Şimdi Ara

3. köprü bitmeden geçiş fiyatı %44 zamlardı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun yazı olacağını uyarmana gerek yoktu , sen yazınca biliyoruz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya istinaden binlerce konu açılabilir.

Sonuçta bir çok şey dolara endeksli.ndolar her artışında konuşulabilir, her inişinde de "köprü fiyatı ucuzladı " gibi bir zırvalama ile konuşulabilir.

Özetle konu ÇÖP.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Bu konuya istinaden binlerce konu açılabilir.

Sonuçta bir çok şey dolara endeksli.ndolar her artışında konuşulabilir, her inişinde de "köprü fiyatı ucuzladı " gibi bir zırvalama ile konuşulabilir.

Özetle konu ÇÖP.

Yahu kardeşim birkerede mantıklı yorum yap, belki seni etkilemiyordur ama hergün benim gibi mecburen köprüleri kullanan yüzbinlerce insan var, biz yapılan şeylere kötü demiyoruz 2 tanede daha yapılsın marmarayda güzel olmuş kullanıyoruz, 2. Tüp geçitte bize çokyakın olacak destekliyoruz biz fiyatlandırma mantığına yorum yapıyoruz.

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Hocam elinize sağlık hayretle ve gurur duyarak okudum Yazıyı tebrik ederim.

Ancak bunu ne yazık ki çoğu kişi değerli (!) zamanını ayırmadan pas geçecek.

Her neyse işin özü parti kur oy verelim

• turkeril kullanıcısına yanıt
    inşallah sizde ayakkabı kutularını anlatırsınız.bir gecede sıfırlanan milyon euroları şehrizar konaklarında alınan villaları.ama sizde unutmayın sakın ha anlatın...
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Tamamını akşam okurum

• quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

inşallah sizde ayakkabı kutularını anlatırsınız.bir gecede sıfırlanan milyon euroları şehrizar konaklarında alınan villaları.ama sizde unutmayın sakın ha anlatın...

Düşünemeyen insanlar kendilerine ezberletilenleri anlatabilir ancak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Bu konuya istinaden binlerce konu açılabilir.

Özetle konu ÇÖP.

Yahu kardeşim birkerede mantıklı yorum yap, belki seni etkilemiyordur ama hergün benim gibi mecburen köprüleri kullanan yüzbinlerce insan var, biz yapılan şeylere kötü demiyoruz 2 tanede daha yapılsın marmarayda güzel olmuş kullanıyoruz, 2. Tüp geçitte bize çokyakın olacak destekliyoruz biz fiyatlandırma mantığına yorum yapıyoruz.

Sevgili elit vatandaş; Biz Dağda yaşamıyoruz! biz de otoyol ve köprü kullanıyoruz, dolayısıyla dolar kurunun artması yakıtından tut her alanda beni de etkiliyor. senin bu konu mantığıyla her gün kur değişiminde konu açman gerekir anlatabiliyor muyum ? Benim mal veya hizmet karşılığı verdiğim 5000 Dolarlık Çek, daha siparişim gelmeden ,zarar ettiriyor bana kur farkı sebebiyle. Özetle asıl konu dolar kuru, üretmeyen bir toplum olarak mahkum olmuşuz bu dolara. Her artışı veya inişi bir şeylerin fiyatını etkiliyor,

( "Bir kere de mantıklı yorum yap " demeni görmezden geliyorum. )

• Bu ülkede bu kafayla bir ot olmaz...
    Aha CHP...Adam nüfusu geriye döndürecek,büyük şehiri rahatlatacak,ayakları yere basan,kalkınmacı,büyümeci bir proje açıkladı...Milletin yarısı projeyi okumadan sırıtıyor,diğer yarısı da bunun yapılabileceğine inanmıyor...
    Oysa saçma sapan kanal manal projeleri olunca yırtına yırtına alkışlıyor...
    Zihniyet bu...
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Sorun CHP'nin projelerinin yapılabilirliği veya yapılamazlığı değil. Sorun CHP'nin bun söylemlerinde samimi olmaması. 80 senedir kendisini yeniliklere kapatan, her gelişmeye sırf kendi görüşünde olmayan bir yerden geldiği için karşı çıkan, yetmedi, durdurmak için anayasa mahkemesinin kapılarını defalarca aşındıran bir partiden bahsediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Sorun CHP'nin projelerinin yapılabilirliği veya yapılamazlığı değil. Sorun CHP'nin bun söylemlerinde samimi olmaması. 80 senedir kendisini yeniliklere kapatan, her gelişmeye sırf kendi görüşünde olmayan bir yerden geldiği için karşı çıkan, yetmedi, durdurmak için anayasa mahkemesinin kapılarını defalarca aşındıran bir partiden bahsediyoruz.

Anayasa mahkemesine niçin gidiyor peki? Yapılan iş hukuk kurallarına,Anayasaya uygun olmadığı için...
    Halihazırdaki kanunlara uygun olmayan bir iş yapılıyor,yani kanunsuz bir iş yapılıyor ki...CHP de bunu yüksek mahkemeye taşıyor...Bu yapılanın nesi kötü?Bu sorumlu muhalefetin görevi...

Karşı komşunun evine hırsız girmiş,yahutta evi yanıyor...Bu mantığa göre polisi veya itfaiyeyi aramayacak mısın?

