Şimdi Ara

3 gün önce aldığım telefonumda kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce sıfır iphone 13 aldım. genel olarak memnunum ama sanki takılma var gibi. mesela whatsapp, fotoğraflar, safari vb uygulamalara girince takılarak açılıyor gibi. yağ gibi açılma yok. eski iphone 11 telefonumda daha akıcı açılırdı. bir gariplik var gibi anlayamadım.

• iOS sürümü güncelse normaldir. iPhone 15 çıktı iPhone 16’da yolda. Yenilerin allanıp pullanıp cici gösterilmesi lazım ki Apple şeytanı kasasını parayla doldurmaya devam edebilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

vay be olaya bak

• Night King kullanıcısına yanıt

Amerikalı şeytanların büyük buhran zamanı bulduğu fakat almanların bu akıma kapılmadığı adına planlı eskitme denilen satılan ürüne üretim aşamasında ömür biçilmesi durumu.

• Bana normal gelmedi bu durum. Aynı cihazı olupta aynı sürümü kullanan varsa sorman faydana olabilir. Eğer onlarda kasma yoksa cihazını sıfırlamanı tavsiye ederim. Sonrasında da yediği bilgisayardan değil de iCloud dan kurarsın. Eğer yine de geçmezse bi servise göstersen iyi olur. Ayrıca güncel sürümde genelde bu hata varsa başka güncelleme ile giderilebilir. Giderdiklerinde ise mevcut sürümü korumanı tavsiye ederim. Malum çok da yeni bir cihaz değil :)

O şahsı ciddiye alma hocam kendisinin güncelleme alerjisi var gördüğü her sorunu ona yoruyor  

Ya sıcakların etkisiyle ısınmaya bağlıdır yada yazılımsaldır pc varsa sıfırdan bir kurulum yapın 13 kullanan bir sürü arkadaşım var gayet normal akıcı benim gördüğüm

• Teşekkürler bi bakayım olmadı sorarım bi troya falan :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Kardeş 11 yedeğini filanmi yükledin.? Sen cihazi bi sifirla yeniden kur düzelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 3 Temmuz 2024; 21:4:2 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Yok aynı icloud hesabıma girdim yeni açmadım. Geçen yılki hesabım. 3 sene kullanmıştım

Cihazi sifirlamayi dene eger dvm ediyorsa aldigin yere geri göndermen daha sğalikli olur yada servise vermen gerekicek.ist isen zorluya vs götürür durumu ögrenirsin

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

tamamdır teşekkürler

• iPhone 13 kullanıyorum son ios yüklü 130 civarında uygulama kurulu hafıza dolu fişek gibi ama

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akıcı iPhone 11 de hangi versiyon iOS yüklüydü?
    Takılan iPhone 13 de hangi versiyon iOS yüklü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 4 Temmuz 2024; 13:5:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı ilk okuyunca herhalde Android dedim ama tam tersi çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

11 i hatırlamıyorum ama bunda 17.5.1 yüklü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.