Şimdi Ara

3 Araç arasında kaldım, Max 23.000 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan 1 ay önce Opel astra, arabamı sattım ve o zamandan beri araç aramaktayım, satmışken daha iyi bir araba istiyorum. Sizden ricam seçimimde bana yardım etmeniz, 3 araç arasında kaldım, tabi ki sizinde tavsiyesini öğrenmek isterim.

Araçtan istediklerim,

Şık&Sportif görünüm.
    Az yaksın - Sanayiye az götürsün.
    Bastığın zamanda gitsin.

Şuana kadar 3 araba buldum, aralarında en iyi seçim hangisi olacaktır, yardım ederseniz sevinirim.

polo - 2008 - 30.000km - 23bin tl
    chery - 2008 - 23.000km - 21bin tl
    ibiza - 2009 - 20.000km - 23bin tl

• Araçlar dizel mi , benzinli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 26 Şubat 2010; 21:00:51 >
  • Benzin tamamı, Grande Punto düşünmüyorum. Teşekkürler.

İbiza bana da mantıklı geldi, bakınıcam etrafta olduğunu sanmıyorum. Arabam.com, sahibinden falan bakıcaz anlaşılan
  • Chery alacaksan,sanaiye yakın bir yerden ev kirala
  • Chery hiç düşünmeyin, polo ise eski kasa olduğu için tercih etmeyin bu üçü arasında kesinlikle ibiza derim.
  • http://www.sahibinden.com/2009_seat_ibiza_18500_km_de-05WQQaXQQ21103114WQQpXQQdisplayitem

Siyah cam - spoiler - jant

İbiza iyice mantıklı gelmeye başladı.

@Ali Dogukan

Bir araba en iyi böyle anlatılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    1.000.000 TL Araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O yazdıgın arabaların hiç birini almazdım ben olsam....
    Ben 1 hafta önce aldım aracımı benimkisi biraz ucuz oldu piyasaya göre ama makyajlı kasa 2006 larda var
    30.000-60.000 km arası 21-23.000 tl ye
    MEGANE 2 1.6 HB EXP. 14.000 KM 23.500 TL VE FAR SENSÖRÜ YAĞMUR SENSÖRÜ FALLOW ME V.S. NE ARARSAN VAR
    KONFOR YOL TUTUŞ BUNLARDA YAZDIGIN ARAÇLARDAN + LARI YAKITIDA MOTORUNA GÖRE ÇOK DEGİL SADECE
    SEHİR İÇİNDE KULLANDIM 585 KM YAPTIM VE ŞEHİR İÇİ AŞIRI TRAFİKTE (2 GÜN BEYLİKDÜSÜ - AVCILAR 2 SAATTE ANCA GİTTİM) 0.3 KRŞ YAKTI...
  • Valla Astradan Sonra Bu 3 arabada o Konforu Seriligi Bulurmusun Bilmem ama illede bu 3 arabadan 1olcak dıosan ibiza al .chery gec ıse yaramaz zaten polo desende sadece Vv yazısına vereceksın parayı :) yanı arabayı degıl Vv yazısını almıs olcaksın araların ıbıza daha mantıklı digerlerine gore
  • Tercihlerin bence seni tatmin etmeyecektir.Yine astra düşünmüyorsan focus derim.Ya da 2004 golf pasific olabilir,
  • Hemen satma derdin yoksa ibiza derim sik guzel az gorunen bir arac
  • 3'ü arasında İbiza mantıklı. Ama bastığında öyle ahım şahım performans vermez 3'ü de.
  • Ben olsam 1.6 motorlu Opel Astra H kasa Enjoy ya da Elegance alırdım.Model yılı eski diğerlerine göre belki temizini de bulmak zor ama eski bir astra kullanıcısı olarak memnun kalacağınızı düşünüyorum...
  • üç araçtan en mantıklısı İbiza bencede,önceki aracın Astra H mi G mi bilmiyorum ama 23000 liraya 2005 civarı Astra H bulabilirsin,üçünden de her yönden iyi bir araç.onu neden düşünmüyorsun?
  • Öncelikle herkese teşekkür ediyorum.

Astra'm 2006 model - 60.ooo deydi 21.ooo TL'e sattım, komple boyalıydı. Aslında aceleye getirdim, niye sattım bilmiyorum belki daha yeni bir heyecan için.

Bende başlarda - Golf- Polo - Focus - arasında kalmıştım, ancak ibiza bunlar arasında hem model olarak, hem görünüş olarak üst seviye de, aklıma yatmaya başladı. 2009 model birtane buldum. 22bin lira, gidip konuşacam bugün.

Umarım pişman olmam, astra H'di ve seviyordum, üzerinde biraz mod'da vardı. Görünüşü de fena değildi. Ancak tekrar arabayı almam pek mantıklı olmaz gibi geliyor bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.