Şimdi Ara

3-4 saatte 10.sınıf çarpanlara ayırmayı halledebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde Ekol hoca konu anlatımı var netten bi de 10. sınıf esen yayınları konu özetli soru bankası. Ona göre çalışcam. Halledebilir miyim sizce?

• Ne diyorsunuz çalışsam mı? Sınav yarın mat.
  • Çalışma dememizi mibekliyorsun

Ben 2 saatte halletmiştim otur çalış liseli
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskici34

Ne diyorsunuz çalışsam mı? Sınav yarın mat.

Beklemen hata.Hemen çalışmaya başla.Çarpanlara ayırma önemli bir konudur.Şimdiye kadar aklın neredeydi ? Neyse hiçbir şey için geç değildir.Bazı kurallar var sende biliyorsundur, onların temelini iyi aldığın zaman fazla zorlanmazsın.Neyse hemen başla çalışmaya,kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreus -- 5 Aralık 2011; 18:46:52 >
  • gerekli cebirsel işlemleri yaparak halledebilirsin
  • Özellikle dikkat etmem konular var mı yardımcı olur musunuz bilen varsa eğer ?
  • 1 saat yeterlidir.

Ekleme: Fazla bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerousman -- 5 Aralık 2011; 18:57:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özdeşlikleri çok iyi bil. küpler toplamı küpler farkı toplamın küpü farkın küpü kareler toplamı kareler farkı 3 sayının toplamının karesi falan filan. bunları çook iyi bil. ayrıca esen yayınları soruları epeyce zordur sırf moral bozar. ekol hoca'nın yanında videolu soru çözümleri indir onlara bak. esenden birkaç test çözersen de sınavdan 50-60 garanti alırsın. biraz da görme ve pratik zeka meselesi çarpanlara ayırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

özdeşlikleri çok iyi bil. küpler toplamı küpler farkı toplamın küpü farkın küpü kareler toplamı kareler farkı 3 sayının toplamının karesi falan filan. bunları çook iyi bil. ayrıca esen yayınları soruları epeyce zordur sırf moral bozar. ekol hoca'nın yanında videolu soru çözümleri indir onlara bak. esenden birkaç test çözersen de sınavdan 50-60 garanti alırsın. biraz da görme ve pratik zeka meselesi çarpanlara ayırma.

Hepinize teşekkürler 12ye kadar yol göründü bana, matematiğim zayıf hallebildiğim kadar yapıcam işte çok sağolun önerisi olanlar varsa yazabilir

• matematik in temeli çarpanlara ayırmadır :) abartmayalım da çok önemli cidden
  • Dün logaritmaya 1 saat çalıştım, sınav iyi geçti. Önemli olan düzenli çalışmak
  • İyi calis matematigin temeldir.
  • kaynağın varsa otur adam gibi çalış formülleri ezberle falan üstüne test çöz ama zaman çok az be neyse sen yinede yap
  • Allah belasını versin öyle konunun ya Özdeşiklerde falan sıkıntı yok konu kısmını anladım ama sorularda ne yapacağımı bulamıyorum.
  • çalış hemde iyi çalıs seneye cok işine yarıyacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

özdeşlikleri çok iyi bil. küpler toplamı küpler farkı toplamın küpü farkın küpü kareler toplamı kareler farkı 3 sayının toplamının karesi falan filan. bunları çook iyi bil. ayrıca esen yayınları soruları epeyce zordur sırf moral bozar. ekol hoca'nın yanında videolu soru çözümleri indir onlara bak. esenden birkaç test çözersen de sınavdan 50-60 garanti alırsın. biraz da görme ve pratik zeka meselesi çarpanlara ayırma.

çarşamba sınav var, özdeşlikleri,küplerin toplamı ve farkını vs. hiç yapamıyorum.
  • çarpanlarda ebob okek var
  • Şu an ekol hocadan çalışıyorum yazarak hem de kendim çözmeye çalışıyorum allah herkesin yardımcısı olsun benimde kolay lık versin Devam beyler kaçış yok mecburen çalışcaz şimdi sıfır alsak bile ilerde çalıştıkça yükselicektir umutsuzluğa mahal yok
  • Şu an ekol hocadan çalışıyorum yazarak hem de kendim çözmeye çalışıyorum allah herkesin yardımcısı olsun benimde kolay lık versin Devam beyler kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskici34

Şu an ekol hocadan çalışıyorum yazarak hem de kendim çözmeye çalışıyorum allah herkesin yardımcısı olsun benimde kolay lık versin Devam beyler kaçış yok mecburen çalışcaz şimdi sıfır alsak bile ilerde çalıştıkça yükselicektir umutsuzluğa mahal yok

quote:

Şu an ekol hocadan çalışıyorum yazarak hem de kendim çözmeye çalışıyorum allah herkesin yardımcısı olsun benimde kolay lık versin Devam beyler kaç

Sakin ol dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1270393 -- 5 Aralık 2011; 19:38:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.