Şimdi Ara

3. köprü bitmeden geçiş fiyatı %44 zamlardı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

quote:

quote:

quote:

quote:

Köprü Parası değil de , Cimbom ne yaptı yau ?

Tesadüfmü acaba hiç sevmediğim takım

UEFA kupası kaldırdı bi kere. Kaleciler elini çekse bile böyle bir gerçek var ,

Neyse şınayder iyi sezon çıkardı. Para kazandırıp gitsin bari. Döviz gelsin.

Galatasarayda devletin parasını yedi yanı başımıza stad yaptılar bide, odeğil sizin elemanıda yuhaladılar

Harun abiyi mi ?

Açılışta tayyipi yuhaladılarya, bizim patronda gs li ,cimri herif kale arkası enuzak yerden kombine almış, stad yakın hermaça gidiyor fanatik.

Hacı bu konuda sıktın artık. Bir kaç konuda daha benzerini yazmıştın iyi Hatırlıyorum. Ben sana fetocu, pilavcı mübarek, şakirt falan diyor muyum ? Bırak bu Ayakları artık. Biraz mantıklı Konuş. Beni zorla bişey -ci - Cu kalıbına sokmaya çalışma,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadri.abi kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım bişey var köprü ve yola kimse karşı çıkamaz ama Çiller zamanında bu köprü söylentileri çıkınca bugün ülkeyi yönetenler buna izin vermeyiz bu cinayettir dedi ama şimdi sanki o sözleri başkaları söylemiş gibi meydanlarda köprü yapmamızı istemiyolar diye mazlum edebiyatı yapıyolar.Bu köprüyü istemeyen sendin şimdi yapılmasına karşı olan köprüyü kullanmasın diyosun,ne iş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Benim anlamadığım bişey var köprü ve yola kimse karşı çıkamaz ama Çiller zamanında bu köprü söylentileri çıkınca bugün ülkeyi yönetenler buna izin vermeyiz bu cinayettir dedi ama şimdi sanki o sözleri başkaları söylemiş gibi meydanlarda köprü yapmamızı istemiyolar diye mazlum edebiyatı yapıyolar.Bu köprüyü istemeyen sendin şimdi yapılmasına karşı olan köprüyü kullanmasın diyosun,ne iş

bu olayın pekişmesi için dh ölücüleri dediğimiz tayfadan bir örnek vereyim.

mesela bir site altlimitsiz 50tl çek veriyor. birileri aile fertlerinden, akrabalardan buldukları telefon numarası onayıyla 20-30 altlimitsiz hesap alıyor. diğerleri bu açgözlülük, şerefsizlik, hakkımızı çaldınız diye ortalığı yıkıyor. başka bir kampanyada ortalığı ayağa kaldıran bu kişilerin aynı şeyi yaptığını görüyoruz. bilmem anlatabildim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 28 Mayıs 2015; 15:16:04 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.