Şimdi Ara

3 ay önce başlayan biri iyi bir takımda yer alabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhangi bir şampiyonluk ligi takımında yer alabilir mi ? Önceden moba tecrübem yok. Vakit sıkıntım yok.

Eğer cevap evet ise günde kaç saat antrenman yapmalıyım ve sürekli solo q ranked mı girmeliyim ?

• yetenek varsa girersin lakin Tr de o işler,ne kadar çok tanıdıgın var ile alakalı.
  • Yeteneğe bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torpilin yoksa no.
  • SoloQ challenger ol önce sonra girme şansın %2ye yukselir
  • Daha önce tecrübesi varsa evet.

Yoksa hayır.3 ayda çok çalıssan bile takıma yararı olan istenilen adam olman çok zor.

Oynadığın lane ne bilmiyorum ama takıma uyum olduktan sonra ortalama oyuncu bile iş yapar.

Bu oyun sadece karar verme yetisi ile idare edilebilir.Reflekste gerekli olsada bence olmassa olmaz değil.(ortalamanın altı değilse)

Oyunun mekaniklerini tam olarak öğrendikten sonra kendi kendine 2k eloda kasabilmişsen her takımda uyum sağlandıktan sonra iş yaparsın.
  • west soloqda en azından diamond 3'e çıkamayan birinin ligde bi şey yapabilceğini sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçilen ay kesin geliyor mu?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış anlaşılmışım galiba ben şuan için değil 1 sene sonrası için falan konuşuyorum.
  • 3 ay baya kısa, Asyalı gibi 12 saat falan oynaman gerekir heralde.
  • Vardi oyle bi koreli sezon 2 yada 3 te katildi turnuvaya ama tabi ''Koreli''

• ben age of myth. falan oynardim loldn once:D hic tecruben yok basladigimda, baseden her cikista 5 mavi 5kirmizi pot kesin alirdim , oyun basladiginda calilara ilk hirmek icon teleportla giderdimashe ile minyona qwer atip dururdum+(q ya basili tutup atmaya falan calisirdim:D yani)
    .
    benim gibi adam (nisanda basldim) elmasa kadar cikabiliyorsa dota gecmisi olan biri cilingir olur herhalde 3 ayda
    (o degilde gecen ashe ile drake e son vurus diye ulti attim bosluguma geldi:D(supp ashe dim para paradir diyip:)

• Koreliyse evet

• Bu soruyu sorandan anca ilk 10 oyunla bronz yerleştirmesi olur. Düşündüğün şeye bak ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.