Bildirim
K
@Kronos20
"yüzbaşı": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
Kronos20 (İnan Şükrü Ünsal) · Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet altına konu açtı.
7 yıl
TYT MATEMATİK 20 AYT 10 NET
|
|
|
Kronos20 (İnan Şükrü Ünsal) · Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet altına konu açtı.
7 yıl
Matematik youtub hoca önerisi
|
|
Kronos20 (İnan Şükrü Ünsal) · TYT / AYT / YDT altına konu açtı.
8 yıl
Beyler Matematiğim sıfır yardım Hedef 20 Net
|
|
9 yıl
Bu netler olur mu sınavda sizce ?
|
9 yıl
2 Haftada sosyal+25nasil olur ? yardim
|
9 yıl
YGS SOSYAL +25 NET
|
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 399
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 198)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 399
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 198)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0
durum vasat şimdi önümde ygs ye yaklaşık 7 ay lys de 10 ay var benim hedefim ygs 20 lys 15 net en az(zaten bu netlerin altında gelirse boşuna kalmış olurum 1 yıl bir işe yaramaz bu netlerin altı) şimdi bazı arkadaşlar çok kolay falan diyebilirler ama gerçekten matım kötü dört işlem ,rasyonel sayılar biliyorum bunun harici boşum beyler şimdi sizlerden istediğim bu netlere nasıl ulaşırım, nasıl çalışmalıyım,hangi kaynakları kullanmalıyım(ant. mat mı alayım ,karekök 0 mı,yoksa Birey A mı forumda bir çok tavsiye var sizce en iyisi hangisi ),internetten hangi videoları izlemeliyim vs matematiğe dair aklınıza daha gelebilecek her şey bu netleri bana yaptıracak formül biliyorum sıkı ve disipli çalışmak ama nasıl hangi kaynaktan çalışmak yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar ilerleyen günlerde diğer derler için de konu açacağım.
Ygs hedefim tr:30 sos:25 turkceden şimdilik sikinti yok gibi 1 deneme 32,33 oluyor bir deneme 27,28 sinava kadar yazim,ses ve noktalama konularina bakacağım yapacağımi saniyorum. Sosyale gelirsek simdi tam onumde 10 günlük bir zaman var calismak için bu 10 günde neler yapabilirim nasil çalışmamıyım ? Özellikle coğrafyaya ağırlık vereceğim bugün fem denge çözdüm 22.75 net geldi hedefim +27 lere çekmek kalan vakitte olur mu ? Ders olarak tarihte iyiyim en fazla 3,4 yanlis geliyor simdiye kadar gerileme donemine kadar calistim son konular kaldi ama temelim iyi son konulari hizlica video izleyip geçeceğim felsefe hic bakmadim paragraf lari okuyup geciyorum 2 dogru falan geliyor terimlere bakacağım iste asil sorun coğrafya bu dersi seviyorum ama yapamıyorum şuan konulara baştan başladım bugün iklime gectim yavuz tuna dinleyip soru çözüyorum biraz olsun yavuz tuna sayesinde anlamaya basladim sizce tüm konular yetisir mi ? Kalan vakitte hangi dersten hangi konulara ağırlık vereyim ?