< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
valla hacı sert idman yapan doğal bir sporcu olarak iki günden fazla üst üste idman yapmam mümkün değil. iyileşemiyorum ayrıca yapasım da gelmiyor.
gençken yapardım. 36 yaşındayken olmuyor. ben salı cuma pazar çalışıyorum. bırak üç günü, iki gün bile üst üste çalışmam zor. ama iki günden fazla da dinlenmem mümkün değil. benim düzenim böyle. |
3 Gün Üst Üste Spor Yapmak: Faydaları ve Dikkat Edilmesi Gerekenler
Düzenli egzersiz, genel sağlığın ve zindeliğin korunması için gereklidir. Ancak, üst üste çok fazla spor yapmak, faydadan çok zarar getirebilir. 3 gün üst üste spor yapmanın faydaları ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir.
Faydaları:
Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:
Genel olarak, 3 gün üst üste spor yapmak, uygun dinlenme ve beslenme ile faydalı olabilir. Ancak, sakatlanma riskini önlemek ve genel sağlığınızı korumak için vücudunuzu dinlemek ve aşırıya kaçmamaktır.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 23 Ağustos 2019; 12:22:6 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuriboyka -- 24 Ağustos 2019; 11:22:37 > |
|
|
Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
|
|