Şimdi Ara

3 Ayda matematik ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi çalışmalar arkadaşlar biliyorum bu konu hakkında belki çok konu açıldı ama forum geneline bakıyorum hep sayısalcılar doldurmuş eskisi gibi yardımlaşma yok ortalık trollerle dolu nerde o forumun yardımsever insanları ? Neyse konuma geleyim arkadaşlar matematik'de sıfırım temelim hiç yok sınava az kaldı hedefim ygs mat 15 lys mat 10 net şimdi bazı arkadaşlar şöyle diyebilir zaten 15 soru kolay , kör girse 10 tane yapar herkesin temeli ve okuduğu lise farklı o yüzden sizlerden gerçekci yardımlarınızı bekliyorum sizce nası çalışmalıyım ? Elime mat soru bankası alıyorum konu anlatımına çalışıyorum soru bankasına gelince tıkanıyorum kalem oynatamıyorum Elimde eskiden kalma körfez soru bankası var çözemiyorum birde ant. matematik var yarısını çözdüm biraz ara vermiştim bugün bir karar aldım artık elimden geldiğince mat çalışacağım sizce nasıl çalışayım hangi kaynakları kullanayım internette hangi hocaları dinlemeliyim ? Bu saatten sonra mümkün mü yapılabilir mi ? Şu kalan zamanda mata ağırlık vereceğim türkçem idare eder şimdilik 23 -28 falan geliyor türkçe için sadece paragraf çözüp 30 nete sabitliyeceğim tarihte de pek sıkıntı yok coğrafya ve mat biraz sıkıntılı özellikle mat yardımarınızı bekliyorum arkadaşlar
    YGS HEDEF NETLER
    TR:30
    MAT 12-15
    SOS:25

• Hocam valla temel yoksa şenol hocadan izle basit bir kaynaktan çözmeye çalış. Birey A gelişim olabilir mesela ya da Şenol Hocanın kendi kitabı olabilir ikiside çözümlü.

He eğer temelin varsa hocalara geldikten konu anlatımını izle sonra Birey B gelişim gibi çözümlü kitaplardan soru çöz.Çözemediklerini önce izlersin sonra kendin tekrar hocanın yaptığı gibi çözmeye çalışırsın.
  • Kardeşim ben Ekim'de mat çalışmaya başladım. Çok ağır çalışıyorum haftada 1 2 kez matematik başına oturuyorum. Sıfırdım ygs denemesi olmadım ama kpss'ye girdim 12 soru çözdüm 8 Doğru 4 yanlış yaptım. Daha sınava var ve hedefim 15 net inşallah yapacağım.
  • Tebrikler. Senin temelin var galiba kpss soruları zaten problem sorusudu çoğu. Videolar ile destek + kitap ile matten çoğaltabilirsin . İzliyorsundur zaten video.
  • Aynı sorun++ matakademiden konu dinleyip bireyA cözüyorum temelim yok 4-5 net yapıyorum hiçbizaman 20 lere ulaşamayacağım gibi geliyor cogu soruyu yapamasamda uğaşıyorum en azından bugün cözebildigim sorular hakkında dün bilgim yokken bugün kalem oynatabiliyorum :d Allahım 20 netli günleri gösterr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temelim sadece Antrenmanlarla Matematik kısmını bilmek. Hiç bir konuyu bilmiyordum. Video izliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CF9CBD49 -- 24 Kasım 2016; 3:51:25 >
  • 3.5 ay var beylerr çalışın 20 neti gececeksinizz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde öyle çok yükseklerde gözüm yok 5-10 net yapsam kafi

• Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum abi kolayları yaparken zorlanıyorum birsürü şey var yapılacak ögrenilecek ama bakalım.

• dogukanwyy kullanıcısına yanıt
    Amin.
    Banada 10 net falan lazım

• Hocam temelim yok Şenol hoca izliyeceğim biraz temel oluşturup hocalara geldik ile baştan başlıyacağim kitap olarak birey A öneriliyor onu alacağım tavsiyelrin için teşekkürler hocam

• problemleri hariç tutarak söylüyorum mat1e 3 ay ayırdığın için pişman bile olabilirsin sınavdan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: DwarfDwalin

problemleri hariç tutarak söylüyorum mat1e 3 ay ayırdığın için pişman bile olabilirsin sınavdan sonra

Nasıl yani hocam biraz açarmısınız dediginizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

quote:

problemleri hariç tutarak söylüyorum mat1e 3 ay ayırdığın için pişman bile olabilirsin sınavdan sonra

yani mat1 3 ay değmez bunun lyssi var diyor. şimdi mat1e 3 ay verince bunun lys kısmı için 3 ay kalıyor? sence orantılı mı lys daha zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wepawet

quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

quote:

yani mat1 3 ay değmez bunun lyssi var diyor. şimdi mat1e 3 ay verince bunun lys kısmı için 3 ay kalıyor? sence orantılı mı lys daha zor.

Sınava 3 ay kala matematige baslayacak olan kişinin hedefi yüksek degildir ki zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.