Şimdi Ara

3.5 senelik ilişkim bitti. (11 gün sonra mesaj!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
9.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • OsbourneReynolds kullanıcısına yanıt
    Siz de kadının hayalini niyeti sanıyorsunuz ve iş gözünüzde daha ciddiye biniyor.



    Aynen öyle. Kadınlar hayal kurarda kurar. Hoşlarına gider şöyle yapalım böyle olsun demek..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GG

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajları görünce aklıma bu geldi hocam kusura bakma

    3.5 senelik ilişkim bitti. (11 gün sonra mesaj!)
  • UP
  • Yazmayacaktın bile, cevap vermen suç :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wntd1903

    Cevap verme 1 ay içinde kapında köpek olacak. Heyecan arıyor sadece

    11.günde olmuş bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir süre önce bir ayrılık yaşadım. Zamanla alışıyor insan. Hak konusu bile açılmadı ayrılırken neden mi çok ani oldu çünkü beni resmen kazıkladı oynadı benimle. Ya bir insan sevmediği insanın nasıl elinden tutar öper seni seviyorum der. Dedi ama bende beni seviyor sandım. İlişkimiz çok farklı boyutlardaydı,2.5-3 yıllık bir ilişkiydi belki gerçekten sevmişti beni ama zamanla sevgi bitti işte. Sevgi bitti,saygı bitti ilişkimizde tamamen yok oldu. Çok şey yaşadık ama hayat devam ediyor unutmaya çalışıyorum yeni hayata ayak uydurmaya çalışıyorum. Bittiyse ilişkimiz onun yüzünden bitmedi her iki tarafta suçludur vardır benimde bir suçum ama ayrılmak isteyen oydu hatırlatayım tekrardan. Hakkını helal et dese etmiyorum cevabını verirdim. Ona günahımı bile vermek istemiyorum. Görmek istemiyorum. 2 gün önce rüyamda gördüm 2 gündür uyku uyuyamıyorum. Ama herşey geçti bu saatten sonra eskisi gibi olamaz. Ne ben isterim nede o. Olmayacakta öyle şey herkes kendi yolunu çizdi. Belki direkten döndüm ben iyi açıdan bakmaya çalışıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

    Bende bir süre önce bir ayrılık yaşadım. Zamanla alışıyor insan. Hak konusu bile açılmadı ayrılırken neden mi çok ani oldu çünkü beni resmen kazıkladı oynadı benimle. Ya bir insan sevmediği insanın nasıl elinden tutar öper seni seviyorum der. Dedi ama bende beni seviyor sandım. İlişkimiz çok farklı boyutlardaydı,2.5-3 yıllık bir ilişkiydi belki gerçekten sevmişti beni ama zamanla sevgi bitti işte. Sevgi bitti,saygı bitti ilişkimizde tamamen yok oldu. Çok şey yaşadık ama hayat devam ediyor unutmaya çalışıyorum yeni hayata ayak uydurmaya çalışıyorum. Bittiyse ilişkimiz onun yüzünden bitmedi her iki tarafta suçludur vardır benimde bir suçum ama ayrılmak isteyen oydu hatırlatayım tekrardan. Hakkını helal et dese etmiyorum cevabını verirdim. Ona günahımı bile vermek istemiyorum. Görmek istemiyorum. 2 gün önce rüyamda gördüm 2 gündür uyku uyuyamıyorum. Ama herşey geçti bu saatten sonra eskisi gibi olamaz. Ne ben isterim nede o. Olmayacakta öyle şey herkes kendi yolunu çizdi. Belki direkten döndüm ben iyi açıdan bakmaya çalışıyorum.

    Bizim de böyle bir şey oldu işte. Belki de hayırlısı buymuş. Geçmiş olsun ne diyeyim




  • Annenin söylemesi vs palavra, kendisi istemese hiç kimse mesaj felan attıramazdı, sen duruşunu bozma yalvaracak daha... Aynen devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durumu merak ettim varmı bir gelişme?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pato1905 -- 27 Mart 2017; 1:34:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya şimdi deneyimlerime göre bişey yazardımda uzun olacak gerek yok.

    3 günlük dünyada içinizden geleni yaşayın olum, zaman çok çabul geçiyor.

    30 yaşına gelmişim, sanki dün 15 yaşındaydım.
    yapmayın gençler yaşayın gönlünüzce. mutsuz olmak için sebep aramayın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pato1905 P kullanıcısına yanıt
    Kardeşim son durum çok kötü. Konuyu güncelleyecektim fakat hiç değmez bu ilişki için artık zaman harcamaya. Çünkü aldatmış beni adi. Umarım istediğini bulmuştur. Umarım mutlu olur ama ben artık ne yaparsa yapsın kabul etmeyeceğim. Zor da olsa, o nasıl unuttuysa unutacağım. Kimseye güven olmuyor arkadaşlar. Ben bütün hayallerimi her zaman beraber olucakmış gibi kurarken sahtekarın yaptığına bak. İyi akşamlar.
  • reqedit7 kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm kardeşim, hayırlısı olsun, sıkma canını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reqedit7 kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm kardeşim umarım iyi insanlarla karşılarsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -epica-

    Benim 6 yıllık ilişkim bitti. Üstelik sebebi çok daha çirkindi: Para... O mimarlık okuyordu ve benim okuduğum bölümü beğenmiyordu. Sonunda konuyu biz ayrı dünyaların insaniyiza getirdi ve defolup gitti. Çok kostum peşinden. Olmadı. Sonra bıraktım. 8 ay sürdü sadece. 6 yılın acısını 8 ayda unuttum gitti. 2 senedir öğretmenim. Ülke şartlarına göre çok iyi bir gelirim var çok şükür. O ise iki senedir iş arıyor. Şu an benim manken gibi bir sevgilim var. O ne halt yiyor bilmiyorum. Çünkü umrumda bile değil. Geçenlerde mesaj attı konuşmaya çalıştı. Cevap bile vermedim.



    Dostum bu iş sende biter. Bitirmeyi kafana koyarsan birkaç ayda unutursun gider. Ama yok ben acı cekicem dersen ömrün boyu unutamazsin. Belki bugün geri döner. Ama şunu bil ki dönse bile yine aynı şeyler olacak. O yüzden hiç kendini oyalama. Daha yaşın genç. Çok daha iyilerini bulursun.

    Hortlatma olacak ama efsane bir yorum olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kız sana karşı dürüst dürüst yazmış, sen hala şaklabanlık peşindesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -epica- kullanıcısına yanıt
    Vay kevaşe

    Mimarlık çık büyük bir meslek sanki havalada bak. En iyi mimarlık 10 bin ile İTÜ’de oranın mezunlarını da kısa bir linkedin gezisiyle buldum, en iyileri 6-7 bin alıyor o da 2-3 kişi falan. Çoğubluğu 3-4 bine çalışıyor. Söylemişsiniz zaten iki senedir iş arıyor diye. Bu bahsettiğim İTÜ bir de diğerlerinin işi bayağı zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 7 Aralık 2017; 11:11:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 20 yaşında kiminizin kardeşi kiminizin abisiyim lakin tecrübe yaşa değil yaşanılana bakıyor. Tecrübelerinizden yola çıkarak bir ilişki sizce nasıl olmalı neler olmuşsa aslında geri dönüş zordur neler varsa iyiye gidiyordur neler varsa kötüye gidiyordur. Yazarsanız bizlere de yol gösterici olur. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.