Bildirim
3 Gün Üst Üste Okula Gitmeme Durumu!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
o ne yav. bildiğim kadarı ile yok öyle birşey
-
Yoo bizim okulda neden geldin olum diye soruyolar adamlar hatta bak biz görmedik kaçabiliyosanız okuldan kaçın dediler müdür yardımcısı diyo bide bunu -
Yok hacı öyle bişey . Bu ne saçmalıktır yaw -
Hacı müdür yardımcına selam söyle o anlar -
8gündür gitmiyorum bişi yok
Devamsızlık hakkımı kullanıyorurm -
Öyle bişi olsa xD
Pazartesi gittim beni okula bile almadılar
Hocaların işleri varmış notları girceklermiş -
öğrenci milleti inanıyor işte böyle şeylere -
hönk de m. yardımcısına anlar -
bizim okulda 1 kişi bile yok ilkokulları korkkutmuşlardır kalcaksınız diye
-
quote:
Orjinalden alıntı: Ötüken_23
Arkadaşlar müdür yardımcısı okulun son haftalarında 3 gün üst üste gelmeyenler rapor getirmesi gerek dedi böyle birşey varmı ? Birde ben geçen hafta cuma ve bu hafta p.tesi ve salı gitmedim ama yarın gideceğim sizce 3 gün gitmem kuralını ihlal etmiş olurmuyum?
sınıf kac?ben de ilk defa duydum. -
yok öle bisey ögrencinin 20 gün devamsızlık hakkı vardır isteyen bu 20 günü üstüüste kullanır isterse teker teker -
3 gün üstüste okula gitmeyenin cenaze namazı kılınmaz. -
sallamasın.
görürsen kafasına terlik at. -
Sınıfta kaldın, forumu terket. -
Bizim hocalar, gelip de ne yapacaksınız gidin gezin okula gelmeyin diyolar.
Yoktur öyle bişi -
belki haberin vardır son sınıfların rapor almasınada gerek kalmadı 45 güne tamamlayabiliosun velin gelip izin alabiliyor 3 haftadır gitmiyorum okula
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X