Şimdi Ara

3. köprü bitmeden geçiş fiyatı %44 zamlardı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Zaten yapılan her işte bir rant düşüncesi uydurun. Devam edin. Sizin görüşünüzde olmayan birinden gelen her hizmette art niyet arayın.

incek yolunun kamulaştırması bile başlamadan "ankara'nın gülüşü en güzel insanı" tüm o bölgedeki araziyi toplamıştı. sen bu kafayla devam topaz başgan
  • Sizi istemezuk cü cehape liler siziii ortada fol yok yumurta yok dünyanın en güzel köprüsü yapılıyor işinize gelmezse gecmezsiniz diyeceğim ama sizde o yüz yok ki en fazla yine siz kullanırsınız o köprüyü .siz bu memlekete ne yapılsa karşı çıktınız ordan buradan uydurma yalan dolan haberler yaptınız işiniz gücünüz bosbogazlik rantlariniz azaldı değil mi ağa babaları siziii ,rantinizi milletle bölüşmek zorunuza gidiyor değil mi ?dahası doğrusu sizi yöneten üst aklın isine gelmiyor değil miii?
    Yola kopruye hastaneye havaalanına karşı çıkan hain kokuşmuş dejenere olmuş kimliksiz zihniyet azala azala eriye eriye biteceksiniz .azicik onurunuz serefiniz haysiyetiniz varsa o köprüyü yolu havaalanını kullanamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Sizi istemezuk cü cehape liler siziii ortada fol yok yumurta yok dünyanın en güzel köprüsü yapılıyor işinize gelmezse gecmezsiniz diyeceğim ama sizde o yüz yok ki en fazla yine siz kullanırsınız o köprüyü .siz bu memlekete ne yapılsa karşı çıktınız ordan buradan uydurma yalan dolan haberler yaptınız işiniz gücünüz bosbogazlik rantlariniz azaldı değil mi ağa babaları siziii ,rantinizi milletle bölüşmek zorunuza gidiyor değil mi ?dahası doğrusu sizi yöneten üst aklın isine gelmiyor değil miii?
    Yola kopruye hastaneye havaalanına karşı çıkan hain kokuşmuş dejenere olmuş kimliksiz zihniyet azala azala eriye eriye biteceksiniz .azicik onurunuz serefiniz haysiyetiniz varsa o köprüyü yolu havaalanını kullanamazsınız.

Allah akıl fikir versin psikolojik destek alın, devlet hastanelerinden faydalanabilirsin.

• Cok sukur dusunebiliyorum. Bana gosterilmeye calisilana hemen atlamiyorum. Tum ortadogu ve Turkiye ingiliz oyunlari ile manipule edilegelmis cografyalardir. Size gosterilenle gercek aradinda cogu zaman derin celiskiler vardir.

Ha, ben bu bastakileri sevmedim, sevemiyorum, sevecegim de yok diye mertce yazanlari anlarim helal olsun derim. Kimse kimseyi de sevmek zorunda degil zaten. Ama yapilani da sirf onlar yapti diye begenmemek sirf garazkarliktir ve bagnazliktir.

Kendi mahalleme su anki hukumetten olmayan belediye hizmet getirdiginde en once ben alkislarim ve oyle yaptim.

•  3. köprü bitmeden geçiş fiyatı %44 zamlardı
  • Kesin Paralel Yapmıştır
  • Köprü inşaatının duracak birşeyi kalmadı ki, köprü inşaaı artık bitti... Belki 3. havalimanından vazgeçmek doğru olabilir. O sıkıntı yaratabilir. Atatürk havalimanını genişletseler daha iyi...

3. havalimanı bana göre gereksiz... Tabii yöneticilerimiz daha iyi bilirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Sizi istemezuk cü cehape liler siziii ortada fol yok yumurta yok dünyanın en güzel köprüsü yapılıyor işinize gelmezse gecmezsiniz diyeceğim ama sizde o yüz yok ki en fazla yine siz kullanırsınız o köprüyü .siz bu memlekete ne yapılsa karşı çıktınız ordan buradan uydurma yalan dolan haberler yaptınız işiniz gücünüz bosbogazlik rantlariniz azaldı değil mi ağa babaları siziii ,rantinizi milletle bölüşmek zorunuza gidiyor değil mi ?dahası doğrusu sizi yöneten üst aklın isine gelmiyor değil miii?

Allah akıl fikir versin psikolojik destek alın, devlet hastanelerinden faydalanabilirsin.

Yoğunluktan muayene olabilirse denesin belki

Sağlık sistemi mükemmel , çözülmüş ya bir denesin

Hadi onu bıraksın bakalım katkı payı nispeten düşük olan küçük özel hastanelerde şansını bir denesin bakalım muayene olabilecek mi

Özel sağlık sigortam ve SGK 'yı kullanarak ben üstüne cebimden para çıkarak rahat muayene olabiliyorum ancak

• Daha vahim olan vatandaşin vergileriyle yapılan köprüden ücretle geçmek. Zaten parasını peşin vermisim hala para almak soygunculuk tür.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Köprü inşaatının duracak birşeyi kalmadı ki, köprü inşaaı artık bitti... Belki 3. havalimanından vazgeçmek doğru olabilir. O sıkıntı yaratabilir. Atatürk havalimanını genişletseler daha iyi...

3. havalimanı bana göre gereksiz... Tabii yöneticilerimiz daha iyi bilirler...

3. Havalimanında çalışan iş makineleride mazotu ötvsiz almışlar, haberlerde söyledi( yandas medyada değil)

• gülüp geçilir yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memory Remains

3. köprü bitmeden geçiş fiyatı %44 zamlardı

İstanbul'un trafik sorunu; 3. köprü, 4. köprü ile değil artık imarın verilmemesi ile çözülür. İstanbul büyümemelidir. ancak her gelen yeni rant yeri aradığı için bu imkansızdır. sonuç 2023 hedefi: PEKİN=İSTANBUL.
  • Köprü Parası değil de , Cimbom ne yaptı yau ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Köprü Parası değil de , Cimbom ne yaptı yau ?

Tesadüfmü acaba hiç sevmediğim takım

• quote:

quote:

UEFA kupası kaldırdı bi kere. Kaleciler elini çekse bile böyle bir gerçek var ,

Neyse şınayder iyi sezon çıkardı. Para kazandırıp gitsin bari. Döviz gelsin.

• quote:

quote:

quote:

Galatasarayda devletin parasını yedi yanı başımıza stad yaptılar bide, odeğil sizin elemanıda yuhaladılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Galatasarayda devletin parasını yedi yanı başımıza stad yaptılar bide, odeğil sizin elemanıda yuhaladılar

Harun abiyi mi ?

• Butun akpartililerin annelerine hurmetler. İnci gibi evlat yapmisiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Harun abiyi mi ?

Açılışta tayyipi yuhaladılarya, bizim patronda gs li ,cimri herif kale arkası enuzak yerden kombine almış, stad yakın hermaça gidiyor fanatik.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.