Şimdi Ara

3 Fanlı Laptop Soğutucu (AVEC) 9.90 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce almıştım çok güzel ve sorunsuz çalışıyordu kaybettim onu. tekrar gelmesini bekliyordum nasip bu günmüş ben aldım 1 tane sizede tavsiye ederim.

Ürün 10" - 17" arası tüm laptoplarda test edilmiş ve sorunsuz kullanılabildiği teyid edilmektedir.

İNANILMAZ İŞLEVSELLİK-KALİTE BENZERSİZ FİYATA!

Bitenekadarcılaların laptopları ısınıp performansı düşmesin diye!

Üstelik sağladığı eğim sayesinde beliniz de, bilekleriniz de daha rahat edecek!

Üstelik doğrudan USB'den güç alıyor ve o kadar sessizki, çalışıp çalışmadığını anlamayacaksınız bile! (Bitenekadar tarafından test edilmiş ve beğeniyle kullanılmaktadır.)

Üstelik çok şık ve kendinden aydınlatmalı özel şeffaf yada mavi-şeffaf akrilik malzemeden üretilmiş!

Her fan üzerinde 2 adet mavi LED aydınlatma!

Ürün Türkçe açıklamaları ile birlikte özel ambalajı içinde gönderilecektir (resimlerde görüldüğü gibi)

Şeffaf akrilik ve Mavi tonlu akrilik ürün seçeneği siparişinizin son aşamsında seçebileceksiniz!

Ürünü Bitenakadar.om tarafından test edilmiş, kalitesi ve performansına tam not verilmiştir.

AVEC LSY-639 NOTEBOOK SOĞUTUCUSU

Ürün Ebatları:
    Ürün Dikdörtgen olarak düşünüldüğünde:
    Ürün Ölçüleri: 29 x 24 cm
    Yükseklik : 4.8 cm
    Toplam Kablo Uzunluğu 50 cm
    Fan Hızı: 1500 rpm
    Voltaj Değeri: Dc 5V
    Elektrik Sarfiyatı: <0.9w
    Ortalama Kullanım Ömrü: 15.000 saat
    Akım Değeri:<180mAFan Ebatları: 6 X 6 cm
    Tabla üzürindeki ayak yüksekliği: 1 cm

Ürün kablosunun gövde ile temas ettği noktada koruma amaçlı özel kalınlaştırma takviyesi vardır.

Ürün fanlarında 4 köşe olmakla birlikte 2 vida ile tutturulmuştur. Ancak fanlar yeterince sağlam ve sorunsuz çalışmaktadır

http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=anasayfa.firsat2

• 90 kişi bakmış 0 yorum ?????
  • plastik olanlarda pek performans beklememek gerek daha öncede bu tarz ürünler verildiginde kullanan arkadaşlar pek memnun olmadıklarınız söylemişler di ama fiyat iyi
  • ürün fiyat güzel . kararsız kaldım alsammı. ben kanepe üzerinde yarı oturur pozisyonda dizüstünde kullanıyorum laptop.acaba bende işe yararmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymami78 -- 14 Aralık 2009; 14:30:39 >
  • gercekten faları cok iyi calisior. ben biraz daha buyuk laptobun kendi ayakları ustunde durcak bi sogutucu ariorum..
  • Yakında Microsoft'unki çıkıyor. fan sesini duymuyorsunuz bile..
  • konuyada yazdım ben bu ürünü daha önce kullandım. çok memnun kalmıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar uurun guzel benim laptobun altlarında biraz ızgaraları kapatıyor onun dısında urunun soguklugu iyi...
  • http://www.webdenalsak.com/s-link-slx-510-uc-fanli-metal-usb-notebook-sogutucu-hizli-gonderi-.html

Bu ikisi arasındak aldım sizce hangisi ? Bu metal avec plastik
  • bende sipariş verdim 1 adet güzel bir ürüne benziyor uygun fiyatlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

http://www.webdenalsak.com/s-link-slx-510-uc-fanli-metal-usb-notebook-sogutucu-hizli-gonderi-.html

Bu ikisi arasındak aldım sizce hangisi ? Bu metal avec plastik

ben o metalide kullandım kardeş ama sana yine metal olmayanı tavsiye ederim
  • aslında bir tane almam lazım ama düzgün bir şey olmalı.. şimdilik notebook altında yanları delikli dikdörtgen minik bir sepet kullanıyorum ama bazen o bile yetmiyor...

Bu soğutucuların en kullanışlısı bu mudur?
  • Hiç bir işe yaramaz demeyin arkadaşlar hiç bir şey yapmasa laptopunuzu ayağa kaldırıyor çalıştırmasanızda hava almasını rahatlatır. bence ortadaki fan touchpadin altına daha yakın olsa hardisk te nasiplenecek fandan obölgeyi tam soğutamıyor. genel anlamda memnunum ayrıca yazın elimi laptopun sıcak hafayı üfleyen kanalına yaklaştırınca sıcaklık değişimini hissedilirderecede düşürdüğünü farkettim
  • arkadaşlar bu ürünü alıp kullananlar bir yorum yapabilirler mi ? 10 tl ürün yani ucuz ama soğutması nasıldır, işe yarar mı ? çünkü örneğin zalman marka 100 tl'ye de soğutucu var. sitesinde yorumlar güzel burda da güzel yorumlar yapılmış, yardımcı olur musunuz ? hp 15,6'' notebook kullanıyorum.

ürünün linki :http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=pazar.urunum&id=3787&u=3%20Fanl%C4%B1%20Laptop%20So%C4%9Futucu%20%28AVEC%29

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeagle -- 23 Mayıs 2010; 17:25:13 >

• urun fena deil ama mukemmel de deil...
  • Benzer ürün Piranha marka 3 fanlı USB destekli ve 9.90 TL..NT kırtasiyelerde satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kry80

Benzer ürün Piranha marka 3 fanlı USB destekli ve 9.90 TL..NT kırtasiyelerde satılıyor.

ve bı kac markanın urunu daha 10-20 lıra arasında satılıyor. en azından gorup elleyerek alma sansınız oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

quote:

Benzer ürün Piranha marka 3 fanlı USB destekli ve 9.90 TL..NT kırtasiyelerde satılıyor.

ve bı kac markanın urunu daha 10-20 lıra arasında satılıyor. en azından gorup elleyerek alma sansınız oluyor

ALDIM , MEMNUNUM, 2 YIL GARANTİLİ
  • Bende de var bu sağutucudan, fanların yeri benim işlemcinin olduğu yere biraz ters kalmış , öyle aman aman soğutmuyor elbette ama yinede hiç faydası yok demek yalan olur.
    Yalnız dizüstünde bu soğutucu kesinlikle kullanılmıyor onu söyliyeyim masaüstü gibi sert zeminlerde kullanmanız lazım, yatakta,kanepede kullanılmıyor çünkü fanlar zemine temas edip duruyor, alırken buna dikkat edin bence.
  • quote:

piranha markasına karşı biraz antipatim var aldığım ürünler (mp3 player gibi) bozuk çıktı, şu sıra soğutucu almayı ciddi düşünüyorum bu hafta içi bir tane alacağım dediğiniz gibi gidip görmek en iyisi sonuçta 15,4'' diyor bakıyorsun uymuyor mesela :S önerileriniz için teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.