Şimdi Ara

3 Haftada 4 cm uzadım [CSB]DEĞİL YAŞ17

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
3
Favori
6.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta yine konu açmıştım 2 haftada 3 cm uzadım diye.. Bu hafta yine ölçtüm..1 cm daha uzamışım.Çok şaşırdım.
    Ne yapıyorsun diye sorarsanız:

Sabah uyanınca yatagın içinde esneyebildiğim kadar esniyorum,,gece yatmadan önce esneyebildiğim kadar esniyorum..
    Gün içinde balerin durusu yapıp parmak ucunda yukarı esniyorum...

CSB diyecekler gelmesin ,CSB değildir..

1.78,5 < 1.82,5

Anne 1.50
    Baba 1.70

YAŞ 17

• adam esneyerek bu gunlere geldi be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb
  • Sen olursun bi beş metre
  • helal
  • csb gibi geliyor ama neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Csb değil hocam,, kalemle boyumu çizdiğim tahtadaki çizgilerin fotoğrafını çekip atıcam fakat kanıtın bu mu diye dalga geçecekleri için çekmedim..
    Ama csb değil inanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzuroDeath -- 18 Kasım 2012; 20:36:55 >
  • 3 haftada 4 cm uzadı
  • ha gayret a kaldı 3 metreye
  • Esneme ile boy mu uzar lan, boy uzaması genetiğine bağlı bir şeydir önce bunu kafana soku ver.
  • Adam vipils beyler.

• http://m.youtube.com/#/watch?v=GDJnuYxsg_s&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DGDJnuYxsg_s&gl=TR

bunu yapacam bende daha izlemedim ama.
    Baba 1.77
    Abi 1.75
    Ben 1.70 (yas 18)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Esneme ile boy mu uzar lan, boy uzaması genetiğine bağlı bir şeydir önce bunu kafana soku ver.

seni geçti diye kıskandın mı
  • Günde 5 dakikanı ayırarak mı yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Esneme ile boy mu uzar lan, boy uzaması genetiğine bağlı bir şeydir önce bunu kafana soku ver.

Bende sizin gibi düşünüyordum,,genetiktir uzarsa uzar ,uzamassa kalır gibi..
    İnternette esnetme hareketleinin boyu uzattıgını okudum,,ve yapmaya başladım.. İnanın gerçekten uzatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

Günde 5 dakikanı ayırarak mı yaptın?

Hocam 5 dakika olayı değil aslına bakarsanız.. Mesela sabah gözümü açtığımda vücüdumu gerdirebildiğim kadar gerdirdim baldırlarım ağrıyana kadar..
    Gece yatmadan önce gerdirebildiğim kadar gerdirdim kendimi taa ki ağrıyana kadar..
    Gün içinde kafama göre balerin durusu yaptım ortalama 2-3 saatte 1 20-30 saniye süreyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzuroDeath

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

Günde 5 dakikanı ayırarak mı yaptın?

Hocam 5 dakika olayı değil aslına bakarsanız.. Mesela sabah gözümü açtığımda vücüdumu gerdirebildiğim kadar gerdirdim baldırlarım ağrıyana kadar..
    Gece yatmadan önce gerdirebildiğim kadar gerdirdim kendimi taa ki ağrıyana kadar..
    Gün içinde kafama göre balerin durusu yaptım ortalama 2-3 saatte 1 20-30 saniye süreyle

Balerin duruşu dediğiniz nedir? Yukarıda linki verilen video'da var mı?

Bu arada üstteki mesajlar aynı saniye.

• quote:

Orijinalden alıntı: AzuroDeath

Arkadaşlar geçen hafta yine konu açmıştım 2 haftada 3 cm uzadım diye.. Bu hafta yine ölçtüm..1 cm daha uzamışım.Çok şaşırdım.
    Ne yapıyorsun diye sorarsanız:

Sabah uyanınca yatagın içinde esneyebildiğim kadar esniyorum,,gece yatmadan önce esneyebildiğim kadar esniyorum..
    Gün içinde balerin durusu yapıp parmak ucunda yukarı esniyorum...

CSB diyecekler gelmesin ,CSB değildir..

1.78,5 < 1.82,5

Anne 1.50
    Baba 1.70

YAŞ 17

hocam bende epey bu hareketlerden yapiyorum ama hic bir faydasi olmadi neredeyse 1senedir yapiyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.