Şimdi Ara

3 AYDIR ŞEKER TÜKETMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet tam 3 ay oldu. Nasıl bir beslenme planı oluşturduğumdan bahsedeyim.
    Şeker olarak nitelendirebileceğimiz süt,salça, meyve, bal, rafine şeker, paketlenmiş ürünler (aklınıza gelebilecek tüm zararlı şeyler, siz zararlı görmüyor olabilirsiniz) hayatımdan şıp diye çıktı.
    Ne yedim? Bol proteinli tavuk-lor-yumurta - et- balık-kaşar
    Kompleks karbonhidrat olarak bulgur, yulaf (arada sırada pirinç)
    Yağ zeytinyağı - tereyağı. Kuruyemişler, yeşil mercimek, zeytin, salatalar vsvs
    İçecek olarak suyu bol tükettim

3 aydır bu şekilde besleniyorum ilk 2 ay biraz daha hesaplamadan beslendim ama son 30-40 gün civarı daha sağlam ve hesaplayarak besleniyorum
    35 gündür powerlifting yapıyorum, testesteron seviyem düşmesin diye 40 gündür nofapteyim, 1 haftadır da soğuk suyla duş alıyorum.

Ne değişti diye sorarsanız, deneyin görün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi podkayfom -- 5 Ocak 2018; 15:36:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendimi ödüllendirme şeklim de biraz protein ve yağ'a dayalıydı. Midye ve sucuklu yumurta yedim.

• "35 gündür powerlifting yapıyorum, testesteron seviyem düşmesin diye 40 gündür nofapteyim, 1 haftadır da soğuk suyla duş alıyorum."

Kasma kendini bu kadar , insan 7'sinde neyse 70'inde de odur.

O tip ne yapsan düzelmez , hayatın tadını çıkarmaya bak aslanım . Parçalama kendini ,burada forum köşelerinde de kendini kanıtlamaya çalışma
  • Okadar okuduk sonuçları yazar insan

• Doğrudur dostum önerin için sağol

• Simone Simons kullanıcısına yanıt
    Hocam ne anlatsam millet psikolojiktir yaaa diyeceği için hiç bir şey yazmadım. Çünkü bu forum sırf vasıfsız ve yaşama tutunma biçimi "birilerini aşağı çekeyim" olan tuhaf insanlar. Yukarıda arkadaş da güzel bir örnek sergiledi.

• Ne değiştiğini anlatmayacaksan ne diye bu konuyu açarsın ki, kimin umurunda sonucunu bilmeyeceksek senin ne yeyip ne içtiğin? Forumun şu avel popülasyonu yüzünden trollere bağışıklık kazandım, 5 satırdan uzun her yazıyı sondan okuyorum artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 5 litre su içiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet haklısın kısadan değineyim bu konuya 1-2 kac saat sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: podkayfom

Hocam ne anlatsam millet psikolojiktir yaaa diyeceği için hiç bir şey yazmadım. Çünkü bu forum sırf vasıfsız ve yaşama tutunma biçimi "birilerini aşağı çekeyim" olan tuhaf insanlar. Yukarıda arkadaş da güzel bir örnek sergiledi.

"Çünkü bu forum sırf vasıfsız ve yaşama tutunma biçimi "birilerini aşağı çekeyim" olan tuhaf insanlar."

"Kişi kendinden bilir kişiyi"

Içerlenmiş beta kardeşimiz
  • Süt salça meyvesiz olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi de benim eski konularıma bakıyor , tesadüfen gördüm.

Açtığım troll bir konuyu bulup laf sokacak ahahahahahha

Yeminle kıvranıyorum gülmekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 5 Ocak 2018; 15:54:49 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana birşey dediğim yok iyi birşey yapmaya çalışıyorsun şüphesiz.Ama ben kendimi bu kadar kasamam açıkçası.Bence birşeyleri bırakmak yerine azaltmayı deneseniz daha mutlu olursunuz.Ben tek seferde herşeyi bu şekil bırakmaya çalışsam depresyona girerim.

• Kasmadığım aksine zevk aldığım bir süreç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.