bir belge devletin yetkili ağızlarından açıklayınız bizde bilgelenelim.

Yukarıdada yazdım,madem rant diyorlar, madem yeşil alan diyorlar,maden orman diyorlar o halde boğazdaki villara,köşklere neden ses etmiyorlar. İsmi lazım değil bir üniversite ormanı katletti,kampüs yaptı, peki bütün bunlara neden sesleri çıkmıyor. Eğer gerçekten samimi iseler...

Ben samimi olduklarına asla inanmıyorum.

Çözüm önerisi yok,
    köprü olmaz,bu olmaz,şu olmaz... peki yahu ne olsun!
    çözümün varmı...
    söylesene...
    yok...
    hayır...
    olmaz...
    bir sürü bahane..
    sonuç...
    sıfır..

E İstanbullu çile çekiyor, bişeyler yapılmalı.

E böyle olursa hiçbişey yapılamazki... Peki herşeye karşı çıkılırsa , çözüm için şu yapılsın denmesse ne olacak ?...

Tek isteğim İstanbul trafiğinin rahatlaması, çözüm bulunması, uygulanması...

Kimin yaptığı önemli değil, sonuç önemli, çözüm önemli.

Şu denseki mevcut köprülerden birisi yıkılacak, yerine orman yapılacak, park yapılacak, yeşil alan yapılacak buna kimse evet demez. Çünkü köprünün bir tanesinin eksikliği İstanbul trafiğini felç eder.

Dediğim gibi, bize çözüm lazım, sonuç lazım.

Hiçbir çözüm üretmeden sadece itiraz etmek bana samimice gelmedi açıkcası...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 3. KÖPRÜYÜ destekliyorum.
    4.köprü planınıda destekliyorum.
    Ayrıca trafik için rahatlatıcı ne varsa destekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: soda23

3. KÖPRÜYÜ destekliyorum.
    4.köprü planınıda destekliyorum.
    Ayrıca trafik için rahatlatıcı ne varsa destekliyorum

Yeterki İstanbullu rahatlasın,yeterki çözüm olsun,uygulansın... İstanbulluyu rahatlatacak her çözüme elbette hepimizde varız.
  • Trafiğim azalması için orman kesilmesinden baska bir yol mu var ? İstanbul'da yol yapılacabilecek -Bogazdan geçen yerlere baktıgımzda- orman olmayan her yerde zaten konut yok mu ?

Bu arada kendi kendime bir hesap yaptım bilmem ne kadar dogru

1 hektar orman yılda 4 ton Co2 tutuyomuş.

1 kamyon da km'de sıkışık trafikte 500gr CO2 bıraksa havaya, günde 20km yol yapsa bizim trafikte, yılda 18000km yani yılda 2,5ton Co2 bırakıyo trafiğe

Aynı kamyon km'de boş yolda 200gr CO2 bıraksa havaya aynı hesapla 1 ton CO2 bırakacak havaya. Yani 1,5 ton CO2 fark etti yılda taşıt başına. Hadi 1 ton etsin.

Bizim 3.köprü için atıyorum 4000 Hektar orman kesilse yılda 16000ton CO2 tutacak orman kesilmiş olacak. Yılda bu yollardan kaç araba geçecegini de düşünürsek aslında çevrenin çok da kirlenmedigini görüyoruz. Tabi ormanlar bir de havaya O2 veriyo onu hesaba katmadım. O da tuttugu CO2nin yarı kadarmış.

Yanlış bir hesap mı yapıyorum acaba Bana pek mantıklı gelmedi de bu hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 22 Ağustos 2009; 12:59:16 >

• Karayolları yetkilisi bir arkadaş bugün bi gazeteye röportaj vermiş,yeri konusunda yanlış yapıldığını söylüyor,fikirlerini de destekleyici şeyler öne sürüyor ki üzerinde düşünülmesi gerekli bana göre de.

Bizler gibi İstanbul'da yaşayıp da bu çileyi çeken hiç kimse 3. köprü yapılmasın demez,bu konuda herkes hemfikir ancak kimse kusura bakmasın da yer konusunda muhalefet yapıldığında 'yok hep böyle yapıyorsunuz,daha çözümünüz varsa söyleyin.' mantığı hiç hoş değil.Sonuçta bu ülke,ormanlar,kaynaklar onun bunun değil,hepimizin.Elbette konuşulacak,tartışılacak.

Not:Konu içinde siyasi mesajlara yer vermeyelim lütfen arkadaşlar
  • Çok çirkin bir görüntü değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Karayolları yetkilisi bir arkadaş bugün bi gazeteye röportaj vermiş,yeri konusunda yanlış yapıldığını söylüyor,fikirlerini de destekleyici şeyler öne sürüyor ki üzerinde düşünülmesi gerekli bana göre de.

Bizler gibi İstanbul'da yaşayıp da bu çileyi çeken hiç kimse 3. köprü yapılmasın demez,bu konuda herkes hemfikir ancak kimse kusura bakmasın da yer konusunda muhalefet yapıldığında 'yok hep böyle yapıyorsunuz,daha çözümünüz varsa söyleyin.' mantığı hiç hoş değil.Sonuçta bu ülke,ormanlar,kaynaklar onun bunun değil,hepimizin.Elbette konuşulacak,tartışılacak.

