Şimdi Ara

2x100 watt lık anfi yapıcam!!!yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kusura bakmayın geçenlerde de sizden 2x50 watt lık anfi konusunda yardım istemiştim ancak karar değiştirdik 2x100 watt lık stereo bir anfi yapıcaz bana bunun devre şemasını gönderir misiniz ya da linkini atarsanız ben indiririm internette fazla bilgiye ulaşamadım yardım ederseniz çok sevinirim cevaplar için şimdiden teşekkürler

http://www.diyaudiotr.com/islecler/tammetin.php?metinid=6

şeması

baskı devresi

kolay gelsin.

Orjinalden alıntı: audiocu

selamlar . kardeş tda 7294 ü çok övüyorlar bence bunu yap derim. seçim senin

şeması

baskı devresi

kolay gelsin.

• tabi iki tane yapman gerek. 2x100 wattlık amfin olur. Yanlız sogutucuyu büyük kullan, mute ve standby ucunu bir anahtarla +40 volt a bagla pişman olmazsın bu devrede.
  • kardeşş sana tavsiye bu TDA 7294 güzel bir devre ben inanmazsın ama burdaki şemanın aynını yaptım 6 cm 8cm çapında petekli soğutucu ve 8 cm lik pc fanını birleştirdim. birtane osawa 600 watt 30 CM ve unıversal 600 watt 20 cm iki tane bass bağladım. abi entegre fırın gibi oldu ama 2 saat çalıştı tık yok ses çok manyak basslar çok iyi sayılmasada en kötü anide bile daha iyi bence yap maliyet düşük ama aldığın TDA orjinal olsun.. ama ben çok daha iyi bi anfi yapmak istiyorum diyosa benim gibi STK 4231 ORJİNAL 2X 100 WATT 8 OHM ÇIKIŞLI ANFİ YAP DİSTORSİYON çok düşük yok denecek kadar azzz..sen bilirsin ama STK ORJİNAL ENTEGRE FİYAT: 15 YTL BU ANFİ STEREO ...

Orjinalden alıntı: tda 1562q

kardeşş sana tavsiye bu TDA 7294 güzel bir devre ben inanmazsın ama burdaki şemanın aynını yaptım 6 cm 8cm çapında petekli soğutucu ve 8 cm lik pc fanını birleştirdim. birtane osawa 600 watt 30 CM ve unıversal 600 watt 20 cm iki tane bass bağladım. abi entegre fırın gibi oldu ama 2 saat çalıştı tık yok ses çok manyak basslar çok iyi sayılmasada en kötü anide bile daha iyi bence yap maliyet düşük ama aldığın TDA orjinal olsun.. ama ben çok daha iyi bi anfi yapmak istiyorum diyosa benim gibi STK 4231 ORJİNAL 2X 100 WATT 8 OHM ÇIKIŞLI ANFİ YAP DİSTORSİYON çok düşük yok denecek kadar azzz..sen bilirsin ama STK ORJİNAL ENTEGRE FİYAT: 15 YTL BU ANFİ STEREO ...

stk orjinal entegremi peah stk nın orjinalleri 20-30 dolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim bol keseden atmışın yaa ben bu entegreyi alalı 2 sene geçti bee....

Orjinalden alıntı: sezer1247

yan sanayi diye hemen bozulması mı gerekiyor.sen ünide okuyordun demi.nasıl girebildin acaba torpille falan dönüyo işler sanırım

Sezer kardeş neden bu kadar olumsuzsun. Suçlayıcı tavırların bilgini aşıyor yakıştıramadım sana. Ayrıca stk serilerinin fiyatları konusunda google amcadan arama yapabilirsin.

şöle bir söz vardır "adamına göre muamele"

hoca sen bu arkadaşı tanımadan böyle yorum yapıyorsun önce biraz daha tanı sonra yorum yap derim.yoksa böyle sert çıkacak bir halim yok.konu stk fiyatıda değil

şöle bir söz vardır "adamına göre muamele"

Yine yanlışsın. Ben sana Sezer kardeş diyorum, sen bana "hoca" diye hitap ediyorsun. Adım yazıyor nikte, eğer onuda okuyamadım dersen abi bile demen yeterli olur.

Ayrıca 21 yaşın vermiş olduğu heyecanla herşeyi boşverir bir halin var. Her ne kadar elektronik bölümü olsada burası hepimiz insanız. Saygı ve sevgi hepsinden önemli.

Kıytırık bir STK entegresi ister 20-30 usd olur ister 5-10 YTL olur. Bu tür işleri zamanı bilgisi ve parası olan yapıyor. Olmayan gidip ucuz bir set alıp dinliyor.

• ohoo hoca ben bütün arkadaşlarımla böyle konuşuyorum sen benim yazdığım mesajları okuma istersen

ohoo hoca ben bütün arkadaşlarımla böyle konuşuyorum sen benim yazdığım mesajları okuma istersen

Haklısın. Okuyanda ve sana cevap yazanda kabahat.
  • Arkadaşlar orjinal entegre diyorsunuz.... da bunun sahtesini orjinalini nasıl ayırd edebiliriz. bu konuda bana cevap yazabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum. Mesela ben daha gecen gün bir tane 19 ytl ye TDA 7560A audio entegre aldım. Şimdi bu sahtemidir orjinalmidir nasıl anlayabiirim? Bu arada "gitarist_ipod" arkadaşdan özür diliyorum. Forumunu biraz işgal etim.
  • formu işgal falan ettimiyosunuz ne demek bununla ilgili STK 4042-V serisini tavsiye ediyolar çünkü bu seride distasyon oranı ll olanına göre daha azmış!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: blackhawk_x3

Arkadaşlar orjinal entegre diyorsunuz.... da bunun sahtesini orjinalini nasıl ayırd edebiliriz. bu konuda bana cevap yazabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum. Mesela ben daha gecen gün bir tane 19 ytl ye TDA 7560A audio entegre aldım. Şimdi bu sahtemidir orjinalmidir nasıl anlayabiirim? Bu arada "gitarist_ipod" arkadaşdan özür diliyorum. Forumunu biraz işgal etim.

Orjinalden alıntı: tda 1562q

abi size ben bişe demiyorum daha nasıl biliyosanız öle yapın yaaa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.