Şimdi Ara

(3-9 Temmuz) MW3 ve Black Ops DLC'lerine %50 indirim!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  (3-9 Temmuz) MW3 ve Black Ops DLC'lerine %50 indirim!

Call of Duty: MW3 Collection 2
    Call of Duty: MW3 Collection 1
    Call of Duty: Black Ops First Strike
    Call of Duty: Black Ops Escalation
    Call of Duty: Black Ops Annihilation
    Call of Duty: Black Ops Rezurrection

Yukarıdaki tüm paketler 600MSP fiyatıyla satışta olacak.

http://majornelson.com/2012/06/26/content-coming-soon-to-the-xbox-live-marketplace26-june/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 3 Temmuz 2012; 20:44:44 >

• PS3'de Call of the Dead'i geçen yaz çok fazla oynamıştım bana göre en iyi zombi haritasıdır şimdi Xbox'a Black Ops için First Strike ve Escalation'ı alacağım zombi için.

Bir hatırlatma MW3 DLC'lerinde bölge kısıtlaması yok fakat BOPS DLC si almak için 5 dakikanızı ayırıp VPN uygulamanız gerekiyor.
  • Kafama ediyim 1 hafta önce 1200 puan verdim COL 2 ye
  • Ya bu nasıl iş arkadaş gerçi artık oynamıyorum(BF3 sağolsun)peşin peşin Elite'e 4000MSP indirimli diye bayıldık,üstüne 2 ay geçti paketler Elite'den daha hesaplı indirimde.Bu ne be?Elite'in tek avantajı içeriği 2 ay daha erken oynamakmıydı?Zaten kimsede yoktu ki doğru dürüst,playlistler ya boş yada hep aynı adamlarla dönüyordu.Her ne kadar EA'den nefret etsemde Premium sistemi Elite'e 5 çeker.

Neyse alacak arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden ne diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 27 Haziran 2012; 10:01:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

Kafama ediyim 1 hafta önce 1200 puan verdim COL 2 ye

1 haftayı geç sen, 2-3 gün önce ben de 1200MSP baydım Col.2'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrafingBullet

Ya bu nasıl iş arkadaş gerçi artık oynamıyorum(BF3 sağolsun)peşin peşin Elite'e 4000MSP indirimli diye bayıldık,üstüne 2 ay geçti paketler Elite'den daha hesaplı indirimde.Bu ne be?Elite'in tek avantajı içeriği 2 ay daha erken oynamakmıydı?Zaten kimsede yoktu ki doğru dürüst,playlistler ya boş yada hep aynı adamlarla dönüyordu.Her ne kadar EA'den nefret etsemde Premium sistemi Elite'e 5 çeker.

Nereye boş sen oyun oynamamışsın sanırım yorumlardan okumuşsun.Elite tek avantajı 2 hafta önce değil ayrıca . Clan xp challenges diye bir olay var clanınız level atlıyor elite yoksa clan kuramıyorsunuz.ayrıca elite tv var. youtubeye istediğiniz kadar video yükleyebiliyorsunuz.

• Yenimi akıllarına gelmiş , Paragöz İW,Treyarch, milyon dolarları goturduler temmuzda indirim yapıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StrafingBullet

Ya bu nasıl iş arkadaş gerçi artık oynamıyorum(BF3 sağolsun)peşin peşin Elite'e 4000MSP indirimli diye bayıldık,üstüne 2 ay geçti paketler Elite'den daha hesaplı indirimde.Bu ne be?Elite'in tek avantajı içeriği 2 ay daha erken oynamakmıydı?Zaten kimsede yoktu ki doğru dürüst,playlistler ya boş yada hep aynı adamlarla dönüyordu.Her ne kadar EA'den nefret etsemde Premium sistemi Elite'e 5 çeker.

Nereye boş sen oyun oynamamışsın sanırım yorumlardan okumuşsun.Elite tek avantajı 2 hafta önce değil ayrıca . Clan xp challenges diye bir olay var clanınız level atlıyor elite yoksa clan kuramıyorsunuz.ayrıca elite tv var. youtubeye istediğiniz kadar video yükleyebiliyorsunuz.