Kesinlikle haklısın. Elbette en uygun yer için tartışılacak, en az zararla yapılmalı bu inşaat.... Çünkü yapılan iş betonarme. Beton doğayı yok eder bu yüzden on kez düşünecek belki bin kez düşünecek ama bir kez yapacaksın.

Benim kızdığım nokta henüz yer olayı karara bağlanmış değil. Bu sebeple bunu tartışmak boş oluyor sanki... Yani boşu boşuna tartışıyoruz. Herkes fikrini söyler yer konusunda,tartışılır sonuca varılır. Zaten şu sıralar yer konusu tartışılıyor,karar verilmedi.

Anlamıyorum neden konu daha karar aşamasında iken birileri çıkar kafadan yer atıp işte burası der. Acaba söyledikleri yerlerde birilerinin arsası falanmı var, satışmı yapacaklar, doğrusu düşünmeden edemiyorum.

Kimse bilmiyorki nerden geçiyor bu köprü...

Bari banada söyleyinde ordan arsa kapatalım. :)

Şaka bi tarafa, bi söylensin yeri, burada tartışırız -siyasete girmeden- o güzergahın doğru olup olmadığını...

Ortada bişey yok.

• Her köprü yapılırken bu tartışmalar olmuştur olmayada devam edecektir.Çünkü köprü yapmak müthiş bir rant yaratmaktır.Bu ranttan bazıları faydalanır bazıları faydalanamaz.İşte bu faydalanamayanlarda ortalığı yıkar.
    İhtiyaç varsa ki var yapılsın ama ÇEVREYE DE SAYGILI olsun. ACARKENT gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaşaTuning

Çok çirkin bir görüntü değil mi?

Görüntü çirkin ama söylesene bana İstanbuldaki yapılaşma sanki çokmu güzel?...

Biliyorum konu dışı ama depreme bile hazır değiliz, Allah korusun 7 lik bir deprem İstanbulun büyük bir kısmını haritadan siler.

Bu arada tunel çalışmalarıda devam ediyor. Bir süre sonra araçlarda geçecek alttan...

Düşünüyorumda mesela çok katlı köprü olsa yada şerit sayısı fazla olsa yapılmışken, belki bu görüntü düzelir.

• quote:

quote:

Karayolları yetkilisi bir arkadaş bugün bi gazeteye röportaj vermiş,yeri konusunda yanlış yapıldığını söylüyor,fikirlerini de destekleyici şeyler öne sürüyor ki üzerinde düşünülmesi gerekli bana göre de.

Kesinlikle haklısın. Elbette en uygun yer için tartışılacak, en az zararla yapılmalı bu inşaat.... Çünkü yapılan iş betonarme. Beton doğayı yok eder bu yüzden on kez düşünecek belki bin kez düşünecek ama bir kez yapacaksın.

Benim kızdığım nokta henüz yer olayı karara bağlanmış değil. Bu sebeple bunu tartışmak boş oluyor sanki... Yani boşu boşuna tartışıyoruz. Herkes fikrini söyler yer konusunda,tartışılır sonuca varılır. Zaten şu sıralar yer konusu tartışılıyor,karar verilmedi.

Anlamıyorum neden konu daha karar aşamasında iken birileri çıkar kafadan yer atıp işte burası der. Acaba söyledikleri yerlerde birilerinin arsası falanmı var, satışmı yapacaklar, doğrusu düşünmeden edemiyorum.

Şaka bi tarafa, bi söylensin yeri, burada tartışırız -siyasete girmeden- o güzergahın doğru olup olmadığını...

Ortada bişey yok.

Hocam en garibi de Gürsel Tekin bir güzergah ortaya attı 3.köprü için.Sonuçta bu sadece bir iddia idi ve beklenilmesi gerekti açığa çıkması için.

Arkasından Kadir Topbaş da bunu onaylayıcı sözler sarfetti,güzergahı yalanlamadı.Ve tartışmalar alevlendi.

Şimdi de olay kızışınca Başbakan daha yeri belli değil,helikopterle bakacağız bölgeye diyerek bir anlamda Topbaş'ı yalanlamış oldu.

Bu insanların hangisi doğru söylüyor ben anlamış değilim,anlıyorsanız bana anlatın bunu

• quote:

quote:

quote:

Ortada bişey yok.

Hocam en garibi de Gürsel Tekin bir güzergah ortaya attı 3.köprü için.Sonuçta bu sadece bir iddia idi ve beklenilmesi gerekti açığa çıkması için.

Arkasından Kadir Topbaş da bunu onaylayıcı sözler sarfetti,güzergahı yalanlamadı.Ve tartışmalar alevlendi.

Şimdi de olay kızışınca Başbakan daha yeri belli değil,helikopterle bakacağız bölgeye diyerek bir anlamda Topbaş'ı yalanlamış oldu.

Bu insanların hangisi doğru söylüyor ben anlamış değilim,anlıyorsanız bana anlatın bunu

Bunun adı sadece karmaşa yaratarak oldu bittiye getirmektir. Ondan sonra bir bakmışsınız 3. köprüye yakın arsalar büyüklerin (bakanlar, başbakan vs.) yakınındaki insanlara gitmiş ve İstanbul halkı enayi yerine koyulmuş.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.