Bildirim
2TB HDD neden 2 ye bölünmeli?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gorillas_44
arkadaşlar, bugun 2 tb hard disk aldım da, 2 ye veya daha fazlaya bölmeli mi, neye yararı olur, hangi kullanım şeklinde işime yarar, genelde film arşivi ve tv de izlemek için kullanıyorum, izleme hızına, dosya kopyalama hızına herhangibir şeye bir faydası varmı
2 tb hdd yi sadece depolama amaçlı kullanacaksan bölmene hiç gerek yok.Ama bahsi geçen hdd ye hem sistem kurup hem de depolama yapacaksan 2 ye bölmen lazım tabiki.Atıyorum
200 gb C yapardın geri kalan D sürücüsü olur. -
sadece film depolayıp izlemek için kullanıcam bölmeye gerek yok demekki, teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: gorillas_44
sadece film depolayıp izlemek için kullanıcam bölmeye gerek yok demekki, teşekkür ederim
Ben sadece farklı dosya sistemi için böldüm.4gb üstü Bluray filmleri ntfs kısma atıyorum.Ps3 ise fat32 gördüğünden bir bölüm de onun için.Sonuç olarak lüzum yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X