Bildirim
3 boyutlu oyun için hangi ekran kartını kullanmalıym ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
3d oyundan kastın ne acaba 3d siz oyun kaldımı -
Dostum neyi kast ettiğimi biliyorsun tabiki de nvidia 3d visionda olduğu gibi 4650 yi de 3boyut u etkin hale getirerek oynayabilmek . Daha da açıkla dersen 3 boyutlu gözlük ile sinemada film izlediğin gibi oyun oynamak umarım yeterli olmuştur. -
öyle bişe mümknse nasıl yapılıor ya bizde yapalm xd film izledmde oyununu oynamadım bndede ati 4650 var -
arkadaşlar olay sadece ekran kartınd abitmiyor 3 d için destekli bir ekran kartı---120 hz lcd monitör--3d gözlük
bu üçü olmadan 3d kullanamazsınız
bu kartlar 3 boyut desteklimi dreseniz bilmiyorum üreticinin web sayfasına bakın ama 120 hz lcd niz yoksa bosuna ugrasmayın -
3d ekran kartı mevcut 3d gözlük mevcut yanlız monitör 70 hz olmazmi ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- youtube geçmişimde izlemediğim videolar var
- uyku modunda indirme devam eder mi
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan windows bu aygıtı tanımadı
- ekran parlaklığı değişmiyor
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- bin dosyası açma
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- gereksiz dosyaları silme
- telefon ısınması neden olur
- mesh nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X