Haa,sen bir iş mi yapmak istiyorsun...Elinde çoğunluk vekilin var...Değiştir yasayı,değiştir anayasayı...İstediğin işi yap...Canın istediğinde sırdaşını kurtarmak için,ihale kanunu için,rant için bir gecede kanun çıkartabiliyorsunuz...O zaman muhalefet de mahkemeye falan gitmez...13 yılda binlerce kanun yapıldı,kaç tanesi yüksek mahkemeye gitti? Yüzde olarak baksan % 1 bile olmaz...

Ülkedeki kanunlara,nizamlara uyulmayacaksa kanunlar niçin var?Kanunlara uyulmazsa kaos çıkmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Hocam elinize sağlık hayretle ve gurur duyarak okudum Yazıyı tebrik ederim.

Ancak bunu ne yazık ki çoğu kişi değerli (!) zamanını ayırmadan pas geçecek.

Her neyse işin özü parti kur oy verelim

Ben pas geçmemeye çalışırım, çoğunlukla okurum. Uzuuun olur ama okumak gerek, en azından harcanan zaman ve emeğe istinaden...

*Zaman varken demir yolunun aşağı indirilmesi çok mantıklı, yorumu okuyana kadar hiç düşünmemiştim bile.
    Bu ülkede ayrım yok diyorlarya hani , türk kürt alevi sünni sağcı solcu hepsi hikaye. menfaat için din iman bile tanımıyorlar ,bunların yönü aksaraya bakıyor .

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    akepenin kutuplaştırma taktiğine yenik düşmüş biri olarak, özellikle son 2-3 yıllık siyasi olaylardan dolayı çok gergin yaşıyordum. Birçok kişinin kalbini kırıp, bir çok kişi ile de aynı ülkede ve ortamda yaşamaktan iğrenir olmuştum.
    Allah a inanan biri olarak; "rte ye detsek veren herkesi, Allah her iki dünyadada rte nin yanına koysun." diye bir dua ettim. Ve elimi eteğimi çekmeye çalışıyorum, gündem den ve siyasi konulardan.
    Gerçekten çok zor oluyor ancak bir yerden başlamalı. Ülkenin içinde bulunduğu halden midesi bulanan, hükümetin ahlaksızlık yaptığını düşünenlere tavsiyem, olabildiğince yok sayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeerus

akepenin kutuplaştırma taktiğine yenik düşmüş biri olarak, özellikle son 2-3 yıllık siyasi olaylardan dolayı çok gergin yaşıyordum. Birçok kişinin kalbini kırıp, bir çok kişi ile de aynı ülkede ve ortamda yaşamaktan iğrenir olmuştum.
    Allah a inanan biri olarak; "rte ye detsek veren herkesi, Allah her iki dünyadada rte nin yanına koysun." diye bir dua ettim. Ve elimi eteğimi çekmeye çalışıyorum, gündem den ve siyasi konulardan.
    Gerçekten çok zor oluyor ancak bir yerden başlamalı. Ülkenin içinde bulunduğu halden midesi bulanan, hükümetin ahlaksızlık yaptığını düşünenlere tavsiyem, olabildiğince yok sayın.

Valla hocam tam beni anlatmışsın...Bu adamların yüzünden ruh hastası olacağım yakında...

Ekonomik durum elverdiği ölçüde, doğaya açılmak, zaman, sağlık ve ekonomik durum elveriyorsa, iyilik hareketlerine ve organizasyonlarına katılmak gerek. LÖSEV gibi, yetimhaneler gibi kuruluşlarla irtibat dahilinde olmak, güvendiğiniz yardım kuruluşlarında gönüllü olmak, fidan dikme etkinliklerine katılmak gibi ne bulursak yapmak lazım. Hem elimizi destek isteyenlere uzatmış oluruz hem de bizler için terapi olur.
    Yeminle ülkede toplu bir bunalım hali var. İnsani ve ahlaki değerler yerlerde. Bize bulaşmaz demek imkansız olmuş. Hepimiz durumumuza göre ayaktan boyuna kadar pislik içindeyiz.
    Ne yapılabilir diye soruyorum; Aklıma hiç birşey gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Köprüye karşı olanlar oylarını HDP'ye versinler. HDP, iktidar olursak o köprü inşaatını durduracağız. Yapılmasına izin vermeyeceğiz. Yapılırsa yıkacağız. Oraları tekrar orman arazisi yapacağız diyor. Hatta 3. havalimanını da yaptırmayacaklar. Bunu basının önünde söylediler.

Mesajın anafikri şu: Eğer HDP bir şeye karşı ise ben o projeyi şartsız şurtsuz desteklerim arkadaş.

Köprü nün amacı RANT
    İnsanlara hizmet adı altında bir avuc arsa arazı yamyamı istanbulun son kalan ormanlarını talan ediyorlar.
    ben HDP nin böyle bir söylemi olduğunu duymamıştım.
    Sayende OYUM HDP YE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 26 Mayıs 2015; 16:58:17 >

• atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Zaten yapılan her işte bir rant düşüncesi uydurun. Devam edin. Sizin görüşünüzde olmayan birinden gelen her hizmette art niyet arayın.
  • "sandıkta görüşeceğiz"

[görüşmedi]
  • İstanbul trafiğinin çözülebilmesi için 50 yıl geriye gidilmesi ve planlı kentleşme yapılması lazımdır yada boğazı dolduracaksın olacak bitecek.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.