Forumda 3 veya 4. sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisi var mı? Özelden ulaşırsa kendisi ile sohbet etmek isterim... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Forumda 3 veya 4. sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisi var mı? Özelden ulaşırsa kendisi ile sohbet etmek isterim... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
efendim buyrun |
oha şansa bak 30dk sonra aynı sanıyede mesaj atmısım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakurum07 -- 18 Ekim 2023; 21:2:56 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam başka bir panda fotosu koyun pp o olsun adınıza yakısır bi şekilde |
Bu fotoğrafı seviyorum. Panda ile bir işim yok. Sadece dh adım.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
anladım hocam nasıl gidiyor üni/hayat artık bilgisayar konusunda iyi yere geldiniz sayılır bulmusken soruyum benım laptopu alalı 1 sene oldu termal macun ve fan temizleme gerekir mi sizce |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bir şekilde gidiyor hocam Aha 3. Hafta da bitti bitecek... Sen nasılsın? Temizlersen, macun yenilersen güzel olur mu olur. En azından bir fan temizliği bilgisayarı rahatlatır. Ama olmasa da olur mu .. oluyor. Bilgisayarın sıcaklık değerlerine bir göz at. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Keşke… < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 18 Ekim 2023; 22:57:5 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yazılım müh ted 4.sınıf var ister misin |
Geçtiğimiz yaz yaptım. |
yazabilirsin |