Şimdi Ara

3.1.1 Jailbreak???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben çıktığında iPod Touch 2G'me 3.1.1 yüklemiştim ancak hem 3.1.1'i sevmedim hem de artık 8 aydır kullanıyorum bi jailbreak yapayım ben de dedim :)
    1) 3.1.1'i 3.0 a düşürmek için bende 3.0 software var ancak izin verir mi shift+restore yapsam?
    2) iTunes 9.0.0.70 var 3.0'a düşürmek için önce 8.2'yi yüklememe gerek var mı?
    3) Yoksa onun yerine 3.1.1 JailBreak mi bekleyeyim? Tahmini ne zaman çıkar?
    4) Şu an bende yüklü olan uygulamalar silinecek mi?
    5) Ayrıca birşey daha soracağım. Cydia'da ücretli appler cracked olarak ücretsiz indirilebiliyor mu? Eğer öyleyse bütün ücretli appler çıktıktan bir süre sonra mı crackleniyor yoksa hemen indirilebiliyor mu? Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpeedeR12 -- 11 Eylül 2009; 9:43:00 >

• Direk downgarde yapamazsın irecovery programı gerekli. iTunes 8.2 yüklemelisin 3.0 a düşürmek için. Bence jb'yi bekle kısa sürede çıkar gibi geliyor bana. Restore yapmadıktan sonra uygulamaların silinmez. Evet ücretli appleri cracked olarak indirebilirsin ama cydia üzerinden değil.Uygulamalar çıktıktan kısa bir süre sonra cracklenir.
  • yakın bi zamanda çıkar heralde crack.
    uğraşma downgrade ile falan.
    cydiada daha çok sistem araçları işine yarar. winterboard bossprefs gibi.
    oyun istiyosan dev uygulama arşivihttp://appulo.us
    istersen ipod üzerinden indirip kurabilirsin, istersen itunes üzerinden kurabilirsiz [yanlış anlama itunesdan indirerek değil]
  • 1 -2 haftaya 3.1 için JB çıkar uğraşma ;=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbutcher00096

1 -2 haftaya 3.1 için JB çıkar uğraşma ;=)

Bence 1-2 haftayı geçer
  • Neyse ben de 3.0'a downgrade yaptım ve ilk defa jailbreak yaptım ve şimdiye kadar yapmadığım için kendimi dövüyorum :)
  • 3 gün oldu 3.1 geleli 1-2 haftaya nasıl çıksın bence 1 ayı geçer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    stage 1-2-3-4.....
    9 yıl önce açıldı
    Golf 8 1.0 vs 1.5 eTSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • app store'daki oyunlar bedava olarak nerden indirilir.
  • "www.appulo.us" Bu işlem için en mükemmel site; ama tabi jailbreak yapmış olman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCoRdd

"www.appulo.us" Bu işlem için en mükemmel site; ama tabi jailbreak yapmış olman gerekiyor.

+AppSync 3.0
  • Evet AppSync 3.0 da lazım. Ben de appulo.us'u kullanıyorum ayrıca Cydia'dan Installous yükleyerek de ücretli oyunları indirebilirsin.

Bu arada appulo.us'da applerin appscene.org indirme linklerini kullanırsan daha hızlı ve daha kolay indirirsin
  • İphone 2g,3g ve iTouch 1g için 3.1.1 jailbreak çıkmış
  • Bildiğim kadarıyla iPod Touch 1G için geçerli. PwnageTool_3.1 ile 1G lerde 3.1 JB yapılabiliyor. Programı upload edip ekledim. Merak edenler deneyebilir. iPod Touch 1G vardı ama sattım. Yoksa denerdim ve çalışıyorsa yeni başlıkta eklerdim foruma. İşlem şimdilik sade Mac için geçerli. Ama Mac i olan arkadaşlar Custom FW hazırlayıp, upload edip link verebilirler.

http://www.zshare.net/download/6579963411612a4d/
  • Custom firmware'ler internete yayılmaya başlamış, araştırarak bulabilirsiniz.
  • arkadaşlar ben ipod touch 2g kullanıyorum ama jailbreak yapmadım henüz. ama kendim yapmak da istemiyorum. ankarada jailbreak yapan elektronikçiler var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caine_

arkadaşlar ben ipod touch 2g kullanıyorum ama jailbreak yapmadım henüz. ama kendim yapmak da istemiyorum. ankarada jailbreak yapan elektronikçiler var mıdır ?

Bence elektronikçiden değil de, sitede Ankara da ikamet eden arkadaşlardan yardım al. Gerçi JB yapmak gayet basit. Zaten JB yaparken falan cihazın bozulması gibi 1 durum sözkonusu değil. Bana kalırsa kendin yapmayı dene, çünkü zamanla yeni FW ler çıkıyor. Forumları oku, baya yardımı olacaktır.
  • evet bide bişe daha soriim. şimdi touch için 3.1 fw çıktı ve paralı. yüklemeden de bazı uygulamaları çalıştıramıyorum.
    jailbreak yaparak bunu yükleyebiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caine_

evet bide bişe daha soriim. şimdi touch için 3.1 fw çıktı ve paralı. yüklemeden de bazı uygulamaları çalıştıramıyorum.
    jailbreak yaparak bunu yükleyebiliyor muyuz ?

Firmware için ücret ödemene gerek yok, fw'leri internetten indiripte de kurabilirsin, jailbreak yaparak crackli uygulamalrı yükleyebilirsin, jb konusunda ise araştır ve kendin yapmayı dene zor bir şeyi yok
  • teşekkürler dostum sanırım fw yükseltmeyi buldum. sonra da jailbreak denicem umarım bi problem çıkmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.