Şimdi Ara

2TB HDD neden 2 ye bölünmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, bugun 2 tb hard disk aldım da, 2 ye veya daha fazlaya bölmeli mi, neye yararı olur, hangi kullanım şeklinde işime yarar, genelde film arşivi ve tv de izlemek için kullanıyorum, izleme hızına, dosya kopyalama hızına herhangibir şeye bir faydası varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: gorillas_44

arkadaşlar, bugun 2 tb hard disk aldım da, 2 ye veya daha fazlaya bölmeli mi, neye yararı olur, hangi kullanım şeklinde işime yarar, genelde film arşivi ve tv de izlemek için kullanıyorum, izleme hızına, dosya kopyalama hızına herhangibir şeye bir faydası varmı

2 tb hdd yi sadece depolama amaçlı kullanacaksan bölmene hiç gerek yok.Ama bahsi geçen hdd ye hem sistem kurup hem de depolama yapacaksan 2 ye bölmen lazım tabiki.Atıyorum
    200 gb C yapardın geri kalan D sürücüsü olur.
  • sadece film depolayıp izlemek için kullanıcam bölmeye gerek yok demekki, teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorillas_44

sadece film depolayıp izlemek için kullanıcam bölmeye gerek yok demekki, teşekkür ederim

Ben sadece farklı dosya sistemi için böldüm.4gb üstü Bluray filmleri ntfs kısma atıyorum.Ps3 ise fat32 gördüğünden bir bölüm de onun için.Sonuç olarak lüzum yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA 3 MÜ YOKSA SATA 2 Mİ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.