Şimdi Ara

2TB 7200 rpmlik hdd Seagateden başkası yok..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. 2 tblık bir hdd ye ihtiyacım olucak WD ve Seagate kanadına baktım 7200 rpmlik wd de sadece 1 tblık var wd blue olarak. Seagatede ise barracuda ve barracuda proda 7200 rpmlik 2 tblik modelleri var.

Wd ve seagate arasında %50 den fazla kesim wd diyecektir biliyorum. Hayatım boyunca wd hiç kullanmadım şuanki bilgisayarımda seagate var 7200 rpm. Ben hiç o dediğiniz bad sector bilmem ne sorunlarını yaşamadım belkide sırf bilgisayarı oyun yüklemek ve dosya atmak için kullanıyorumdur Allah kimseye hdd arızası göstermesinde

Şimdi seagate alırsam beni pişman edermi ? Nabız yokluyorum 2-3 gündür ve seagate e WD kadar sıcak bakmıyolar ama ben kendimde seagate kullanıyorum yaklaşık 9. Senesi bu hddnin, yavaşlama dışında bi sıkıntı çıkarmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 tane wd 1 tb al raid 0 yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllardır segate kullanırım.

baracuda pro - sky hawk iyidir.

baracuda lp serisi iyidir ama kullanması için bazı ayarlar ve ek bileşene ihtiyaç var.

wd alacaksan blue red pro purple dan şaşma..
  • Maliyet artıyor hocam. 300-350 lira civarı 1tb blue wd iki tane alınca 600 civarı oluyor. Seagate ise 450 lira 2tblık

• Barracuda ile barracuda pro arasında gözle görülür bi fark var mı hocam ? Proda verileri kurtarma konusunda pek bi fark göremedim. Pronun 2tb ile pro olmayanın 2tb ı arasında 200 lira oynuyor. itopya linkini bırakıyorum.

https://www.itopya.com/seagate-35-2tb-barracuda-sata-30-7200rpm-256mb-cache-harddisk/

bunu almayı düşünüyom

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    para tonla ise pro alabilirsin..
  • Wd ler hala yaşarken seagatelerin hepsi öldü...
    WD den Şaşma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sky Hawk şöyle iyidir;
    Sağlam birşey alacaksan surveillance serisi olacak. 7/24 yaz kış çalışmaya dayanıklı oluyor güvenlik kayıt sistemi tasarımlı olanları. Sky Hawk, bunun üzerine bir de ip surveillance kamerası, cctv, destekli oluyor.
  • O zaman oynayacağım oyunları bi listeliyimde detaylı olarak belki 1tb yeterse wd alırım. Ssde alıcam çünkü ama ssdye kuracağım oyunlar muamma. Bf3 ve bf4 ü ssdye kurmanın bi anlamı varmı acaba ? Yoksa sadece pubg ve windows yeter mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 4 Temmuz 2019; 6:20:43 >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    ssd ye windows ve linux vs kurarsın. min 256 lık al.

hddye oyunları,flimleri vs depolarsın.

yeni çıkan bazı oyunlarda yükleme süreleri uzun olduğu için onları ssd ye kurarsın. oyun bittikçe sileceğin için ssd de yeter hdd de yeter.
  • Oynayacağım oyunları yazıyım siz hangisini ssdye kurmam gerekiyor söyleyin. Çünkü daha önce tecrübe etmediğim oyunlar ve yükleme süreleri hakkında bilgimde yok. Ama tutupta oyuna girerken benden önce herkesin girip çatışmaya katılmasınıda istemem

BF Bad Company 2
    BF3
    BF4
    COD Black Ops
    COD MW2
    COD MW3
    COD Ghosts
    COD Infinite Warfare
    Crysis 3
    Rainbow Six Siege
    Doom 2016
    Pubg
    NFS Rivals
    NFS 2015
    GTA 5
    Mortal Kombat XL

Listeyi uzatırdımda bu 16 oyunu en çok oynayacağımı söyleyebilirim

• PC'yi günde 5-6 saatten fazla kullanıyorsanız güvenlik, NAS, enterprise tarzı diskleri tercih edin. Seagate'ler WD'lerden daha performanslıdır. Seagate Barracuda serisi en çok bozulan disklerdendir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.