Aman ne gerekli özelliklermiş,hadi klan kurmak için Elite alalım :P Bu saydığın özellikleri bütün oyunlar standart sunuyor zaten dostum,ben aylarca MW3 oynadım sen diğer oyunları oynamamışsın.

• BU DLC lere 600 değil 100 MSP bile vermem.
  • quote:

Kafama ediyim 1 hafta önce 1200 puan verdim COL 2 ye

alıcam collectıon dlc 2 oley
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

BU DLC lere 600 değil 100 MSP bile vermem.

Eee bunu yazmasan ne olacaktı?
  • Bu fiyata Collection 2 kaçmaz
  • Almayanı döverler zaten. :P
  • Bedava olsa alacağımı sanmıyorum. Haber için teşekkürler.
  • Hangisi daha iyi Collection. 1 mi 2 mi ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Hangisi daha iyi Collection. 1 mi 2 mi ???

İkiside birbirinden beter,parasını hak etmeyen bomboş bir içerik.İkisinin arasında kötünün iyisi Col 1.
  • Ne yani simdi Elite Premium alanlari resmen KERIZ yerine koydunuz? O kadar sisirmeler yok Clan olacak,yok ünlülerle mac yapacaz Allah belanizi versin ne diyim,simdi adam Collection 2 alacak 600 MS Points'e 4 harita 2 Spec Ops ee ayni hizmeti görecek?

Ulan bari Elite Premium'lar icin özel Clan Tag'ler,Tittle'lar,Challenge'lar,Silahlar falan ver,ya da ne biliyim BF3 Premium gibi bari ana ekran menüsü altin menü olarak "Premium" gözüksün de en azindan icimizin yaglari erisin,o da yok her ay parca parca dandirik 1-2 harita baska hicbir nanesi yok.. Yahu herseyi gectim bari Clan Tag'ler icin renklendirme veya Cod Card icin hareketli Tittle'lar ver..

Sizin yapacaginiz oyunun da Elite'nin de vereceginiz hizmetinizin de ......

• quote:

Orijinalden alıntı: EdoLaS_

Ne yani simdi Elite Premium alanlari resmen KERIZ yerine koydunuz? O kadar sisirmeler yok Clan olacak,yok ünlülerle mac yapacaz Allah belanizi versin ne diyim,simdi adam Collection 2 alacak 600 MS Points'e 4 harita 2 Spec Ops ee ayni hizmeti görecek?

Ulan bari Elite Premium'lar icin özel Clan Tag'ler,Tittle'lar,Challenge'lar,Silahlar falan ver,ya da ne biliyim BF3 Premium gibi bari ana ekran menüsü altin menü olarak "Premium" gözüksün de en azindan icimizin yaglari erisin,o da yok her ay parca parca dandirik 1-2 harita baska hicbir nanesi yok.. Yahu herseyi gectim bari Clan Tag'ler icin renklendirme veya Cod Card icin hareketli Tittle'lar ver..

Sizin yapacaginiz oyunun da Elite'nin de vereceginiz hizmetinizin de ......

++++++++++
    Battlefield 3 Premium geç çıkmasaydı onu alırdım Elite yerine

• Bende bunu anlatmaya çalışmıştım 2-3 post yukarıda.Verdiğimiz paranın karşılığında hiç bir şey alamadığımız gibi şimdi 600MSP'yi basan içeriği benden daha ucuza alacak,ee ben ne anladım bu işten?Peşin peşin 4000MSP'yi bastırdık,içerik başı 1000MSP ediyor,şimdi tutuyolar 600MSP'ye herkese veriyorlar.Elite'in özelliklerini saya saya bitiremediler,ortada hiç birşey yok.Blops 2'yi alışveriş listemden çıkarmıştım zaten,iyide yapmışım.
  • MW3 DLC'lerine bu kadar çabuk indirim gelmesi ufak çapta bir haksızlık oldu ancak Zombi haritaları için 600msp çok uygun fiyat uzun bir süre daha indirime girmeyecektir.Kasım 2012'ye kadar yani bu yaz aylarında en iyi zombi alternatifi hala Black Ops.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.